Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1891   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 09/11/2017 - 20:20

Πέρασα απο Vodafone πριν λίγο και μου έδειξε ο πωλητής ότι περιμένουν παραλαβή στις αποθήκες τους αύριο 10/11. Μου είπε να περάσω αύριο να το επιβεβαιώσω και με μια μικρή προκαταβολή (100€) θα το εχω σε 2 εργάσιμες.

Μετα και τη δική μου σημερινή καλή εμπειρία, μωρε λες τελικά η Vodafone να είναι η καλύτερη λύση ? :unsure:

Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 09/11/2017 - 20:21

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1892   fastmac

fastmac

iPH User

• 111 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 09/11/2017 - 20:21

'Απο ότι φαίνεται αύριο θα παραλάβουν αρκετοί οπότε καλυτερεύει η κατάσταση 

και από vodafone ένας διευθυντής που ξέρω μου είπε αύριο παραλαμβάνουν λίγο υπομονή ακόμα ... 

έμενα παντός πιο πολύ με προβληματίζει αν θα με χαλάσει που είναι πιο στενή η οθόνη από το plus πάρα αν θα το πάρω μετά από μερικές μέρες 

ps

όσοι έχουν 2-3 παραγγελίες και τους παίρνουν τηλ. ας το γράφουν εδώ να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον 

#1893   konra

konra

iPH User

• 142 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3G

Δημοσίευση 09/11/2017 - 20:29

Εσύ, εγώ, ο ChrisDs, ο xsiv74, o wrangler, δεν τους θυμάμαι όλους αλλά λίγοι έχουμε μείνει που δε το κρατάμε ακόμα, δώστε ενα παρών και οι υπόλοιποι πικραμένοι ρε παιδιά... :D

Παρων... :blush:

Σε vodafone εκδηλωση ενδιαφεροντος, στις 27/10 ωρα 10:10.

Πλαισιο, Public και media στις 3/10 για παραλαβη απο καταστημα...

Silver 64gb

#1894   zEr0c0oL

zEr0c0oL

iPH Enthousiast

• 389 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:valexo83

Δημοσίευση 09/11/2017 - 20:31

Ούτε εγώ, ούτε ο panosxxx έχουμε ενημέρωση ακόμα..από πλαίσιο.
Μόνο ο donteox παραλαμβάνει αύριο από πλαίσιο θες/νίκης..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: zEr0c0oL, 09/11/2017 - 20:33

#1895   Filipp6

Filipp6

iPH newbie

• 98 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 09/11/2017 - 20:35

Οι περισσότεροι ζητούν μια εκτύπωση από το taxis που δείχνει ενεργό το αφμ σου..Μπαίνεις στο taxis και το κατεβάζεις από εκεί που δείχνει τα στοιχεία του μητρώου σου κτλ. Στο public μου είπαν και για καταστατικό. Στη media που μίλησα αργότερα στις 3/11 μου είπαν ότι δε θέλουν κάτι, απλώς υπογράφεις μια υπευθυνη δήλωση που σου δίνουν έτοιμη αυτοί..

Και εγω με τιμολόγιο απο public
Αν απλα κόψω το τιμολόγιο και το δωσω στο λογιστή δεν συμψηφίζεται και ουσιαστικά γλιτώνω το φόρο ;

#1896   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 667 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 09/11/2017 - 20:45

Και εγω με τιμολόγιο απο public
Αν απλα κόψω το τιμολόγιο και το δωσω στο λογιστή δεν συμψηφίζεται και ουσιαστικά γλιτώνω το φόρο ;

Αν κόψεις τιμολόγιο, δεν πληρώνεις φπα καθόλου βάση μιας νέας πολ..Δεν χρεωπιστώνεται ο φπα και είναι σα να κάνεις ενδοκοινοτική συναλλαγή. Μετράει βέβαια ως έξοδο.

#1897   Filipp6

Filipp6

iPH newbie

• 98 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 20:52

Αν κόψεις τιμολόγιο, δεν πληρώνεις φπα καθόλου βάση μιας νέας πολ..Δεν χρεωπιστώνεται ο φπα και είναι σα να κάνεις ενδοκοινοτική συναλλαγή. Μετράει βέβαια ως έξοδο.

Ναι αν δεν παω ομως το έγγραφο απο taxis και πληρώσω το ΦΠΑ δεν συμψηφίζεται όπως παλιότερα ;
Ετσι ειχα αγοράσει το 7 Plus

#1898   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 20:53

Ναι αν δεν παω ομως το έγγραφο απο taxis και πληρώσω το ΦΠΑ δεν συμψηφίζεται όπως παλιότερα ;
Ετσι ειχα αγοράσει το 7 Plus

Νομίζω οτι ισχύει, δεν έχει αλλάξει κάτι σ'αυτό.

#1899   karapiperim

karapiperim

iPH newbie

• 56 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 20:55

πήγα σήμερα και πλήρωσα στον Κωτσόβολο και έκανα παραγγελία με σημερινή παραγγελία, και μου έδωσαν ημερομηνία παραλαβής...ίδια με αυτή που γράφει το σύστημα τους οτι θα παραλάβω απο την δεύτερη παραγγελία που έχω κάνει μέσα ιντερνετ απο τις 28 του μήνα πρωί....ρώτησα γιατί συμβαίνει αυτό και μου απάντησε οτι οι παραλαβές απο το κατάστημα που έχουν πληρωθεί συνήθως έρχονται νωρίτερα απο τις απλές προπαραγγελίες. Σε κάθε περίπτωση έχουν ήδη παραλάβει 3 άτομα που πλήρωσαν προηγούμενη εβδομάδα και εγώ που έχω κάνει την προπαραγγελία μου στις 28/10 δεν έχω κάνένα νέο. Θα περιμένω να δώ απλά για ποιά απο τις 2 παραγγελίες θα με ενημερώσουν πρώτα. Αν παραλάβω απο αυτή που πλήρωσα σήμερα πρώτα μετά θα γίνει χαμός. φέτος ειναι συνενοημέν το όλο θέμα όποιος προπληρώσει παραλαμβάνει....!!

#1900   Filipp6

Filipp6

iPH newbie

• 98 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 20:57

Νομίζω οτι ισχύει, δεν έχει αλλάξει κάτι σ'αυτό.

Οποτε ουσιαστικά ειναι το ιδιο ,απλα δεν πληρώνω το ΦΠΑ εκείνη τη στιγμή ...

#1901   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 09/11/2017 - 21:06

πήγα σήμερα και πλήρωσα στον Κωτσόβολο και έκανα παραγγελία με σημερινή παραγγελία, και μου έδωσαν ημερομηνία παραλαβής...ίδια με αυτή που γράφει το σύστημα τους οτι θα παραλάβω απο την δεύτερη παραγγελία που έχω κάνει μέσα ιντερνετ απο τις 28 του μήνα πρωί....ρώτησα γιατί συμβαίνει αυτό και μου απάντησε οτι οι παραλαβές απο το κατάστημα που έχουν πληρωθεί συνήθως έρχονται νωρίτερα απο τις απλές προπαραγγελίες. Σε κάθε περίπτωση έχουν ήδη παραλάβει 3 άτομα που πλήρωσαν προηγούμενη εβδομάδα και εγώ που έχω κάνει την προπαραγγελία μου στις 28/10 δεν έχω κάνένα νέο. Θα περιμένω να δώ απλά για ποιά απο τις 2 παραγγελίες θα με ενημερώσουν πρώτα. Αν παραλάβω απο αυτή που πλήρωσα σήμερα πρώτα μετά θα γίνει χαμός. φέτος ειναι συνενοημέν το όλο θέμα όποιος προπληρώσει παραλαμβάνει....!!

Λογικό δεν είναι;

Εστω ότι ερχόταν ένας τύπος στο μαγαζί σου, και σου έλεγε "κρατα μου ένα iPhone και όταν έρθει θα έρθω να το πληρώσω και να το πάρω", ενώ 5 μέρες μετά ερχόταν ένας άλλος τύπος και σου έλεγε "πάρε 1000 ευρω, και όταν έρθει το iPhone πάρε με να έρθω να το πάρω", ποιον θα καλούσες πρώτο να παραλάβει;

Αυτόν που δεν ξέρεις αν θα έρθει, και υπό τι καθεστός θα έρθει (π.χ. τιμολόγιο , απόδειξη, πιστωτική κάρτα) ή στον άλλο που έχεις ήδη σιγουρέψει τα λεφτά σου;

Ναι όλοι να παραλάβουμε τη συσκευή θέλουμε, και σίγουρα δεν θα πιστολιάσουμε ένα μαγαζί που θα μας την κρατήσει για παραλαβή (έτσι όπως είναι η φάση τώρα), αλλά αντικειμενικά, όλοι αυτόν που πλήρωσε και που πήραμε 100% τα λεφτάκια μας θα προτιμούσαμε.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#1902   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 21:13

Θέλεις να πείς ποιά είναι αυτή η ημερομηνία παραλαβής, να δούμε κι εμείς μήπως αξίζει να το κάνουμε έτσι ?

#1903   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 09/11/2017 - 21:15

Εσύ, εγώ, ο ChrisDs, ο xsiv74, o wrangler, δεν τους θυμάμαι όλους αλλά λίγοι έχουμε μείνει που δε το κρατάμε ακόμα, δώστε ενα παρών και οι υπόλοιποι πικραμένοι ρε παιδιά...  :D

εδώ είμαι κι εγωωωωωω lol  :lol:

Λογικό δεν είναι;

Εστω ότι ερχόταν ένας τύπος στο μαγαζί σου, και σου έλεγε "κρατα μου ένα iPhone και όταν έρθει θα έρθω να το πληρώσω και να το πάρω", ενώ 5 μέρες μετά ερχόταν ένας άλλος τύπος και σου έλεγε "πάρε 1000 ευρω, και όταν έρθει το iPhone πάρε με να έρθω να το πάρω", ποιον θα καλούσες πρώτο να παραλάβει;

Αυτόν που δεν ξέρεις αν θα έρθει, και υπό τι καθεστός θα έρθει (π.χ. τιμολόγιο , απόδειξη, πιστωτική κάρτα) ή στον άλλο που έχεις ήδη σιγουρέψει τα λεφτά σου;

Ναι όλοι να παραλάβουμε τη συσκευή θέλουμε, και σίγουρα δεν θα πιστολιάσουμε ένα μαγαζί που θα μας την κρατήσει για παραλαβή (έτσι όπως είναι η φάση τώρα), αλλά αντικειμενικά, όλοι αυτόν που πλήρωσε και που πήραμε 100% τα λεφτάκια μας θα προτιμούσαμε.

Βρε παιδιά μην λέμε πάλι τα ίδια. :)  Πήγα σε όλους την εβδομάδα πριν ανοίξουν οι προπαραγγελίες αλλά και την εβδομάδα που βγήκε και τους είπα τα ίδια ακριβώς. Τα σκάω επί τόπου ούτε τιμολόγια ούτε τίποτα και όλοι μου είπαν συσκευή γιοκ. Άλλα λέγανε άλλα κανουνε τελικά.

Αυτό που βλέπω πάντως είναι ότι όλα τα λευκά παραλαμβάνουν αυτη την εβδομάδα προφανώς δεν ήρθαν space gray. Επίσης ρώτησα την isystem και μου είπαν ότι παραλαβές έχουν συνέχεια από λίγα κομμάτια και όποιος παραγγείλει τώρα με τον ρυθμό που πάνε θα παραλάβει σε 1 με 1,5 μήνα.

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 09/11/2017 - 21:21

#1904   wrangler

wrangler

iPH User

• 154 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 21:21

Η πλάκα ειναι ότι έχω πάρει το ρολόι και δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω,κάθομαι και το κοιτάω σβηστό..χαχαχα

#1905   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2017 - 21:25

Η πλάκα ειναι ότι έχω πάρει το ρολόι και δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω,κάθομαι και το κοιτάω σβηστό..χαχαχα

Αυτό πραγματικά ακούγεται βασανιστικό ! Μια ερώτηση, γιατι με το ρολόι δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, δεν έχω ψηθεί ακόμα, με προηγούμενο iphone δεν μπορείς να το ενεργοποιήσεις ? Φαντάζομαι κάποιο θα έχεις, περιμένοντας το Χ.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες