Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Πως με επηρεάζει η πειρατεία σου στο navigon


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
91 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#91   aC3

aC3

    iPH Contributor

  • 1.199 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:_aC3_

Δημοσίευση 08/02/2010 - 16:17

γιατί λίγοι? σου λέω οι περισσότεροι από εδω μέσα...

@WoodyAllen: προσωπικά φίλε μου δεν σε ξέρω, ούτε ξέρω πόσο καιρό είσαι στο forum μας... Πάντως η συζήτηση περί ηλικίας έχει καταντήσει μια ανόητη "επίθεση"... Μπορεί να μην αναφαίρεσαι σε εμένα, ή στον κάθε εμένα, αλλά με συμπεριλαμβάνεις και εμένα, κάτι που δεν μου αρέσει καθόλου και προσωπικά με προσβάλει ιδιαίτερα. Για όλα πλέον φταίει η νεολαία κτλπ... Άσε με να υποστηρίξω και να σου πώ ότι έχω μεγάλο δίκαιο, ότι η νεολαία που τόσο κατηγορείτε είναι πολύ πιο "σωστή" από εσάς, και αν σκεφτείς αυτό που σου λέω θα με καταλάβεις. Και από τη στιγμή που εγώ δεν έχω εισόδημα δικό μου, δεν θα ζητήσω 100Ε από τους γονείς μου για να πάρω ένα GPS για το κινητό όταν ο πατέρας μου δεν έχει GPS για το αυτοκίνητο. Αν θες να με κρίνεις γι αυτό, κάντο, ελεύθερα, κρίνε με που δεν έχω τα ίδια έσοδα με εσένα, αλλά μη με κρίνεις για την ηλικία.
Και απ' όσο ξέρω εγώ, μιλάμε για οικονομία 1ης λυκείου, Μικρή ζήτηση --> μείωση τιμών, μεγάλη ζήτηση --> αύξηση τιμών... Δεν το λέω για να σου πάω κόντρα, στο λέω γιατί σε αυτά έγραψα διαγώνισμα την προηγούμενη βδομάδα και αυτά κάνω στο σχολείο.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92   theoss

theoss

    iPH Addict

  • 729 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Thomeas

Δημοσίευση 08/02/2010 - 23:18

Για αυτό ακριβώς δεν ήθελα να εξελιχθεί η κουβέντα σε μια γενική συζήτηση περί cracked apps. Επειδή έχω ξανασυμμετέχει στο παρελθόν σε αντίστοιχες κουβέντες δεν βγαίνει άκρη..... Όποιος δεν καταλαβαίνει ότι η εκτεταμένη πειρατεία οδηγεί σε οικονομικό μαρασμό και περιορισμό των θέσεων εργασίας δεν μπορώ να του κάνω κάτι..
Ας μην μιλάμε άλλο για αυτό όμως και ας επικεντρωθούμε στο θέμα μας.

Παιδιά για όσους έχουν δουλέψει σε εταιρίες παροχής υπηρεσιών όπως είναι και το software νομίζω ότι όλα αυτά είναι ξεκάθαρα. Το business model είναι ξεκάθαρο και δεν καταλαβαίνω την άγνοια κάποιων ανθρώπων, που μπορώ να το εξηγήσω μόνο λόγω του νεαρού της ηλικίας τους ή λόγω της ιδιότυπης ίσως σχέση εργασίας που έχουν.

δεν θεμα αγνοιας αυτο που γινετε & η ηλικια που λες & ξαναλες δεν παιζει & τοσο ρολο & ισως το αναποδο ενας 18,20 χρονων ειναι ποιο "ψαχμενος"& ενημερωμενος για τετοια θεματα απο ενα 40.Μπορει & να δημιουργουνται θεσεις εργασιας γτ θα πρεπει να βγαλουν ποιο ασφαλες προγραματα για να μην σπανε,αυτο μαλλον σημενει περισοτερη δουλεια οχι λιγοτερη.Οσο για το navigon που λες,αν δεν το ειχαν βρει δωρεαν & επρεπε να πληρωσουν ποσοι θα το ειχαν κατεβασει οι περισσοτεροι το κατεβασαν γιατι ηταν δωρεαν & για να το δουνε,ας πουμε οτι μερικοι το χρειαζοντουσαν ποσοι απο αυτος θα προτιμουσαν να παρουν ενα gps μονο του & να κανουν καλυτερα την δουλεια τους.Στην ουσια δεν θα αλλαζε τιποτα.




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες