Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Adobe comments on iPad's lack of flash


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
34 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 04/02/2010 - 09:38

Προβλήματα με το flash... αυτή τη φορά από την Mozilla και το Firefox for Maemo RC3

We’ve decided to disable plugin (not to be confused with add-ons, which are supported) support for this release. The Adobe Flash plugin used on many sites degraded the performance of the browser to the point where it didn’t meet our standards.

If you wish to enable our experimental plugin support, you will be able to manually via about:config, but do so at your own risk. We are working on an add-on that will allow the user to have control of which sites to enable plugins for, as some sites, like YouTube, do work quite well.


[via]

-1 ακόμη μία φορά για το Flash
Behind the Scenes...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   fteo

fteo

    iPH Enthousiast

  • 558 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:fteo

Δημοσίευση 04/02/2010 - 10:50

-1 ακόμη μία φορά για το Flash

Άντε ένας ένας να το διώξουμε το σημάδι. Δεν υποστηρίζω την apple, απλά σιχαίνομαι το flash και την adobe.

#33   ktzaf

ktzaf

    iPH Honored Elite member

  • 1.283 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 04/02/2010 - 12:10

@iphonehellas & ohyeah.

Αρκετά τραβάει αυτή η βλακεία. Το θέμα είναι απλό. Προβληματικό ή όχι δεν έχει καμία σημασία. Είναι απαραίτητο αν θέλεις να έχεις όχι απλά mobile internet αλλα γενικά internet. Τελεία και παύλα.

Κατηγορείτε την adobe για το flash? Γιατί? Η Apple φτιάχνει υπολογιστές, λειτουργικά, κλπ με την λογική "αυτό θέλω να βγάλω και αν σας αρέσει" Και η adobe το ίδιο κάνει και αρέσει τόσο πολύ σους web designers/developers που έχουμε γεμίσει flash site. Το πρόβλημα δεν είναι ούτε τα banners ούτε τα flash video. Είναι το ότι το web είναι γεμάτο αρπακολλίστικα flash site για τα οποία οι developers που τα φτιάξανε πληρώθηκαν και κατά πάσα πιθανότητα πληρώθηκαν καλά και θα συνεχίσουν να τα φτιάχνουν γιατί το μόνο που χρειάζεται είναι 20 λεπτάκια.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις πως ακόμα και να έχεις δίκαιο σε αυτά που λές ohyeah εξακολουθείς να χάνεις το νόημα. Το flash για την ώρα όχι απλά δεν πέθανε δεν χάνει καν πελατεία και δεν θα χάσει ποτέ αν δεν εξαπλωθεί το development σε HTML5, δεν αρκεί κάτι να είναι καλύτερο πρέπει να εξαπλωθεί κιόλας.

Από κει και πέρα ότι ανακοίνωση να βγάζει η Adobe ή η Apple το αποτέλεσμα για εμένα είναι το ίδιο. Αυτή την στιγμή που ψάχνω για δουλειά 1 στα 3 site κατασκευαστικών που βρίσκω είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ σε flash.

Οπότε για εξηγείστε μου ρε μάγκες παντογνώστες γιατί πρέπει να χαίρομαι που υπάρχει το HTML5? Για το youtube? Από κει θα βρω δουλειά?

Στην εταιρεία που είμαι τωρα δεν έχουμε flash στους υπολογιστές (όπως πολύ σωστά παρατηρείτε γιατί είναι επισφαλές) άρα δεν μπορώ να ανοίξω σελίδες από εκεί, στο iphone τα ίδια, στον G4 YDL πάλι όχι γιατί δεν υπάρχει καν plugin. Αν δεν είχα και το laptop με τα win7 εγώ θα πρέπει να περιμένω να πιάσει το HTML5 να αλλάξουν τις σελίδες τους οι εταιρείες (αν δεν βαριούνται οι developers και συνεχίζουν με το flash) για να στείλω ένα βιογραφικό? Δεν σας κόβει λίγο πως είναι θέμα λειτουργικότητας και όχι οπαδισμού και δεν έχει καμία σημασία αν σας αρέσει ή όχι το flash?

Μου λείπει το flash? Όχι καθόλου, δεν με απασχολεί το youtube, στον firefox έχω κόψει όλα τα banners και γενικά δεν μου καίγεται καρφί. Το θέμα είναι πως μου ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

#34   Theoulis

Theoulis

    iPH newbie

  • 23 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 04/02/2010 - 12:27

και ερχομαι και σου λεω εγω ktzaf...βρες μου ενα smartphone που το flash να ανταποκρινετε σωστα...πες μου ενα και μετα τα λεμε...
Οσο για την δουλεια που λες και κινητο με flash να ειχες δεν νομιζω να καθοσουν να εψαχνας απο το κινιτο σου...
γιαυτο τους προλογους σου χρειαζετε για την δουλεια σου αστους...

#35   ktzaf

ktzaf

    iPH Honored Elite member

  • 1.283 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 04/02/2010 - 13:24

Δεν το θέλω για την δουλειά μου φίλε μου. Τι γράφω και δεν καταλαβαίνετε? Σκέψου απλά πως στο γραφείο που είμαι όλο το traffic είναι monitored και στο φόρουμ από το iPhone ποσταρω.

Δεν με ενδιαφέρει το flash να αποκρινεται σωστά θέλω να μπορώ να δω τα contact info της εταιρείας. Τόσο λίγο να αποκρινεται το flash μου φτάνει. Αλλά στην παρούσα φάση πρέπει να κάνω το iPhone tearher με το laptop μου.




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες