Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Με την άδειά σας.. (Δωράκι)

• Please log in to reply
180 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 11/07/2010 - 09:55

Δεν σου επιτρεπω,φιλικα παντα,να με αποκαλεις ετσι.Δεν σου εχω δωσει αυτο το δικαιωμα.

Τωρα για να σου απαντησω κιολας,εμενα μου κακοφανηκε παρα πολυ που ενας 'εξυπνος' πηγε να πιασει κοροιδo ενα ολοκληρο forum.Ευτυχως εχει πολυ εμπειρα παιδια εδω μεσα (βλεπε satriani,somnius κτλ) που εχουν γνωση απο τετοια περιστατικα και μας προφυλαξαν.

Δεν θα το συνεχιζα αν ο Κυριος αυτος δεν συνεχιζε να ειναι προκλητικος.Πιστευω να σε καλυψα.Απο μεριας μου εχει τελειωσει το θεμα.Απο'δω και περα θα ειμαι λιγο πιο καχυποπτος.

Τελευταία επεξεργασία από: dkaralis, 11/07/2010 - 09:59.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   kolias89

kolias89

iPH newbie

• 76 μηνύματα

Δημοσίευση 11/07/2010 - 10:03

Δεν σου επιτρεπω,φιλικα παντα,να με αποκαλεις ετσι.Δεν σου εχω δωσει αυτο το δικαιωμα.

Τωρα για να σου απαντησω κιολας,εμενα μου κακοφανηκε παρα πολυ που ενας 'εξυπνος' πηγε να πιασει κοροιδo ενα ολοκληρο forum.Ευτυχως εχει πολυ εμπειρα παιδια εδω μεσα (βλεπε satriani,somnius κτλ) που εχουν γνωση απο τετοια περιστατικα και μας προφυλαξαν.

Δεν θα το συνεχιζα αν ο Κυριος αυτος δεν συνεχιζε να ειναι προκλητικος.Πιστευω να σε καλυψα.Απο μεριας μου εχει τελειωσει το θεμα.Απο'δω και περα θα ειμαι λιγο πιο καχυποπτος.

Εκει θελω να καταληξω ομως ρε φιλε οτι τα παιδια αυτα που καλα εκαναν και καλα κανουν σαν ποιο εμπειροι να μας προφυλασουν δεν βλεπω να το συνεχιζουν!
χαχα και ειμαι σιγουρος πως αν μπει το παιδι παλι και κανει reply παλι θα πεσεις να τον φας....
Τεσπα οσο για το αν μου επιτρεπεις η οχι μην νομιζεις οτι με ενδιαφερει και πολυ....την αποψη μου εκφραζω οπως ακριβως κανεις και εσυ... του τυπου "παραμυθας" και "Αισωπος"......Παντα φιλικα.....!

#138   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα

Δημοσίευση 11/07/2010 - 10:11

Τεσπα οσο για το αν μου επιτρεπεις η οχι μην νομιζεις οτι με ενδιαφερει και πολυ....την αποψη μου εκφραζω οπως ακριβως κανεις και εσυ... του τυπου "παραμυθας" και "Αισωπος"......Παντα φιλικα.....!

Εγω κανω αυτους τους χαρακτηρισμους γιατι μου δοθηκε το δικαιωμα απ'τον κυριο αυτον με τις πραξεις του και με το να προσπαθησει ατοπα να με κατηγορησει και να με κοροιδεψει.
Εσυ τετοιου ειδους χαρακτηρισμους γιατι χρησιμοποιεις χωρις να με ξερεις?Ετσι απλα για να Postαρεις κατι?

Τελοσπατων,ας σταματησει εδω αυτο γιατι κανουμε κακο στο forum.

#139   kolias89

kolias89

iPH newbie

• 76 μηνύματα

Δημοσίευση 11/07/2010 - 10:17

Εγω κανω αυτους τους χαρακτηρισμους γιατι μου δοθηκε το δικαιωμα απ'τον κυριο αυτον με τις πραξεις του και με το να προσπαθησει ατοπα να με κατηγορησει και να με κοροιδεψει.
Εσυ τετοιου ειδους χαρακτηρισμους γιατι χρησιμοποιεις χωρις να με ξερεις?Ετσι απλα για να Postαρεις κατι?

Τελοσπατων,ας σταματησει εδω αυτο γιατι κανουμε κακο στο forum.

Γιατι ειμαι ΠΑΟΚ ρε φιλε...ειναι ερωτησεις αυτες τωρα???
Ετσι γιατι μου φανηκε πως το παρατραβας το θεμα!
Και δεν σου εδωσε το δικαιωμα να τον λες παραμυθα γιατι ισα ισα εδωσε μια εξηγηση το παιδι που πιστευω πως δεν θα ειχες τα Αρχ@@@@ να το κανεις!
Αν πραγματικα αληθευουν τα οσα ειπε το παιδι πραγματικα ειναι ΑΝΤΡΑΣ!
Αν παλι οχι θα σου ζητησω και δημοσια συγνωμη και οτι και αν πεις θα εχεις δικιο....το μονο που λεω ειναι να μην καταδικαζεις καποιον χωρις να ξερεις....ειναι πολυ ασχημο!
Ναι οκ ας σταματησει εδω το θεμα δεν χρειαζεται να πουμε κατι ακομα!

#140   limit

limit

iPH User

• 108 μηνύματα

Δημοσίευση 11/07/2010 - 10:22

:lol: Respect!!

Τελευταία επεξεργασία από: limit, 11/07/2010 - 10:22.

#141   insidergr

insidergr

iPH User

• 111 μηνύματα

Δημοσίευση 11/07/2010 - 10:24

Μα την Παναγια απορω ! Δεν πιστευω αυτα που διαβαζω πρωι-πρωι.
ειπα εγω πουθενα να αγοραστει το δικο μου κινητο ? η οτι απο την πωληση του θα δωθουν 20 ευρω ?
Στησατε λαικο δικαστηριο εδω αυτοι που Κυριος ΔΕΝ τους καικε καρφακι για το τι συμβαινει γυρω μας ?
Ειλικρινα δεν πιστευω αυτα που διαβαζω.εχετε χαζεψει απο το πολυ Διαβασμα η το πολυ Gaming και δεν σκεφτοσαστε πια ?
εχετε δει κανεναν απατεωνα να ειναι εδω και να σας μιλαει ? καταλαβαινετε οτι ειστε εξω και περα απο καθε λογικη και εχετε στησει ολοι ενα σεναριο στο μυαλο σας με οτι τον καθενα βολευει ?
Δεν μπορειτε να το καταλαβετε γιατι η δικη σας δοτικοτητα για εναν συνανθρωπο δεν θα εφτανε ποτε σε τετοιο σημειο.
και για να τελειωνουμε γιατι απλα !! εχω αηδιασει παρτε την ΑΠΟΛΥΤΗ αληθεια κ τωρα σας δινω εγω το δικαιωμα να με κρινετε..

Και ξεκιναω.για να τελειωσω κιολας μαζι σας.
Η kawaii γιατι κοπελα ειναι κ το ονομα της ειναι Ελενη Χ.. ειναι φιλη μου 10 χρονια ειναι γειτονοπουλο.
Εχουμε κοινη πορεια και ειναι ενα απιστευτο παιδι !
Δεν εχει παιξει ποτε κανενα γκομενικο μεταξυ μας γιατι πραγματκα ειναι "αδελφη μου."
Με παρακαλεσε λοιπον να της βρω ενα κινητο.Εγω την παρεπεμψα σε αυτο το Forum να το ψαχνει και αυτη συνχρονος.
Φτιαξαμε ενα λογαριασμο λοιπον μαζι (δεν μπαινει τακτικα εκεινη) για αυτο τον σκοπο και γενικοτερα να μαθαινει και 5 πραγματα
Μαζεψε τα χρηματα της δουλευοντας και δεν πηγε σε κανενα Μπαμπα - μαμα - γιαγια να τα ζητησει.
Ηταν να αγορασουμε λοιπον το τηλ.του ΚΥΡΙΟΥ κατα τ'αλλα drakakis ? αφου τα κανονισαμε ολα εστειλα τα χρηματα στην κρητη μιασ και ειναι Ηρακλειο σε εναν φιλο μου να το Αγορασει χερι χερι. εκεινος μας ειπε οτι το κινητο ειναι μιας φιλης του ολοκαινουριο (Υπαρχει ακομα η σχετικη Αγγελια αν ψαξετε)αλλα παρολα αυτα το πηρε στην παραλια μαζι του πριν το παραδωσει στον φιλο μου και του μπηκε αμμος.μας προτεινε δε να το παρουμε φτηνοτερα γιατι απο την Αμμο χαλασε το ακουστικο (του κινητου της φιλης του που το ειχε για πουλημα)2 πραγματα γινανε . η βρηκε καλυτερη τιμη απο αυτη που ΔΕΧΤΗΚΕ απο εμας,η μας ελεγε απο την Αρχη ψεματα και ηθελε απλα να σπρωξει χαλασμενη συσκευη ! (τωρα αρχιζεις να με καταλαβαινεις μηπως ?)Αφου τον ευχαριστησαμε για την ταλαιπωρια που μας εβαλε αρνηθηκαμε φυσικα.μας ξαναστελνουν λοιπον τα χρηαματα πισω απο την Κρητη την Λεβεντομανα !παζαρευουμε λοιπον ενα κινητο που το πουλαει ο κυριος iceman αυτη την φορα.Η ελενη τον βρηκε.(σκεφτητε τωρα την καψουρα της που θα ειχε κινητο την κυριακη και τωρα δεν εχει.)γι'αυτο τον λογο λοιπον η σκεψη μας το κρητιριο μας δεν ηταν και πολυ "σε φορμα"αφου μιλησε μαζι του και τον παζαρεψε γιατι ολα της τα χρηματα ηταν 350 και δεν ΔΕΧΟΝΤΑΝ ! να της βαλω εγω τα υπολοιπα. μου ειπε να κανω εγω μια τελευταια επαφη μαζι του και να παρω το τηλεφωνο.μιλαω λοιπον και εγω μαζι του με κοροιδευει και εμενα ισως απο το μεγαλο θελω μου να εχει η Ελενη το κινητο επιτελους που ονειρευετε,μαλιστα παω εγω στην Εθνικη τραπεζα και κανω την καταθεση γιατι εκεινη δουλευε.και το χαρτι καταθεσης ειναι διπλα μου ακομα και θα το δει ο Παρης,.
Την Επομενη μερα πριν παει στην δοθλεια της παμε στην Γενικη Ταχυδρομικη Γαλατσιου να παραλαβουμε το Κινητο !!!! επιτελους ! Αν βλεπατε το προσωπο της την ωρα που ανοιξε το κουτι παιδια θα τρελαινοσασταν!Φανανταστητε ενα χαμογελο να παγωνει να χανετε να μην θελει να το πιστεψει.
Την παω στην Δουλεια της (ρακος) πλεον και μπαινω ! με το nick name της για να βρω ολη την Αλληλογραφια που ειχε κανει με τον τυπο και για να καταγγειλω το γεγονος μην την πατησει και αλλος.Εκει μου γινετε προταση να βαλουμε ολοι χρηματα κ να μαζεψουμε αυτα που εχασε ! ΑΡΝΟΥΜΕ !! ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ !! (ναι εγω ειμαι ο τυπος με τα Κεφαλαια στις λεξεις που συμαινει Εμφαση)(Οχι μοδα)και το Ονομα μου ειναι κυριακος κ το γραφω στο ποστ της kawaii 7/7 (σημερα γιορταζω κιολας !!) Αφου περασαν ολες αυτες οι μερες και ειχε αρχισει να μαζευει χρηματα απο την αρχη και παλι δεν ΔΕΧΟΝΤΑΝ δεκαρα απο τριτους και αφου η προσφορα των παιδιων και η δικη μου μαζι Ισχυε να βοηθεισουμε ενα συνανθρωπο οπως θα το εκανα για τον καθενα σας ! σεκφτικα οτι αν ειχα ενα κινητο στα χερια μου θα την επειθα να το δεχτει (θα της ελεγα ενδεχομενος οτι ειναι Προσφορα του Foroum γιατι καταλαβαν οτι εχουν μια ευθηνη καποια μπουρδα τετοια θα ελεγα δεν το ειχα τελειωσει στην σκεψη μου.) και ανοιξα το ποστ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΟΥ.Ξεχασα να πω οτι η δοτικοτητα του drakakis και η επιμονη του σε αυτο με εκανε να αναθεωρησω την γνωμη μου για εκεινον..

Λοιπον μαγκες για να τελέιωνουμε δεν εχω να πω τιποτα αλλο. αν εχετε καποια ερωτηση ευχαριστος να την Απαντησω ειμαι περιφανος γι'αυτο που εκανα και θα το ξαναεκανα για καθε εναν απο εσας. Αν σας τα ειχα πει απο την αρχη ολα σωστα θα βγαζατε παλι τα ιδια λαθος συμπερασματα.
Λοιπον αποτι καταλαβατε εγω εχω την γνωμη μου για μενα. Αν δεν εχετε λιγο Ντραπει ως τωρα (μερικοι οχι ολοι) δεν προκειτε να ντραπητε ποτε στην ζωη σας. και καλο θα ειναι να μπαινετε λιγο στην θεση του αλλου με την ερωτηση "τι θα εκανα εγω" πριν πειτε το οτιδηποτε !! Αν δε τα οικονομικα μου το επετρεπαν δεν θα σας ενοχλουσα θα το αγοραζα εγω μονος μου και θα της το εδινα θα της εδινα το δικο μου αλλα το δικο μου ηταν 32 και το ηξερε γιαυτο γραφω το ανταλασω με 16 !!! στην αγγελια . αν καποιος νιωθει οτι ΖΗΜΙΩΘΗΚΕ απο αυτη την Ιστορια να το πει και να πει ποσο Κοστζει κιολας.
και οποιος θελει να με Γνωρισει ειμαι και εδω και στην Real Life που μερικοι απο εσας εχετε ξεχασει πως ειναι.. το να ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!!!!

Δεν κατηγορω κανεναν ακομα κ τους επικριτες μου απνταω μονο στις δικες τους κατηγοριες και παραθετω στοιχεια που εγω θεωρω αδιαψευστα.Επισις αν δεν σας λεει κατι οτι για να "παρατησω" ενα nickname ηθελα να το καθαρισω απο καθε τυχον σημαδακι τοτε λυπαμαι που μοιραστικα καποιες ωρες μου με ευτιχως "ελαχιστους" απο εσας. εχς ζητησει να κλειδωθει το τοπικ για να μην κανιβαλιζετε απο κανεναν γιατι και εγω θεωρω οτι εχουμε να μαθουμε απο αυτο ευχαριστω για το +3 οσοι το εκαναν μου εδωσαν κουραγιο γιατι μερες τωρα δεν νοιωθω οτι εκανα καμμια εξυπναδα.. και ΜΗΝ ξεχναμε οτι τελικα και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΧΑΜΕΝΗ ειναι μονο η Ελενη (κανει και ρηση) THE END !!!

#142   aromeo

aromeo

iPH Enthousiast

• 407 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/07/2010 - 10:44

:lol: Respect!!

:lol: :lol:

#143   satriani

satriani

iPH newbie

• 97 μηνύματα

Δημοσίευση 11/07/2010 - 11:03

To +3 μπορεί να το έδωσες μόνος σου ίσως με τον kolias89 (ο οποίος μου ακούγεται αδικαιολόγητα εριστικός για νέο μέλος) ή όποιο άλλο θα μπορούσες να έχεις, δεν έχει σημασία πιά, μη βιαστείς να γράψεις πάλι ο kolias το ένα και ο kolias το άλλο, αρκετά. Και σταμάτα να ζητάς επίμονα να κλειδωθεί το τόπικ. Το κείμενό σου δε οχι απλά σε αθωώνει αλλά σύμφωνα με τους κανονισμούς του φόρουμ:

ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΜΕΛΩΝ
Οι χρήστες/μέλη συμφωνούν να μην κάνουν χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών του iPhoneHellas.gr/forum για

"Μίμηση οποιουδήποτε νομικού ή φυσικού προσώπου ή ψευδή δήλωση για την ταυτότητα του χρήστη/μέλους ή παραπλανητική δήλωση αναφορικά με τη σχέση ή/και συνεργασία του χρήστη/μέλους με κάποιο άλλο νομικό ή φυσικό πρόσωπο." σε καθιστά ένοχο -και παρότι εμένα οι δικαιολογίες σου δεν με πείθουν- παρακαλώ να προσαχθούν τα δέοντα χωρίς πολλά πολλά.

#144   limit

limit

iPH User

• 108 μηνύματα

Δημοσίευση 11/07/2010 - 11:05

Πραγματικά έχω χάσει τη μπάλα.. :unsure:

#145   aromeo

aromeo

iPH Enthousiast

• 407 μηνύματα

Δημοσίευση 11/07/2010 - 11:06

Οι admin δεν μπορουν να κοιταξουν τις IP?Να δουμε τι παιζει....αν εχει φτιξει 3 users και απλα αλλαζει IP καθε φορα τοτε θα φανει...καποια νουμερα στην ip (xxx.xxx) λογικα θα ειναι ιδια.

#146   insidergr

insidergr

iPH User

• 111 μηνύματα

Δημοσίευση 11/07/2010 - 11:11

To +3 μπορεί να το έδωσες μόνος σου ίσως με τον kolias89 (ο οποίος μου ακούγεται αδικαιολόγητα εριστικός για νέο μέλος) ή όποιο άλλο θα μπορούσες να έχεις, δεν έχει σημασία πιά, μη βιαστείς να γράψεις πάλι ο kolias το ένα και ο kolias το άλλο, αρκετά. Και σταμάτα να ζητάς επίμονα να κλειδωθεί το τόπικ. Το κείμενό σου δε οχι απλά σε αθωώνει αλλά σύμφωνα με τους κανονισμούς του φόρουμ:

ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΜΕΛΩΝ
Οι χρήστες/μέλη συμφωνούν να μην κάνουν χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών του iPhoneHellas.gr/forum για

"Μίμηση οποιουδήποτε νομικού ή φυσικού προσώπου ή ψευδή δήλωση για την ταυτότητα του χρήστη/μέλους ή παραπλανητική δήλωση αναφορικά με τη σχέση ή/και συνεργασία του χρήστη/μέλους με κάποιο άλλο νομικό ή φυσικό πρόσωπο." σε καθιστά ένοχο -και παρότι εμένα οι δικαιολογίες σου δεν με πείθουν- παρακαλώ να προσαχθούν τα δέοντα χωρίς πολλά πολλά.

Τελικα το εχει ο Τοπος.. καλα λενε οι Χανιωτες.. εγω σου ανοιγω την καρδια μου κ εσυ θελεις να μου δωσεις κληση ? ! οκ σου ειπα πες μου τι εχασες να στο δωσω γιατι με το αν ! και το Οταν φτασαμε εδω που φτασαμε.. τετοια στενομυαλια ειχα χρονια να δω.και σοy λεω παλι !! και επιμενω !!! ποιος θα καθονταν να ασχοληθει κ δεν θα παραταγε ενα Nick και να φυγει ? ποιος απο εσας τα εγωιστικα αγορακια θα ελεγε την φραση "την πατησα" ? κανεις. θα χαριζες τα χρηματα στον iceman και δεν θα ελεγες κουBεντα για να γινεις καποτε mod. εγω ειμαι εδω και παλευω για ενα Αχρηστο nick ! δεν θα ασχοληθω αλλο γιατι εισαι κακοπροεραιτος και εισαι εσυ κ ο αλλος που αρχιζω να πιστευω οτι εχετε καποιο λογο γιατι δεν γινετε αλλιος ! δεν εξηγητε !!

#147   bacadef

bacadef

iPH Member

• 250 μηνύματα

Δημοσίευση 11/07/2010 - 11:44

ειπα εγω πουθενα να αγοραστει το δικο μου κινητο ? η οτι απο την πωληση του θα δωθουν 20 ευρω ?
Στησατε λαικο δικαστηριο εδω αυτοι που Κυριος ΔΕΝ τους καικε καρφακι για το τι συμβαινει γυρω μας ?
Ειλικρινα δεν πιστευω αυτα που διαβαζω.εχετε χαζεψει απο το πολυ Διαβασμα η το πολυ Gaming και δεν σκεφτοσαστε πια ?
εχετε δει κανεναν απατεωνα να ειναι εδω και να σας μιλαει ? καταλαβαινετε οτι ειστε εξω και περα απο καθε λογικη και εχετε στησει ολοι ενα σεναριο στο μυαλο σας με οτι τον καθενα βολευει ?
Δεν μπορειτε να το καταλαβετε γιατι η δικη σας δοτικοτητα για εναν συνανθρωπο δεν θα εφτανε ποτε σε τετοιο σημειο.
και για να τελειωνουμε γιατι απλα !! εχω αηδιασει παρτε την ΑΠΟΛΥΤΗ αληθεια κ τωρα σας δινω εγω το δικαιωμα να με κρινετε..

