Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Πως με επηρεάζει η πειρατεία σου στο navigon


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
91 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#76   Smaug

Smaug

    iPH Contributor

  • 1.771 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:smaug.gr

Δημοσίευση 06/02/2010 - 15:14

Cracked apps για έλεγχο αν αξίζει μια εφαρμογή ή όχι, αν ναί τα δίνεις αν όχι delete. (και κάπου τώρα πετάγεται ο Tillter με το παράδειγμα των ρούχων του φέρνω ως αντιπαράδειγμα την φέτα και την δοκιμή, και έτσι ξαναδημιουργείται ακόμα ένα thread για την πειρατεία μπλα μπλα μπλα μπλα).

Τελευταία επεξεργασία από: Smaug, 06/02/2010 - 15:15


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   Smaug

Smaug

    iPH Contributor

  • 1.771 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:smaug.gr

Δημοσίευση 06/02/2010 - 15:18

Τέλος πάντων έχω κουραστεί εδώ στην Ελλάδα να προσπαθώ να αλλάξω μυαλά στον Έλληνα που τα περιμένει όλα στο πιάτο και όλα στο τσάμπα, στη ζούλα και στην παρανομία, λες και είναι υποχρεωμένοι οι άλλοι να δουλεύουν για εκείνον. Έτσι δεν πάει μπροστά η χώρα δυστυχώς, όσο και να προσπαθεί ο Γιώργος να περάσει τη λογική της απόδειξης...


Αυτή η καραμέλα να τελειώσει κάποτε γιατί έχει κουράσει. Δεν ανάκαλυψαν οι Έλληνες την πειρατεία παράνομου λογισμικού ούτε είναι αυτοί που την εξελίσσουν.

ΥΓ. Ο Γιώργος προσπαθεί να περάσει την λογική της απόδειξης έχοντας κλέψει μέσω του χρηματιστηρίου τις αποταμιεύσεις μιας γενιάς.

#78   marian

marian

    iPH Addict

  • 894 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 06/02/2010 - 15:45

Προφανώς! Δεν αναφερόμουν στην πειρατεία όμως αλλά γενικά την νοοτροπία πολλών Ελλήνων, του ωχ αδερφισμού και τις λαμογιάς, γενικότερα και όχι μόνο στο θέμα πειρατικών εφαρμογών.

ΥΓ Σύμφωνοι! Δεν λέω το αντίθετο! Ούτε ασχολούμαι με πολιτική. Αλλά κάποια στιγμή πρέπει να φύγουν από τον Έλληνα οι νοοτροπίες που μας πάνε πίσω 30 χρόνια σαν κράτος...

#79   marian

marian

    iPH Addict

  • 894 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 06/02/2010 - 15:46

Συγνώμη νόμιζα ότι το όνομα σου είναι Μαρία και στο nick σου που είναι marian άπλα έβαλες "n" στο τέλος :)Ωραίο όνομα :)


Όχι όχι, Μάριαν είναι το κανονικό μου!

Ευχαριστώ! :)

#80   ProSONIC

ProSONIC

    iPH Addict

  • 775 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 06/02/2010 - 16:01

δε μας παει μονο η νοοτροπια του ελληνα πισω 30 χρονια σαν κρατος...εδω η αργεντινη ειχε 30δις ελλειμα,η ρωσια 50 και κατι δις ελλειμα και κυρηξανε πτωχευση και μεις με 250 και κατι δις χρεος και λεμε θα σωθουμε...δε φταιει ο ελληνας μονο...μας δινουν επιχορηγησεις για τους αγροτες και αυτοι τα τρωνε και τωρα ολοι οι αγροτες ειναι στους δρομους....οι πολιτικοι μας ηταν βολεμενει και τρωγανε τα λεφτα του λαου κααι αντι να παρουν απο νωρις μετρα τωρα τελευταια στιγμη..(ναι αυτη ειναι νοοτροπια του ελληνα ,παντα την τελευτιαα στιγμη)και δε γινεται σε περιοδο κρισης(ταχα) να απολυονται και να μειωνονται οι μισθοι και ταυτοχρονα οι βολευτες πουταχα νοιζονται για το λαο να κανουν αυξησεις στους μισθους τους και να το παιζουν δυσκολοι για μειωσει μισθου...
α και κατι αλλο ζητανε εξεταστικες επιτροπες ..ολοι που βρισκονται στις εξεταστικες επιτροπες περνουν ο καθενας11.000 ευρω ελεος και στο τελος ολοι θα βγουν αθωοι...
στην αγγλια 100 ευρω κλεψανε και τα δωσανε πισω...εδω μονο κλεβουνε και υπαρχει το αβατο των βουλευτων αν ειναι δυνατον...δηλαδη αμα εισαι δουλευτειςδε εισαι ιδιο και ισοτιμος με τους αλλους δε καταλαβα...ο καθενας πλευει για ενα κομματι ψωμι και αυτοι μας δουλευουν ετσι...και οποιος παει να εχει αλλη αποψη κατευθειαν σιωπενει

#81   computeras

computeras

    Advanced Member

  • 916 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 06/02/2010 - 20:20

Μπορούμε σας παρακαλώ να μην ξεφεύγουμε από το θέμα; Εάν θέλετε να μιλήσετε για πολιτικά και οτιδήποτε άλλο πέραν του συγκεκριμένου θέματος μπορείτε κάλλιστα να ανοίξετε ένα νέο θέμα.

Ευχαριστώ.

#82   Lan

Lan

    iPH Member

  • 278 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2010 - 09:49

1000 ελληνες με Navigon Original - payied = 99,000 εuρο!!!
Πιστευω οτι βγαλανε τα λεφτα τους εκει οκ???
Καλα και τα update αλλα και τα 100 ευρο δεν ειναι και λιγα!!!\
Ας ριχνανε την τιμη να το περναμε νομιμα...οπως κανει η
APPLE με το ipad τωρα...$499...μονο...πολυ καλη τιμη!!! 8)

#83   georgeVLS

georgeVLS

    iPH User

  • 137 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/02/2010 - 15:05

Αν δεν θες να πληρώσεις δραχμή παραπάνω από τα 570€ τότε μπορείς κάλλιστα να παίρνεις τις free από το appstore.


Ποιος ο λογος που εκανα jb τοτε? Για την ψυχη της μανας μου? Δεν θα μπω σε λεπτομερειες και τους λογους τους οποιους κατεβαζω και σπασμενες εφαρμογες, γιατι μονο και μονο δεν μπορεις να μου πεις εσυ η οποιοσδηποτε αλλος τι θα κανω με τα λεφτα μου, αν θα κατεβαζω η οχι σπασμενες εφαρμογες κτλ. Η νοοτροπια του Ελληνα ειναι αυτη?? Χμμ μαλλον δεν ξερεις τι ειναι το thepiratebay, και τους εκατομμυρια downloaders του απο ολο τον κοσμο που τεινουν να καταστρεψουν την βιομηχανια του θεαματος. Τα video clubs ειναι τελειωμενη υποθεση προπολου, τα δισκοπωλεια το ιδια κτλ Μην στεναχωριεσαι για την Apple οικονομαει ακομα και μαλιστα με το παραπανω.

Παντα φιλικα.

#84   aC3

aC3

    iPH Contributor

  • 1.199 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:_aC3_

Δημοσίευση 07/02/2010 - 19:33

Δυστυχώς δεν διάβασες όλο το τοπικ, ειδικά τις 3 τελευταίες σελίδες...

Τέλως πάντων, αν το μόνο σου πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να βάζεις τους γονείς σου να σου παίρνουν κάθε 3 και λίγο prepaid (που δεν νομίζω να είναι εκεί το κόλλημά σου αλλά τέλως πάντων) να πεις στους γονείς σου να σου βγάλουν μια προπληρωμένη της τράπεζας κύπρου που μπορείς να την γεμίζεις από τα ATM. Έτσι θα σου την βγάλουν μια φορά και θα έχεις εσύ την ευθύνη του να πηγαίνεις στο ATM και να βάζεις 10-20€ κάθε φορά που θες να αγοράσεις κάτι από το appstore. 16 χρονών είσαι, στην καλύτερη ηλικία να έχεις ευθύνη των χρημάτων σου και πώς να τα χειρίζεσαι.

Aν δεν σε εξυπηρετεί το GPS που είναι όπως λες ημιολοκληρωμένη εφαρμογή τότε γιατί το χρησιμοποιείς; Συνήθως χρησιμοποιούμε κάτι που μας εξυπηρετεί. Άρα για να το χρησιμοποιείς σημαίνει ότι σε βολεύει. Θα πρέπει λοιπόν να σκεφτείς σοβαρά να το αγοράσεις. Και δεν χρειάζεται να δώσεις 100€ για να πάρεις το Europe. Πάρε το East Europe που είναι πιο φτηνό. Πάντως ειδικά στο κέντρο της Αθήνας που το χρησιμοποιείς βολεύεσαι και με το google maps χωρίς χρέωση απλά με το wifi ανοιχτό...

Ποιά παιχνίδια σου αρέσουν τόσο πολύ και δεν τα βρήσκεις στο ελληνικό appstore? Όλα τα μεγάλα παιχνίδια πάντως (nfs, cod, etc) βγαίνουν και στο ελληνικό. Τώρα αν δεν βρίσκεις την τάδε έκδοση του τάδε bejeweled ε βολέψου με μια του ελληνικού...

Μ' αρέσει ιδιαίτερα ο τρόπος που σκέφτεσαι, και η νοοτροπία σου, αλλά δεν νομίζω να με κατάλαβες καλά...
Δεν είμαι κανένα πλουσιόπεδο, ούτε οι γονείς μου έχουν ΤΑ χρήματα για να μπορώ να τα χαλάω αβέρτα. Αλλά και να τα είχαν, ή και όσα έχουν, δεν νιώθω εγώ καλά ώς άνθρωπος να τους τα χαλάω έτσι... Ειδικά για πράγματα τα οποία δεν χρησιμοποιώ.
Αυτό που μου είπες για την προπληρωμένη θα το προτείνω και ευχαριστώ.
Κοίτα, να χειρίζομαι τα χρήματα μου ξέρω ΠΑΡΑ πολύ καλά και πίστεψε με σε αυτό. Έχω ιδιαίτερα δυνατή θέληση, και στην διαχείρηση των χρημάτων τα πάω πολύ καλά. Αλλά πάντα ο στόχος είναι, από τη στιγμή που δεν έχω δικά μου έσοδα, να μειώνω τα έξοδα... Προσωπικά μου αρέσει να υποστηρίζω τον κόσμο για την δουλειά του. Αλλά δεν ανέχομαι να πληρώνω για κάτι που δεν είναι καλό, επομένως το jailbreak επιβάλεται έστω για δοκιμές. Και επίσης δεν ανέχομαι να ζητάει ένας developer για την πρώτη του εφαρμογή, όταν δεν είναι και καλός και αρχίζει τώρα, χρήματα. Και εγώ κάνω πολλά πράγματα, ειδικά με Photoshop και κατασκευάζω διάφορα πράγματα που μου κοστίζουν εμένα προσωπικά, αλλά ποτέ δεν ζητάω χρήματα. Γιατί είναι κάτι το οποίο είναι ερασιτεχνικό, και δεν μπορώ να ζητάω χρήματα για κάτι το οποίο δεν είναι καλοφτιαγμένο(κατ' εμέ).
Το χρησιμοποιώ γιατί δουλεύει απλά όχι όπως θα έπρεπε και όχι πάντα. Δεν το χρησιμοποιώ συνέχεια το χρησιμοποιώ 1-2 φορές τη βδομάδα, πολλές φορές και καμία. Δεν μίλησα για κέντρο Αθήνας :S μιλησά για όλη την Αττική, και για παράδειγμα σου έφερα από Φάληρο μέχρι Ραφίνα. Και πίστεψε με, δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ καλή κάληψη το 3G στην Ελλάδα και καθόλου καλή ισχύ. Όποιος έχει πάει εξωτερικό και έχει χρησιμοποιήσει περιαγωγή δεδομένων με καταλαβαίνει.
Μα για ποιο λόγο να πάρω τα μεγάλα παιχνίδια? Είμαι ιδιαίτερος τύπος(χαρακτήρα), δεν παίρνω ούτε κάνω κάτι επειδή το κάνει η μάζα, και επομένως δεν πρόκειται να πάρω ένα παιχνίδι το οποίο θα το τερματίσω και θα το βαρεθώ, το οποίο κάνει και 5Ε επειδή όλοι λένε ότι είναι τέλειο :S θα πάρω ένα time-killer το οποίο μου αρέσει και με κάνει να περνάω καλά, βοηθώντας έτσι και developers που το έχουν ανάγκη.

Φιλικά πάντα,
Μάνος

#85   marian

marian

    iPH Addict

  • 894 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 07/02/2010 - 22:33

Πραγματικά καλά κάνεις και δε θες να επιβαρύνεις τους γονείς σου με έξοδά σου και μπράβο σου.

Και εγώ υπόστηρίζω το να δοκιμάζεις σπασμένες εφαρμογές πριν αγοράσεις τις κανονικές για να δεις αν σου αρέσουν, αλλά μέχρι εκει. Όσο για τους developers ούτε εμένα μου αρέσει το πώς κοστολογούν ώρες ώρες τις εφαρμογές τους μερικοί, αλλά δυστυχώς δεν μας πέφτει λόγος γιατί είναι δικαίωμά τους... Αν θέλουμε την κατεβάζουμε και αν δεν θέλουμε δεν την κατεβάζουμε. Έχουμε το δικαίωμα να πούμε τη γνώμη μας αλλά δεν έχουμε το δικαίωμα να την κατεβάσουμε σπασμένη και να την χρησιμοποιούμε κανονικά.

Από εκεί και πέρα για το google maps ξέρω ότι δεν μπορείς εκτός του κέντρου τις Αθήνας να βασίζεσαι και πολύ στην ακρίβειά του, αλλά γιατί δεν σκέφτεσαι σοβαρα να μαζέψεις χρήματα στην άκρη για να αγοράσεις μια κανονική συσκευή GPS από τις φτηνές που θα κάνει μια χαρά τη δουλειά της? Είσαι μικρός ακόμα και έχεις το περιθώριο να το κάνεις..

Όσο για τις εφαρμογές. Αυτές δεν μπορείς με τίποτα να τις βρεις στο ελληνικό appstore σε free version? Από τη στιγμή που δεν ψάχνεις για μεγάλα ακριβά παιχνίδια αλλά time killers θα βρεις πολύ πιο εύκολα free εκδόσεις τέτοιων παιχνιδιών..

Τελευταία επεξεργασία από: marian, 07/02/2010 - 22:34


#86   aC3

aC3

    iPH Contributor

  • 1.199 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:_aC3_

Δημοσίευση 07/02/2010 - 23:42

Είναι κάποια συγκεκριμένα τα οποία μου αρέσουν πολύ ως παιχνίδια και στο Ελληνικό δεν υπάρχουν :S
Κινούμαι με τα πόδια και με συγκοινωνία και αποφεύγω να κουβαλάω τσάντα, για πρακτικούς λόγους αλλά είμαι τελειομανής και αριθμώ πάντα τα πράγματα που έχω μαζί μου, και τα μετράω συνέχεια για να μην τα χάσω, κάτι που δεν μπορώ να κάνω με την τσάντα :S επομένως το να κουβαλάω ένα GPS μαζί μου για τις 10 φορές του μήνα που δεν θα ξερω που πάω δεν είναι πολύ πρακτικό...
Ευχαριστώ πάντως για την κουβέντα, μου άρεσε ιδιαίτερα να ακούσω και μια τέτοια άποψη ^_^
και δεν θυμάμαι ποιος το είπε, αλλά κάποιος μίλησε για την τιμή και να την ρίξουν κτλπ... Αν δεν κάνω λάθος το ελάχιστο που μπορούν να τιμολογήσουν είναι 1$ :S

#87   peterboutsis

peterboutsis

    iPH Contributor

  • 1.031 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:peterboutsis

Δημοσίευση 08/02/2010 - 01:02

Ποιος ο λογος που εκανα jb τοτε? Για την ψυχη της μανας μου? Δεν θα μπω σε λεπτομερειες και τους λογους τους οποιους κατεβαζω και σπασμενες εφαρμογες, γιατι μονο και μονο δεν μπορεις να μου πεις εσυ η οποιοσδηποτε αλλος τι θα κανω με τα λεφτα μου, αν θα κατεβαζω η οχι σπασμενες εφαρμογες κτλ. Η νοοτροπια του Ελληνα ειναι αυτη?? Χμμ μαλλον δεν ξερεις τι ειναι το thepiratebay, και τους εκατομμυρια downloaders του απο ολο τον κοσμο που τεινουν να καταστρεψουν την βιομηχανια του θεαματος. Τα video clubs ειναι τελειωμενη υποθεση προπολου, τα δισκοπωλεια το ιδια κτλ Μην στεναχωριεσαι για την Apple οικονομαει ακομα και μαλιστα με το παραπανω.

Παντα φιλικα.

όπως ακριβώς τα είπες!!

#88   theoss

theoss

    iPH Addict

  • 729 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Thomeas

Δημοσίευση 08/02/2010 - 01:55

Αν δεν θες να πληρώσεις δραχμή παραπάνω από τα 570€ τότε μπορείς κάλλιστα να παίρνεις τις free από το appstore.


Τέλος πάντων έχω κουραστεί εδώ στην Ελλάδα να προσπαθώ να αλλάξω μυαλά στον Έλληνα που τα περιμένει όλα στο πιάτο και όλα στο τσάμπα, στη ζούλα και στην παρανομία, λες και είναι υποχρεωμένοι οι άλλοι να δουλεύουν για εκείνον. Έτσι δεν πάει μπροστά η χώρα δυστυχώς, όσο και να προσπαθεί ο Γιώργος να περάσει τη λογική της απόδειξης...

Τι να πω... Πραγματικά στενοχωριέμαι που βλέπω ειδικά νέους ανθρώπους να περιφανεύονται που δεν είναι "μ***ες" να πληρώνουν εφαρμογές λες και είναι μαγκιά να κλέβεις τον κόσμο...

απο τις free λιγες αξιζουν κατι,παλια φωναζαν για τα παρανομα cd,τελικα ριξαν τις τιμες στα γνησια,βγαλανε & ποιο προσεγμενες & με εξτρα συσκευασιες & ξαναγυρισε ο κοσμος στα γνησια,το ιδιο προβλημα εχουν & με τις εφαρμογες & περα απο τα apps tou iphone εγω βλεπω & στην δουλεια μου οτι οι ποιο πολυ εχουν σπασμενες εφαρμογες στα pc τους.Δεν νομιζω να φτανε τα μυαλα του Ελληνα τι καραμελα ειναι αυτο,εσυ τα περιμενεις ολα στην ζουλα ή τσαμπα,απ'τι λες μαλλον οχι,γτ νομιζεις οτι διαφερεις απο τουσ αλλους?ειδικα για το συγκεκριμενο θεμα εγω σχεδον ολα τα σπασμενα που εχω δει ειναι απο αλλες χωρες,δεν ειναι Ελληνικη νωοτροπια να κατεβαζεις σπασμενα ειναι παγκοσμια.

#89   WoodyAllen

WoodyAllen

    iPH Contributor

  • 1.116 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 08/02/2010 - 08:03

Για αυτό ακριβώς δεν ήθελα να εξελιχθεί η κουβέντα σε μια γενική συζήτηση περί cracked apps. Επειδή έχω ξανασυμμετέχει στο παρελθόν σε αντίστοιχες κουβέντες δεν βγαίνει άκρη..... Όποιος δεν καταλαβαίνει ότι η εκτεταμένη πειρατεία οδηγεί σε οικονομικό μαρασμό και περιορισμό των θέσεων εργασίας δεν μπορώ να του κάνω κάτι..
Ας μην μιλάμε άλλο για αυτό όμως και ας επικεντρωθούμε στο θέμα μας.

Ο λόγος που ξεκίνησα αυτό το topic και νομίζω αυτό που το διαφοροποιεί είναι κατά πόσο η πειρατεία σε προγράμματα σαν το Navigon -τα οποία έχουν νόημα μόνο άμα συνοδεύονται από καλή υποστήριξη και τακτικές αναβαθμίσεις έχουν νόημα- επιδρούν αρνητικά και σε μένα τον νόμιμο πελάτη. Άκουσα πολλά.

Μια δικαιολογία που ακούστηκε πολύ είναι τι να το κάνεις το Navigon αν έχεις το google maps. Και εγώ όταν κινούμαι με τα πόδια με βολεύει πολύ περισσότερο το google maps, αλλά με το αυτοκίνητο ή για τους χρήστες που δεν έχουν data plan δεν βολεύει όσο ένα dedicated turn by turn πρόγραμμα. Αυτό βέβαια είναι άσχετο με το θέμα μας αφού αν δεν σου χρειάζεται το Navigon δεν το παίρνεις (end of discussion)

Επίσης πολλοί αμφισβήτησαν το γεγονός ότι θα υπάρχει καλύτερη υποστήριξη αν υπήρχαν περισσότεροι νόμιμοι χρήστες. Παιδιά έτσι λειτουργεί το λιανεμπόριο σήμερα. Αν υπάρχει μεγαλύτερη αγορά τότε αυξάνονται τότε βλέπει ο κάθε επιχειρηματίας ότι έχει νόημα να επενδύσω σε υποστήριξη αφού υπάρχει περισσότερο ψωμί για μένα. Και πιστέψτε με μετά από αρκετά χρόνια ενασχόλησης με εταιρίες πληροφορικής όταν υπάρχει μεγάλο Pool χρηστών η υποστήριξη αποκτά μεγάλο ρόλο στην βιωσιμότητα και στην διαφήμιση ενός προϊόντος Software.

Μια άλλη δικαιολογία που άκουσα είναι το θέμα της τιμής. Όντως τα GPS προγράμματα είναι ακριβά αφού με τα ίδια λεφτά πάνω κάτω παίρνεις dedicated συσκευή GPS. Ωραία και πια είναι η λύση, κάνοντας εκτεταμένη πειρατεία το μόνο που επιτυγχάνεται είναι να δημιουργείται στρεβλώσεις στην αγορά να μειώνεται το Pool των δυνητικών χρηστών με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κίνητρο για κάλυψη των απωλειών από την μείωση της τιμής με μεγαλύτερους όγκους πωλήσεων. Είμαι 100% σίγουρος ότι να δεν υπήρχε τόσο εκτεταμένη πειρατεία στα GPS προγράμματα ο ανταγωνισμός θα είχε οδηγήσει σε πόλεμο τιμών μεταξύ των εταιριών και θα είχαμε μεγάλα κέρδη ως καταναλωτές.

Παιδιά για όσους έχουν δουλέψει σε εταιρίες παροχής υπηρεσιών όπως είναι και το software νομίζω ότι όλα αυτά είναι ξεκάθαρα. Το business model είναι ξεκάθαρο και δεν καταλαβαίνω την άγνοια κάποιων ανθρώπων, που μπορώ να το εξηγήσω μόνο λόγω του νεαρού της ηλικίας τους ή λόγω της ιδιότυπης ίσως σχέση εργασίας που έχουν.

#90   SirAlex

SirAlex

    iPH Contributor

  • 1.643 μηνύματα
  • Twitter:@AlexisKoskinas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:Sir Alex7

Δημοσίευση 08/02/2010 - 15:36

Γιατι οχι, δεν θα ηταν ωραια να το ειχαμε στο χερι και με ακουστικα και μικροφωνο να μιλουσαμε? Εγω το βρισκω πολυ μπροστα σαν ιδεα.
Ελα ρε φιλε, τιμολογικα μιλουσαμε, απο 570ε περνας στα 1000ε. Απο iphone περνας σε macbook. Αν τα εχεις και εδινες και ενα χιλιαρικακι συνολο για κινητο, και πολυ καλα κανεις. Γιατι εγω δεν δινω δραχμη παραπανω.


Εγω απλά ήθελα να τονίσω ότι συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Το iphone δεν ανήκει στην ίδια κατηγορία προιόντων με το macbook. Ενω αν μου έλεγες ότι με 570€ παίρνεις 2 htc ας πούμε, να το καταλάβω.
Δεν είναι τυχαίο που κάνει τόσο το iphone...στο κάτω-κάτω, όπως είπαμε, ποιός έχει δώσει πραγματικά αυτό το ποσό για να αποκτήσει το iphone του; Νομίζω λίγοι.... ;)
Κοντες μπαλιες και γρηγορες

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες