Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

[Video] Flash running on Nexus One compared to iPhone and HD2


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
48 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   Smaug

Smaug

    iPH Contributor

  • 1.771 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:smaug.gr

Δημοσίευση 28/05/2010 - 14:21

Aυτό λογικά το απαντάς στον sotoskawasaki και όχι σε μένα, γιατί απευθύνεσαι σε μένα μάλλον δεν διάβασες εξαρχής τι έγραφα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   takis797979

takis797979

    iPH newbie

  • 16 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 28/05/2010 - 21:18

Προς θεου συμφωνω 100% με αυτα που γραφεις!!! Το post αφορουσε αυτους που ειναι αρνητικοι a priori και στο μυαλο τους το flash ειναι ο Αντιχριστος....

#48   nmout

nmout

    Advanced Member

  • 1.205 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 30/05/2010 - 21:21

benchmarking


#49   maninas

maninas

    iPH newbie

  • 40 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 30/05/2010 - 22:33

Όσο οι κατασκευαστές υλικού δεν ενσωματώνουν μεμονωμένα dedicated υποσυστήματα που να αναλαμβάνουν την εκτέλεση των Flash applications (βλ. MP3 decoding, JPEG, H.264, DivX, κλπ), θα εξακολουθώ να αποκαλώ την τεχνολογία Flash ως το καρκίνωμα του διαδικτύου.

Όπως το βλέπω εγώ πρόκειται για μια εύκολη και μοναδική στην αγορά (τον καιρό που ήταν στα σπάργανά της) λύση για τον προγραμματιστή, ένα πακέτο δλδ από έτοιμα εργαλεία που του έκανα τη ζωή εύκολη, αρκετά όμοιο με ότι είναι το DirectX της Microsoft για τους game developers. Όλη δηλαδή η βαριά και η εν τω βαθέω των συστημάτων δουλειά έχει πραγματοποιηθεί ήδη, και δίνεται στον developer ένα API, ένα σετ από αυτά τα έτοιμα εργαλεία και εφέ γραφικών που τα χρησιμοποιεί όπως τον βολεύει και του κάνει τη ζωή εύκολη και την παραγωγή σύντομη.
ΌΜΩΣ, το DirectX έπιασε ως τεχνολογία επειδή υποστηρίζεται και είναι "hardware accelerated" από όλες τις κάρτες γραφικών στην αγορά, που σημαίνει ότι αφού υπάρχουν πολλές standard διαδικασίες που θα καλεστούν, οι κατασκευαστές καρτών γραφικών που υποστηρίζουν την εκάστοτε έκδοση του DirectX, υποχρεώνονται να έχουν κατασκευάσει τα επιμέρους υποκυκλώματα που να αναλαμβάνουν -NATIVELY- να εκτελούν τις εργασίες αυτές, χωρίς να περνούν από την CPU.

Έως τώρα -προφανώς- δεν έχει πάρει κάποια εταιρία ανάπτυξης υλικού αντίστοιχη κατεύθυνση για το Flash, κυρίως λόγω της πολυπλοκότητας του, αφού αναπτύχθηκε εξ αρχής με το σκεπτικό ότι θα τρέχει πάνω στη CPU. Και έκτοτε, με κάθε νέες εκδόσεις του Flash, και καθώς τα features του αυξάνονταν, τόσο πιο βαριά γίνονταν τα Flash based applications, με αποτέλεσμα να έχουμε φτάσει εδώ που 'μαστε σήμερα, όπου 1 ώρα flash gaming ξελιγώνει ένα πλήρως φορτισμένο Nexus One.

Και όλα αυτά ενώ υπάρχουν πια τόσο δυνατές ΑΝΟΙΧΤΕΣ τεχνολογίες που μπορούν να επιτύχουν τα ίδια αποτελέσματα, δεσμεύοντας ε3αιρετικά λιγότερους πόρους.

Αναφορικά σας παραπέμπω στο site: http://www.chromeexperiments.com/ στο οποίο θα δείτε εξαιρετικά showcases τεχνολογιών -κατά κύριο λόγο βασισμένες σε JavaScript- που πιστεύω θα σας πείσουν.

Τελευταία επεξεργασία από: maninas, 30/05/2010 - 22:36





Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες