Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Adobe comments on iPad's lack of flash


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
34 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 29/01/2010 - 02:06

Η Adobe σε δημοσίευσή της σχολιάζει την έλλειψη flash στο iPad.

Όπως όλοι έχουμε καταλάβει το iPad, όπως και τα iPhone και iPod touch, δεν υποστηρίζουν flash στο Safari καθιστώντας αδύνατη την προβολή χιλιάδων ιστοσελίδων.

Αναρτημένη εικόνα

Η Αdobe αναφέρει συγκεκριμένα ότι η Apple επιβάλει περιορισμούς στις συσκευές της που περιορίζουν εν τέλει και τους καταναλωτές αλλά και τους εκδότες. Αντίθετα με άλλα ebook readers που χρησιμοποιούν το ePub στο iPad κάτι τέτοιο θα είναι αδύνατο να χρησιμοποιηθεί από τους χρήστες ενώ χωρίς flash θα είναι αδύνατη η πρόσβαση σε ένα ευρύ περιεχόμενο, όπως παιχνίδια και βίντεο στο διαδίκτυο.

It looks like Apple is continuing to impose restrictions on their devices that limit both content publishers and consumers. Unlike many other ebook readers using the ePub file format, consumers will not be able to access ePub content with Apple's DRM technology on devices made by other manufacturers. And without Flash support, iPad users will not be able to access the full range of web content, including over 70% of games and 75% of video on the web.


Oλόκληρη την ανακοίνωση μπορείτε να την βρείτε εδώ.

Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   ntin

ntin

    iPH newbie

  • 11 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 29/01/2010 - 08:40

Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό! Ποιός είναι ο βασικός λόγος που δεν υπάρχει υποστήριξη flash ? Πράγματι η πλοιάδα των ιστοσελίδων είτε είναι εξολοκλήρου στημένες σε Flash είτε περιέχουν flash components. Ανταυτού βλέπουμε ένα "lego τουβλάκι" . Ως συνέπεια έχουμε την περιορισμένη πρόσβαση σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο. :(

#3   christoforos258

christoforos258

    iPH User

  • 107 μηνύματα
  • Twitter:@chrisxenofontos
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 29/01/2010 - 09:20

Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό! Ποιός είναι ο βασικός λόγος που δεν υπάρχει υποστήριξη flash ? Πράγματι η πλοιάδα των ιστοσελίδων είτε είναι εξολοκλήρου στημένες σε Flash είτε περιέχουν flash components. Ανταυτού βλέπουμε ένα "lego τουβλάκι" . Ως συνέπεια έχουμε την περιορισμένη πρόσβαση σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο. :(


αν για το iphone δεν με πειραζει και τοσο η απουσια flash, το ipad δεν θα το επερνα χωρις flash.

#4   igouharry

igouharry

    iPH newbie

  • 84 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 29/01/2010 - 09:52

Ήθελα να ήξερα γιατί τόσος ντόρος !!!! Όταν ανακοινώθηκαν τα αντίστοιχα tablet των Windows δεν κουνήθηκε κανείς !!!! Συν το ότι αυτά τουλάχιστον έχουν flash και δεν παίζουν μόνο το 25% των σελίδων στο internet (αφού για αυτό προορίζεται περισσότερο το iPad). Λυπάμαι αλλά δεν θα το αγόραζα χωρίς flash ! Αυτό παραμένει μεγάλο αρνητικό σημείο και για το iPhone δυστυχώς !!!

#5   antoniss

antoniss

    iPH User

  • 189 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 29/01/2010 - 12:35

Πρέπει να καταλάβουμε ότι το flash είναι κλειστό και proprietary system που απαιτεί και υπολογιστικη ισχύ.
Μακάρι η προσπάθεια του HTML 5 να αποδώσει καρπούς και να μπορέσουμε να απαλλαγούμε από το ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ του internet, το proprietary flash plugin. Είναι βαρύ, κακογραμμένο, γεμάτο bugs και security holes και το κυριότερο , η adobe αργεί δραματικά να το εναρμονίσει με τις σύγχρονες εξελίξεις στο software π.χ. είδαμε και πάθαμε για να βγει απροβλημάτιστη 64bit έκδοση..

Το γνωστο site Youtube ξεκίνησε πειραματικά (και επίσημα) την υποστήριξη για αναπαραγωγή video στους browsers μεσω HTML5, με τη χρήση του MPEG-4/H.264 format. Αυτό σημαίνει πως όσοι χρησιμοποιούν σύγχρονους browsers με υποστήριξη HTML5 video με codec H.264, μπορούν να δουν τα αγαπημένα τους videos χωρίς την ανάγκη για χρήση του Adobe Flash plugin.


www.youtube.com/html5
Δειτε με συμβατό browser ( firefox 3.x, chrome) to site.. χωρίς να περιμένεις το κυκλακι του βίντεο να φορτώσει , το sliding της μπαρας του βίντεο για μετακίνηση μπροστά- πίσω χωρίς εμφανή καθυστέρηση σε beta έκδοση

#6   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 29/01/2010 - 12:47

Flash is not accessible.
Flash is responsible for the vast majority of browser crashes.
Flash is not resource efficient.
Flash is not SEO compliant.
Flash is the only remaining proprietary Web technology, the only only one company is controlled.
Flash is a background process and will therefore run in the background when it is not needed.
Flash is a security risk should not be underestimated as the increasing number of malware attacks and exploits shows. So-called flash cookies resist or regenrieren after a blank browser's cookie cache, and therefore jeopardize the privacy of the user.

x
Behind the Scenes...

#7   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 03/02/2010 - 10:43

Το Gizmodo.gr δημοσίευσε ένα άρθρο του Adrian Ludwig της Adobe, ο οποίος εκφράζει τον προβληματισμό του για την πολιτική της Apple σχετικά με τις πλατφόρμες:

Την Τετάρτη εξέφρασα μερικούς προβληματισμούς σχετικά με το νέο iPad και την πολιτική της Apple για τη χρήση δικών της κλειστών πλατφόρμων. Από τότε, η Apple παρουσίασε ένα video της ομιλίας και μέσα σε δύο λεπτά, παρατήρησα τουλάχιστον 5 φορές αδυναμία προβολής πληροφοριών από το Διαδίκτυο. Σε συζητήσεις που είχα με αρκετό κόσμο αναρωτηθήκαμε γιατί η Apple θεωρεί ότι το iPad θα παρέχει μια εξαιρετική εμπειρία περιήγησης στο Ιντερνετ.

Αναρτημένη εικόνα


Δυστυχώς, υπάρχουν πολλές θεωρίες για τη μη υποστήριξη του Flash Player από το iPad, οι οποίες δεν έχουν νόημα:

“Η τεχνολογία Flash δεν είναι ελεύθερη”

Οι προδιαγραφές του Flash file format είναι ελεύθερες και χωρίς περιορισμούς, οπότε η Apple μπορεί να δημιουργήσει το δικό της Flash player εάν το επιθυμεί. Εάν η Apple μας ζητήσει το source code του Flash Player θα της το δώσουμε ευχαρίστως, όπως κάναμε και με τους υπόλοιπους κατασκευαστές συσκευών.

“Η Apple δεν θέλει να πληρώσει για το Flash Player”

Η Apple μπορεί να τοποθετήσει Flash Player στο iPad (και στο iPhone) χωρίς να πληρώσει δεκάρα στην Adobe ή σε οποιονδήποτε άλλο. Το Flash Player ήταν πάντα δωρεάν για όλους τους καταναλωτές παγκοσμίως και είναι επίσης δωρεάν στη διάθεση των κατασκευαστών συσκευών μέσω του Open Screen Project. Σήμερα υπάρχουν πολλές τέτοιες συσκευές που το χρησιμοποιούν.

“Δεν θέλουμε το Flash στο iPad (ή το iPhone)”

Καμία αντίρρηση, σεβόμαστε την ικανότητα που έχετε στις επιλογές σας και ότι δεν θέλετε να συμπεριλάβετε το Flash Player σε κάποια από τις συσκευές σας. Όμως, θα θέλαμε να είναι στις επιλογές των εκατομμυρίων ανθρώπων που το έχουν ζητήσει.

“Το Flash δεν θα έχει καλή επίδοση στο iPad (iPhone)”

Είναι αρκετά γρήγορο σε άλλες συσκευές που το χρησιμοποιούν και έχουν παρόμοιους επεξεργαστές (ή και χειρότερους) βασισμένους στην αρχιτεκτονική ARM. Τα Palm Pre, Google Nexus One, Motorola Droid κ.ά, τρέχουν εξαιρετικά εκδόσεις beta του Flash Player 10.1.

“Το HTML5 αντικαθιστά το Flash”

Αυτό είναι μια παραπλάνηση για να παραμείνει κλειστή μια πλατφόρμα τραβώντας την προσοχή σε μια άλλη ανοικτή τεχνολογία. To HTML5 και το Flash δεν είναι σε καμία περίπτωση αποκλειστικά. Όπως και τα HTML4 και Flash, υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις στις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και οι δύο, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις οι δύο αυτές τεχνολογίες εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς. Στις συσκευές που χρησιμοποιούν το Android, υποστηρίζονται εύκολα τόσο το HTML5 όσο και το Flash.

Για να γίνω πιο σαφής, η ανησυχία μου δεν αφορά μόνο το Flash στο iPad. Αφορά γενικότερα την ενοχλητική τάση της Apple να μην χρησιμοποιεί ευρείες κατηγορίες καινοτομιών στις πλατφόρμες της. Στο iPad φαίνεται ότι οι προγραμματιστές δεν θα μπορούν να φτιάξουν εφαρμογές σε Java, .net, Python, Ruby, Perl και άλλες γλώσσες (συμπεριλαμβανόμενης της Flash). Ακόμη, οι χρήστες δεν θα μπορούν να εγκαταστήσουν τα Firefox, Opera, IE ή οποιονδήποτε άλλο third-party browser. Υπάρχουν αναρίθμητα τέτοια παραδείγματα εφαρμογών και τεχνολογιών τις οποίες δεν επιτρέπει η Apple, χωρίς να εξηγεί το γιατί.

Επίσης, η καινοτομία δεν αφορά μόνο την τεχνολογία, αλλά και άλλα επιχειρηματικά μοντέλα. Οι προγραμματιστές δεν θα μπορούν να καινοτομήσουν ούτε επάνω σε αυτή τη νέα πλατφόρμα. Στην καλύτερη περίπτωση, όσοι από αυτούς ασχοληθούν με το iPad θα υπόκεινται στην φορολογία του 30% που υποβάλει η Apple στο App Store. Στην χειρότερη, οι δημιουργοί θα ξοδεύουν χρόνο και χρήμα για προϊόντα που δεν θα φτάσουν ποτέ στην αγορά, επειδή η μοναδική οδός που υπάρχει ελέγχεται από την Apple και είναι αδιαφανής. Σε κάθε περίπτωση, η Apple είναι ο δεσμοφύλακας που ελέγχει τους προγραμματιστές και το υλικό που φτάνει στους καταναλωτές.

Η ιστορία έχει δείξει ότι οι περιορισμοί στην τεχνολογία και την επιχειρηματική δραστηριότητα επιφέρουν πολύ αρνητικά αποτελέσματα για τις κλειστές πλατφόρμες.
Η ενθάρρυνση της καινοτομίας δεν χρειάζεται μαγικά. Χρειάζεται ανοικτές πλατφόρμες. Η Apple το κατάλαβε αυτό με το Mac OS. Πλέον ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει οποιαδήποτε εφαρμογή θέλει και να την μεταδώσει όπως θέλει. Στην Adobe, λατρεύουμε τα Mac που χρησιμοποιούμε και είμαστε από τους μεγαλύτερους δημιουργούς software για τα Mac.
Το iPad θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική πηγή καινοτομίας. Θα ήταν απογοητευτικό να το δούμε αποκλεισμένο για χάρη του Apple Tax.

Στην Adobe, στρέφουμε ήδη την προσοχή μας στο ξεκλείδωμα των mobile πλατφόρμων. Το Google Android OS βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτής της προσπάθειας, ενώ υπάρχουν περισσότεροι από 50 συμμετέχοντες στο Open Screen Project που εργάζονται για την παροχή συνεχούς ανοικτής πρόσβασης για τις συσκευές.

Ο στόχος μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν ό,τι θέλουν, με οποιαδήποτε τεχνολογία θέλουν, να έχουν άμεση πρόσβαση στους χρήστες και την ευελιξία να δώοσυν τις δημιουργίες τους στην αγορά. Το Διαδίκτυο έχει αποδείξει ότι αποτελεί ένα ισχυρότατο εργαλείο καινοτομίας επειδή παρέχει πρωτόγνωρη ελευθερία σε δημιουργούς και χρήστες.


Υποτίθεται ότι οι χρήστες θα ήθελαν τόσο πολύ το Flash στις συσκευές τους (βλ. iPhone, iPod Touch, iPad) ώστε η μειονότητα των κατασκευαστών που δεν το υποστηρίζει (βλ. Apple) θα αναγκαζόταν να αλλάξει τακτική ή να χαθεί από την αγορά. Ωστόσο, δεν βλέπουμε κάτι τέτοιο… Το τέλος είναι κοντά και η Adobe έχει αρχίσει να το συνηδητοποιεί.

Τα σχόλια που ακολουθούν της δημοσίευσης στο blog της Adobe φαίνεται να συμφωνούν μαζί μας…
Behind the Scenes...

#8   cJay

cJay

    iPH newbie

  • 59 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 03/02/2010 - 11:48

Πριν λίγες ημέρες έγινα κάτοχος ενός iPhone 3GS. Βασικά, αν συνεχίσει η Apple αυτή τη πολιτική δεν θα καταφέρει τίποτα, παρά μόνο αρνητικά αποτελέσματα. Το να προσπαθεί να διαφοροποιηθεί τόσο πολύ από τον ανταγωνισμό δεν θα της βγει σε καλό, αφού βασικές τεχνολογίες λείπουν από τις συσκευές της. Πολύ σκληρά παιχνίδια marketing παίζει...ξεχνώντας τις προτιμήσεις των καταναλωτών της...

Η συνέχεια θα δείξει...υπάρχει χρόνος να ευχαριστήσει του εκατομμύρια χρήστες.

#9   fteo

fteo

    iPH Enthousiast

  • 558 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:fteo

Δημοσίευση 03/02/2010 - 12:11

Κάνω προσευχές και τάματα για την μέρα που θα ανοίγω browser και δεν θα χρειάζεται να εγκαταστήσω το flash. Είναι ξεπερασμένο πια και απλά ένα κατάλοιπο του παρελθόντος. Και ειδικά όταν στηρίζεται από εταιρίες όπως η Adobe δεν περιμένεις τίποτα καλό. Από τη στιγμή που η τεχνολογία υπάρχει να κάνεις ότι θες χωρίς αυτό, και να βλέπεις τα πάντα απλά με ένα browser όλοι θα έπρεπε να το αποφεύγουμε. Σε αυτό το σημείο στηρίζω την απόφαση της Apple να μην το χρησιμοποιεί. Κάποιος έπρεπε να κάνει την αρχή, μακάρι να ήταν και άλλοι.

#10   komitis

komitis

    iPH Addict

  • 628 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/02/2010 - 12:16

Δεν θα σταθω καθολου στο μεγαλυτερο μερος του αρθρου γιατι ολοι ξερουμε οτι η apple δεν φημιζεται για τις δυνατοτητες της οσον αφορα το internet..θα σταθω ομως στη μαχη adobe vs html 5...πλεον ολοι εχουμε καταλαβει πως η apple εμφανιζει το flash ως τεμπελικο η μη χρησιμο μονο και μονο για να προωθηση μια δικη της πλατφορμα και να εχει ακομη μεγαλυτερα κερδη χωρις να σκεφτεται τις αναγκες των καταναλωτων...δημιουργει τοσο ντορο για να ωφεληθει (οπως η Μενεγακη με το fake χωρισμο)... :lol:

#11   OhYeah

OhYeah

    iPH User

  • 197 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/02/2010 - 13:06

"Δωρεάν", "ελεύθερες", "χωρίς περιορισμούς", "Open Screen Project", κλπ.
Λούτσες μπλε!!!
Απλά, επειδή τους μπήκε το αυγό στον "μόλο" με της διάφορες εναλλακτικές λύσεις
τα τελευταία χρόνια και επειδή δημοφιλές εταιρίες όπως η Apple έχε αρχίσει να
την "γράφει", βάλθηκαν ΜΟΛΙΣ εδώ και ένα+ χρόνο να μας το παίξουν ευλύγιστοι
και άγιοι... Μόνο που το Flash ήταν πάντα "κλειστό" από 1996 και είμαι σίγουρος
ότι θα παρέμενε έτσι αν δεν είχε αρχίσει να τους τρίζει το πάτωμα κάτω από τα
πόδια τους.

Και για να μαθαίνουν οι νέοι (χρήστες Windows) και θυμούνται οι παλιοί (χρήστες
Mac)
, η Adobe είχε ΠΑΝΤΑ σε 2η και 3η μοίρα τους χρήστες τον υπολογιστών Mac,
αφού το Flash τουλάχιστον υπολειτουργούσε σε Mac OS X ή μέχρι και γονάτιζε έναν
Mac που προβάλει ένα Flash video, πράγμα που δεν συνέβαινε σε πλατφόρμες όπως
Windows. Οπότε, έχει όλο το δίκιο του ο Steve και η Apple να την "είχαν
φυλαγμένη" στην Adobe και πλέον να έχουν αρχίσει να την γράφουν με την σειρά τους...

Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ - Όπως είναι καιρός (εδώ και πολλά χρόνια) να παρατήσετε την σαβούρα
και το κακό εν ονόματι Internet Explorer (γιατί μόνο προβλήματα επιφέρει σε χρήστες
και προγραμματιστές) έτσι ήρθε η ώρα να απομακρύνεστε από μια πεπαλαιωμένη και
κακοφτιαγμένη τεχνολογία (από την πρώτη μέρα της κατασκευής της) και να στραφείτε
προς το μέλλον του WWW... Ναι, είπαμε! HTML 5 !!!!

ΥΓ. Και μην ξεχνάμε, ότι το Open και το τζάμπα είναι "εικονικό", εφόσον το να
αγοράσει κανείς το ADOBE Flash Pro CS4 πρέπει να σκάσει 800e+ (1800-2000+ για
το βασικό Adobe Web Standard CS4... Όσο για εναλλακτικά δωρεάν εργαλεία
δημιουργίας Flash, ούτε λόγος να γίνεται για την ποιότητα τους, γιατί είναι
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ της κακομοιριάς!...

Τελευταία επεξεργασία από: OhYeah, 03/02/2010 - 13:08


#12   Theoulis

Theoulis

    iPH newbie

  • 23 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/02/2010 - 13:18

Πρέπει να καταλάβουμε ότι το flash είναι κλειστό και proprietary system που απαιτεί και υπολογιστικη ισχύ.
Μακάρι η προσπάθεια του HTML 5 να αποδώσει καρπούς και να μπορέσουμε να απαλλαγούμε από το ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ του internet, το proprietary flash plugin. Είναι βαρύ, κακογραμμένο, γεμάτο bugs και security holes και το κυριότερο , η adobe αργεί δραματικά να το εναρμονίσει με τις σύγχρονες εξελίξεις στο software π.χ. είδαμε και πάθαμε για να βγει απροβλημάτιστη 64bit έκδοση..

+10 ειναι όντως το μεγαλύτερο ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ τού internet...

Δεν θα σταθω καθολου στο μεγαλυτερο μερος του αρθρου γιατι ολοι ξερουμε οτι η apple δεν φημιζεται για τις δυνατοτητες της οσον αφορα το internet..θα σταθω ομως στη μαχη adobe vs html 5...πλεον ολοι εχουμε καταλαβει πως η apple εμφανιζει το flash ως τεμπελικο η μη χρησιμο μονο και μονο για να προωθηση μια δικη της πλατφορμα και να εχει ακομη μεγαλυτερα κερδη χωρις να σκεφτεται τις αναγκες των καταναλωτων...δημιουργει τοσο ντορο για να ωφεληθει (οπως η Μενεγακη με το fake χωρισμο)... :lol:

ενα πράγμα θα σου πω..πάνε στο youtube.com/html5 (πρεπει να εχεις συμβατο browser:chrome,firefox 3.x etc) συγκρινε το html5 με το flash και ελα πες μας μετα πιο ειναι το καλυτερο....+ η apple παρουσιαζει λες το flash ως τεμπελικο...για πες μ εσυ θεωρεις οτι το flash ειναι γρηγορο και ασφαλες???

#13   mixail

mixail

    iPH User

  • 177 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/02/2010 - 13:34

Δεν ψαξατε ποτε να βρειτε το λογο που δεν τρεχει σωστα στο mac το flash προφανως. και άλλωστε το λεει και στο blog "αν θελει η apple της δίνουμε τον κώδικα". Δεν συμφωνειτε με την "κλειστη"¨πλατφορμα του flash αλλα συμφωνειτε με την κλειστη platforma της apple..δυο μετρα και δυο σταθμα.:)

#14   djibril13

djibril13

    iPH Contributor

  • 963 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/02/2010 - 13:56

οτι και να λεει η μια και η αλλη πλευρα τα πραγματα ειναι απλα.η τεχνολογια της adobe ειναι αυτη τη στιγμη κυριαρχη και εχω απαιτηση απο την apple και την καθε αλλη εταιρεια οταν μιλαει για την απολυτη εμπειρια πλοηγησης να προσφερει ολες τις διαθεσιμες τεχνολογιες που υπαρχουν στο ιντερνετ και οχι να περιμενω ποτε θα γυρισει ο τροχος για να μαμησει και ο φτωχος!!(οπου φτωχος βαλτε το html 5 :lol: :lol: )

#15   ktzaf

ktzaf

    iPH Honored Elite member

  • 1.283 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 03/02/2010 - 15:24

Η απόλυτη εμπειρία πλοήγησης σαν φράση εμφανίζεται στα big brother party της apple (keynotes) και εξαφανίζεται την επόμενη μόλις ασχοληθούν οι καταναλωτικές οργανώσεις. Το ίδιο έγινε με το iphone στην Αγγλία και εξαφανίσανε τις διαφημίσεις που οι σελίδες ανοίγανε πριν κλικάρεις καν το λινκ και υπονοούσανε πως ανοίγουν όλες οι σελίδες (δλδ. ακόμα και οι flash based) και το ίδιο τώρα με το ipad.

Δείτε εδώ πόσο ξεφτίλες είναι στην Apple και πόσο τους καίει το να ΝΟΜΙΖΕΙ ο κόσμος πως το ipod touch 9.7" έχει flash. Κατά τα άλλα η Apple θεωρεί το flash νεκρό. Συνεχίστε να αναπαράγετε ότι σας ταϊζουν.

http://news.yahoo.co...tfromipadpromos

* "The past was erased, the erasure was forgotten, the lie became truth." (Part 1 - Chapter 7)

* "And if all others accepted the lie which the party imposed-if all records told the same tale-then the lie passed into history and became the truth." (Part 1 - Chapter 3)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες