πήγα σήμερα και πλήρωσα στον Κωτσόβολο και έκανα παραγγελία με σημερινή παραγγελία, και μου έδωσαν ημερομηνία παραλαβής...ίδια με αυτή που γράφει το σύστημα τους οτι θα παραλάβω απο την δεύτερη παραγγελία που έχω κάνει μέσα ιντερνετ απο τις 28 του μήνα πρωί....ρώτησα γιατί συμβαίνει αυτό και μου απάντησε οτι οι παραλαβές απο το κατάστημα που έχουν πληρωθεί συνήθως έρχονται νωρίτερα απο τις απλές προπαραγγελίες. Σε κάθε περίπτωση έχουν ήδη παραλάβει 3 άτομα που πλήρωσαν προηγούμενη εβδομάδα και εγώ που έχω κάνει την προπαραγγελία μου στις 28/10 δεν έχω κάνένα νέο. Θα περιμένω να δώ απλά για ποιά απο τις 2 παραγγελίες θα με ενημερώσουν πρώτα. Αν παραλάβω απο αυτή που πλήρωσα σήμερα πρώτα μετά θα γίνει χαμός. φέτος ειναι συνενοημέν το όλο θέμα όποιος προπληρώσει παραλαμβάνει....!!
Λογικό δεν είναι;
Εστω ότι ερχόταν ένας τύπος στο μαγαζί σου, και σου έλεγε "κρατα μου ένα iPhone και όταν έρθει θα έρθω να το πληρώσω και να το πάρω", ενώ 5 μέρες μετά ερχόταν ένας άλλος τύπος και σου έλεγε "πάρε 1000 ευρω, και όταν έρθει το iPhone πάρε με να έρθω να το πάρω", ποιον θα καλούσες πρώτο να παραλάβει;
Αυτόν που δεν ξέρεις αν θα έρθει, και υπό τι καθεστός θα έρθει (π.χ. τιμολόγιο , απόδειξη, πιστωτική κάρτα) ή στον άλλο που έχεις ήδη σιγουρέψει τα λεφτά σου;
Ναι όλοι να παραλάβουμε τη συσκευή θέλουμε, και σίγουρα δεν θα πιστολιάσουμε ένα μαγαζί που θα μας την κρατήσει για παραλαβή (έτσι όπως είναι η φάση τώρα), αλλά αντικειμενικά, όλοι αυτόν που πλήρωσε και που πήραμε 100% τα λεφτάκια μας θα προτιμούσαμε.