Η kawaii γιατι κοπελα ειναι κ το ονομα της ειναι Ελενη Χ.. ειναι φιλη μου 10 χρονια ειναι γειτονοπουλο.
Εχουμε κοινη πορεια και ειναι ενα απιστευτο παιδι !
Δεν εχει παιξει ποτε κανενα γκομενικο μεταξυ μας γιατι πραγματκα ειναι "αδελφη μου."
Με παρακαλεσε λοιπον να της βρω ενα κινητο.Εγω την παρεπεμψα σε αυτο το Forum να το ψαχνει και αυτη συνχρονος.
Φτιαξαμε ενα λογαριασμο λοιπον μαζι (δεν μπαινει τακτικα εκεινη) για αυτο τον σκοπο και γενικοτερα να μαθαινει και 5 πραγματα
Μαζεψε τα χρηματα της δουλευοντας και δεν πηγε σε κανενα Μπαμπα - μαμα - γιαγια να τα ζητησει.
Ηταν να αγορασουμε λοιπον το τηλ.του ΚΥΡΙΟΥ κατα τ'αλλα drakakis ? αφου τα κανονισαμε ολα εστειλα τα χρηματα στην κρητη μιασ και ειναι Ηρακλειο σε εναν φιλο μου να το Αγορασει χερι χερι. εκεινος μας ειπε οτι το κινητο ειναι μιας φιλης του ολοκαινουριο (Υπαρχει ακομα η σχετικη Αγγελια αν ψαξετε)αλλα παρολα αυτα το πηρε στην παραλια μαζι του πριν το παραδωσει στον φιλο μου και του μπηκε αμμος.μας προτεινε δε να το παρουμε φτηνοτερα γιατι απο την Αμμο χαλασε το ακουστικο (του κινητου της φιλης του που το ειχε για πουλημα)2 πραγματα γινανε . η βρηκε καλυτερη τιμη απο αυτη που ΔΕΧΤΗΚΕ απο εμας,η μας ελεγε απο την Αρχη ψεματα και ηθελε απλα να σπρωξει χαλασμενη συσκευη ! (τωρα αρχιζεις να με καταλαβαινεις μηπως ?)Αφου τον ευχαριστησαμε για την ταλαιπωρια που μας εβαλε αρνηθηκαμε φυσικα.μας ξαναστελνουν λοιπον τα χρηαματα πισω απο την Κρητη την Λεβεντομανα !παζαρευουμε λοιπον ενα κινητο που το πουλαει ο κυριος iceman αυτη την φορα.Η ελενη τον βρηκε.(σκεφτητε τωρα την καψουρα της που θα ειχε κινητο την κυριακη και τωρα δεν εχει.)γι'αυτο τον λογο λοιπον η σκεψη μας το κρητιριο μας δεν ηταν και πολυ "σε φορμα"αφου μιλησε μαζι του και τον παζαρεψε γιατι ολα της τα χρηματα ηταν 350 και δεν ΔΕΧΟΝΤΑΝ ! να της βαλω εγω τα υπολοιπα. μου ειπε να κανω εγω μια τελευταια επαφη μαζι του και να παρω το τηλεφωνο.μιλαω λοιπον και εγω μαζι του με κοροιδευει και εμενα ισως απο το μεγαλο θελω μου να εχει η Ελενη το κινητο επιτελους που ονειρευετε,μαλιστα παω εγω στην Εθνικη τραπεζα και κανω την καταθεση γιατι εκεινη δουλευε.και το χαρτι καταθεσης ειναι διπλα μου ακομα και θα το δει ο Παρης,.
Την Επομενη μερα πριν παει στην δοθλεια της παμε στην Γενικη Ταχυδρομικη Γαλατσιου να παραλαβουμε το Κινητο !!!! επιτελους ! Αν βλεπατε το προσωπο της την ωρα που ανοιξε το κουτι παιδια θα τρελαινοσασταν!Φανανταστητε ενα χαμογελο να παγωνει να χανετε να μην θελει να το πιστεψει.
Την παω στην Δουλεια της (ρακος) πλεον και μπαινω ! με το nick name της για να βρω ολη την Αλληλογραφια που ειχε κανει με τον τυπο και για να καταγγειλω το γεγονος μην την πατησει και αλλος.Εκει μου γινετε προταση να βαλουμε ολοι χρηματα κ να μαζεψουμε αυτα που εχασε ! ΑΡΝΟΥΜΕ !! ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ !! (ναι εγω ειμαι ο τυπος με τα Κεφαλαια στις λεξεις που συμαινει Εμφαση)(Οχι μοδα)και το Ονομα μου ειναι κυριακος κ το γραφω στο ποστ της kawaii 7/7 (σημερα γιορταζω κιολας !!) Αφου περασαν ολες αυτες οι μερες και ειχε αρχισει να μαζευει χρηματα απο την αρχη και παλι δεν ΔΕΧΟΝΤΑΝ δεκαρα απο τριτους και αφου η προσφορα των παιδιων και η δικη μου μαζι Ισχυε να βοηθεισουμε ενα συνανθρωπο οπως θα το εκανα για τον καθενα σας ! σεκφτικα οτι αν ειχα ενα κινητο στα χερια μου θα την επειθα να το δεχτει (θα της ελεγα ενδεχομενος οτι ειναι Προσφορα του Foroum γιατι καταλαβαν οτι εχουν μια ευθηνη καποια μπουρδα τετοια θα ελεγα δεν το ειχα τελειωσει στην σκεψη μου.) και ανοιξα το ποστ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΟΥ.Ξεχασα να πω οτι η δοτικοτητα του drakakis και η επιμονη του σε αυτο με εκανε να αναθεωρησω την γνωμη μου για εκεινον..

Λοιπον μαγκες για να τελέιωνουμε δεν εχω να πω τιποτα αλλο. αν εχετε καποια ερωτηση ευχαριστος να την Απαντησω ειμαι περιφανος γι'αυτο που εκανα και θα το ξαναεκανα για καθε εναν απο εσας. Αν σας τα ειχα πει απο την αρχη ολα σωστα θα βγαζατε παλι τα ιδια λαθος συμπερασματα.
Λοιπον αποτι καταλαβατε εγω εχω την γνωμη μου για μενα. Αν δεν εχετε λιγο Ντραπει ως τωρα (μερικοι οχι ολοι) δεν προκειτε να ντραπητε ποτε στην ζωη σας. και καλο θα ειναι να μπαινετε λιγο στην θεση του αλλου με την ερωτηση "τι θα εκανα εγω" πριν πειτε το οτιδηποτε !! Αν δε τα οικονομικα μου το επετρεπαν δεν θα σας ενοχλουσα θα το αγοραζα εγω μονος μου και θα της το εδινα θα της εδινα το δικο μου αλλα το δικο μου ηταν 32 και το ηξερε γιαυτο γραφω το ανταλασω με 16 !!! στην αγγελια . αν καποιος νιωθει οτι ΖΗΜΙΩΘΗΚΕ απο αυτη την Ιστορια να το πει και να πει ποσο Κοστζει κιολας.
και οποιος θελει να με Γνωρισει ειμαι και εδω και στην Real Life που μερικοι απο εσας εχετε ξεχασει πως ειναι.. το να ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!!!!

Εγώ είμαι διατεθειμένος να σε πιστέψω φίλε αλλά όλα αυτά που γράφεις τώρα έπρεπε να τα είχεσ ξεκαθαρίσει απ την αρχή κ κανεισ τότε δεν θα σε είχε αμφισβητήσει...Κατα την γνώμη μου ηταν λάθος σου να αφήσεις το θέμα να τραβήξει τόσο για να πεις την αλήθεια!Έπρεπε να μας είχες πει ότι η κοπέλα είναι φίλη σου και γι αυτό μπήκες σε αυτή την διαδικασία...Επρεπε να το έχεις πει κ σε καμμία περίπτωση να ποστάρεις απο τον λογαριασμό της, αυτό μάλιστα -το Ονομα μου ειναι κυριακος κ το γραφω στο ποστ της kawaii 7/7 (σημερα γιορταζω κιολας !!)- το γράφεις οταν σου λέει κάποιος για το πόσο πρέπει να σε χάλασε η όλη ιστορία (δεν θα ψάξω να βρώ το ποστ αλλά η απάντηση ήταν σε τέτοιου ύφους ποστ).Αυτό φίλε το γράφεις απο τον λαγοριασμό της κοπέλας αλλά μιλάς για τον εαυτό σου!(λογικό θα ήταν να πεις οτι σε χάλασε κ σένα).Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι λέω!

#148   einsteinick

einsteinick

iPH Member

• 318 μηνύματα
  • Twitter:@mythrandeer
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:einsteinick

Δημοσίευση 11/07/2010 - 11:53

Ετσι γιατι μου φανηκε πως το παρατραβας το θεμα!

χα0χ0α0χ0α Θεός φίλε!! απλά !!! και έλεγα οτι οι Αριανοί είναι τρελοί!!
χαχαχα Παοκάρα και πάλι Παοκάρα!!!!
(έχω πεθάνει στα γέλια εδώ και ένα 20άλεπτο) xD

#149   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα

Δημοσίευση 11/07/2010 - 12:00

Τελικα το εχει ο Τοπος.. καλα λενε οι Χανιωτες.. δεν θα ασχοληθω αλλο γιατι εισαι κακοπροεραιτος και εισαι εσυ κ ο αλλος που αρχιζω να πιστευω οτι εχετε καποιο λογο γιατι δεν γινετε αλλιος ! δεν εξηγητε !!

Ο Τοπος που λες,γιατι θες να τα ακουσεις,δε βγαζει κουτοπονηρους σαν εσενα.Και δεν ηταν Κρητικος αυτος που εστησε ολο αυτο το καραγκιοζιλικι.ΕΣΥ ησουν.Απλα δεν μπορεις να χωνεψεις οτι σε πηρανε χαμπαρι.

Παρε λοιπον το φιλαρακι σου τον kolias89 που μπηκε ολως τυχαιως να σε υποστηριξει (και ολα τα αλλα φιλαρακια σου,δεν ξερω και ποσα ειναι...)και αντε στο καλο.

Υ.Σ.Αν ειχες κανει οτι εγραψε ο bacadef (+1) δεν θα σε ειχε κατηγορησει κανενας.

Τελευταία επεξεργασία από: dkaralis, 11/07/2010 - 12:02.

#150   satriani

satriani

iPH newbie

• 97 μηνύματα

Δημοσίευση 11/07/2010 - 12:26

Στησατε λαικο δικαστηριο εδω αυτοι που Κυριος ΔΕΝ τους καικε καρφακι για το τι συμβαινει γυρω μας?(για κάνε μια ελεύθερη μετάφραση της λέξης forum)
Ειλικρινα δεν πιστευω αυτα που διαβαζω.εχετε χαζεψει απο το πολυ Διαβασμα η το πολυ Gaming και δεν σκεφτοσαστε πια ?(ούτε εμείς πιστεύουμε αυτά που διαβάζουμε)
εχετε δει κανεναν απατεωνα να ειναι εδω και να σας μιλαει ? καταλαβαινετε οτι ειστε εξω και περα απο καθε λογικη και εχετε στησει ολοι ενα σεναριο στο μυαλο σας με οτι τον καθενα βολευει ? (αυτό μόνος σου το παραδέχεσαι παρακάτω, το χόλυγουντ υποκλίνεται μπροστά σου)
Δεν μπορειτε να το καταλαβετε γιατι η δικη σας δοτικοτητα για εναν συνανθρωπο δεν θα εφτανε ποτε σε τετοιο σημειο.(φώσκολος παρτ ουάν)
και για να τελειωνουμε γιατι απλα !! εχω αηδιασει παρτε την ΑΠΟΛΥΤΗ αληθεια κ τωρα σας δινω εγω το δικαιωμα να με κρινετε..(πολύ καλά, να το θυμάσαι όμως αυτό που λές)

Εχουμε κοινη πορεια και ειναι ενα απιστευτο παιδι ! (μα, με το τσιγκέλι θα στα βγάζουμε? )
Δεν εχει παιξει ποτε κανενα γκομενικο μεταξυ μας γιατι πραγματκα ειναι "αδελφη μου."(φώσκολος πάρτ τού)
Φτιαξαμε ενα λογαριασμο λοιπον μαζι (δεν μπαινει τακτικα εκεινη) για αυτο τον σκοπο και γενικοτερα να μαθαινει και 5 πραγματα(μέχρι εδώ καλά..)
Μαζεψε τα χρηματα της δουλευοντας και δεν πηγε σε κανενα Μπαμπα - μαμα - γιαγια να τα ζητησει.(φώσκολος πάρτ θρί)
Ηταν να αγορασουμε λοιπον το τηλ.του ΚΥΡΙΟΥ κατα τ'αλλα drakakis ?(τώρα δεν ξέρεις ούτε το όνομα?) αφου τα κανονισαμε ολα εστειλα τα χρηματα στην κρητη μιασ και ειναι Ηρακλειο σε εναν φιλο μου να το Αγορασει χερι χερι.(ακολουθεί κείμενο που μόνο ο dkaralis μπορεί να το αντιπαραθέσει αν και το κείμενο δεν βλέπω τι σχέση μπορεί να έχει με όλα αυτά) εκεινος μας ειπε οτι το κινητο ειναι μιας φιλης του ολοκαινουριο (Υπαρχει ακομα η σχετικη Αγγελια αν ψαξετε)αλλα παρολα αυτα το πηρε στην παραλια μαζι του πριν το παραδωσει στον φιλο μου και του μπηκε αμμος.μας προτεινε δε να το παρουμε φτηνοτερα γιατι απο την Αμμο χαλασε το ακουστικο (του κινητου της φιλης του που το ειχε για πουλημα)2 πραγματα γινανε . η βρηκε καλυτερη τιμη απο αυτη που ΔΕΧΤΗΚΕ απο εμας,η μας ελεγε απο την Αρχη ψεματα και ηθελε απλα να σπρωξει χαλασμενη συσκευη ! (τωρα αρχιζεις να με καταλαβαινεις μηπως ?)(εγώ τουλάχιστον καταλαβαίνω οτι ακολουθείς την συνήθη τακτική της λάσπης για να καλύψεις τα δικά σου ατοπήματα)Αφου τον ευχαριστησαμε για την ταλαιπωρια που μας εβαλε αρνηθηκαμε φυσικα.μας ξαναστελνουν λοιπον τα χρηαματα πισω απο την Κρητη την Λεβεντομανα!(την Κρήτη τη λεβεντομάνα άστην εκεί που κάθεται και μην την βρομίζεις με το στόμα σου)παζαρευουμε λοιπον ενα κινητο που το πουλαει ο κυριος iceman αυτη την φορα.Η ελενη τον βρηκε.(σκεφτητε τωρα την καψουρα της που θα ειχε κινητο την κυριακη και τωρα δεν εχει.)(φώσκολος πάρτ φόρ)γι'αυτο τον λογο λοιπον η σκεψη μας το κρητιριο μας δεν ηταν και πολυ "σε φορμα"αφου μιλησε μαζι του και τον παζαρεψε γιατι ολα της τα χρηματα ηταν 350 και δεν ΔΕΧΟΝΤΑΝ ! να της βαλω εγω τα υπολοιπα. μου ειπε να κανω εγω μια τελευταια επαφη μαζι του και να παρω το τηλεφωνο.(εδώ μπαίνουμε στο ζουμί, παρακαλώ δώστε προσοχή!)μιλαω λοιπον και εγω μαζι του με κοροιδευει και εμενα ισως απο το μεγαλο θελω μου να εχει η Ελενη το κινητο επιτελους που ονειρευετε(φώσκολος πάρτ φαϊβ),μαλιστα παω εγω στην Εθνικη τραπεζα και κανω την καταθεση γιατι εκεινη δουλευε.και το χαρτι καταθεσης ειναι διπλα μου ακομα και θα το δει ο Παρης,(και ιδού πως πάει τώρα που είδε τα σκούρα να δικαιολογήσει το όνομά του στις αποδείξεις του/της kawaii).
Την Επομενη μερα πριν παει στην δοθλεια της παμε στην Γενικη Ταχυδρομικη Γαλατσιου να παραλαβουμε το Κινητο !!!! επιτελους ! Αν βλεπατε το προσωπο της την ωρα που ανοιξε το κουτι παιδια θα τρελαινοσασταν!Φανανταστητε ενα χαμογελο να παγωνει να χανετε να μην θελει να το πιστεψει(φώσκολος πάρτ έχω χάσει τη μπάλα).
Την παω στην Δουλεια της (ρακος) πλεον και μπαινω ! με το nick name της για να βρω ολη την Αλληλογραφια που ειχε κανει με τον τυπο και για να καταγγειλω το γεγονος μην την πατησει και άλλος(άλλη μια δικαιολογία πρός τους mods του forum σε περίπτωση που ταυτοποιηθεί η ip).Εκει μου γινετε προταση να βαλουμε ολοι χρηματα κ να μαζεψουμε αυτα που εχασε ! ΑΡΝΟΥΜΕ !! ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ !!(εδώ μπερδεύτηκα λίγο, αρνείσαι πεισματικά ως kawaii και σαν insidergr μαζεύεις χρήματα "αθόρυβα και διακριτικά" όπως λές???) (ναι εγω ειμαι ο τυπος με τα Κεφαλαια στις λεξεις που συμαινει Εμφαση)(Οχι μοδα)και το Ονομα μου ειναι κυριακος (ναι, και η Kawaii είναι η Κούλα και γω ο Στάθης Ψάλτης τόπαμε αυτό) κ το γραφω στο ποστ της kawaii 7/7 (σημερα γιορταζω κιολας !!) Αφου περασαν ολες αυτες οι μερες και ειχε αρχισει να μαζευει χρηματα απο την αρχη και παλι δεν ΔΕΧΟΝΤΑΝ δεκαρα απο τριτους και αφου η προσφορα των παιδιων και η δικη μου μαζι Ισχυε να βοηθεισουμε ενα συνανθρωπο οπως θα το εκανα για τον καθενα σας !(ναι, τα φωσκολικά όμως και τα μυστήρια όταν μπαίνει στη μέση το αλισβερίσι των ευρώ δεν περνάνε) σεκφτικα οτι αν ειχα ενα κινητο στα χερια μου θα την επειθα να το δεχτει (θα της ελεγα ενδεχομενος οτι ειναι Προσφορα του Foroum γιατι καταλαβαν οτι εχουν μια ευθηνη καποια μπουρδα τετοια θα ελεγα δεν το ειχα τελειωσει στην σκεψη μου.) και ανοιξα το ποστ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΟΥ (Άκουσον άκουσον!Ανήκουστα πράγματα!ή πολύ μικρός και αθώος είσαι τελικά ή τον πολύ αθώο παριστάνεις. Να χρησιμοποιείται καθ αυτόν τον παιδιάστικο τρόπο ένα ολόκληρο φόρουμ για τη δική σου καψούρα ή δεν ξέρω και γώ τι, δεν το καταλαβαίνω..και το λες κι ολας!) Ξεχασα να πω οτι η δοτικοτητα του drakakis και η επιμονη του σε αυτο με εκανε να αναθεωρησω την γνωμη μου για εκεινον..

Λοιπον μαγκες για να τελέιωνουμε δεν εχω να πω τιποτα αλλο(και μετά το αθώο δακρύβρεχτο κατεβατό μαγκέβουμε ξαφνικά). αν εχετε καποια ερωτηση ευχαριστος να την Απαντησω ειμαι περιφανος γι'αυτο που εκανα και θα το ξαναεκανα για καθε εναν απο εσας.(εθνικός ύμνος) Αν σας τα ειχα πει απο την αρχη ολα σωστα θα βγαζατε παλι τα ιδια λαθος συμπερασματα.(δηλαδή με λίγα λόγια μας λες οτι θα είμασταν ανίκανοι να κρίνουμε εαν γνωρίζαμε την αλήθεια. Γι'αυτό έκρινες σωστό να στίσεις όλη αυτή την ιστορία. Τι λές ρε"μάγκα"!Παίζεις εσύ με τα ευρώ τα δικά μου μόνο και μόνο για να μαμήσεις?Γιατί εγώ αυτό κατάλαβα απο όλη την ιστορία)
Λοιπον αποτι καταλαβατε εγω εχω την γνωμη μου για μενα. Αν δεν εχετε λιγο Ντραπει ως τωρα (μερικοι οχι ολοι)(να ντραπώ που δεν σού δωσα τα φράγκα μου?) δεν προκειτε να ντραπητε ποτε στην ζωη σας. και καλο θα ειναι να μπαινετε λιγο στην θεση του αλλου με την ερωτηση "τι θα εκανα εγω" πριν πειτε το οτιδηποτε !!(εγώ θα πήγαινα σε @πουρδέ@ο να ξεθυμάνω) Αν δε τα οικονομικα μου το επετρεπαν (αρα δεν είχες τα λεφτά ούτε για αυτό..τι να σου πω δεν ξέρω)δεν θα σας ενοχλουσα θα το αγοραζα εγω μονος μου και θα της το εδινα θα της εδινα το δικο μου αλλα το δικο μου ηταν 32 και το ηξερε γιαυτο γραφω το ανταλασω με 16 !!! στην αγγελια . αν καποιος νιωθει οτι ΖΗΜΙΩΘΗΚΕ απο αυτη την Ιστορια να το πει και να πει ποσο Κοστζει κιολας.
και οποιος θελει να με Γνωρισει ειμαι και εδω και στην Real Life που μερικοι απο εσας εχετε ξεχασει πως ειναι.. το να ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!!!!(μάλλον αμάμητος είσαι φίλε μου)

εσείς, τι συμπεράσματα βγάλατε?

Τελευταία επεξεργασία από: satriani, 11/07/2010 - 12:34.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες