Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Νεο iphone?

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
32 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   kikintzo

kikintzo

iPH newbie

• 9 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/09/2010 - 20:42

Επιπλεον ολα τα κινητα πρεπει να χουν αποσπωμενη μπαταρια που θα μπορει να την αφαιρει ο καθε χρηστης χωρις τη βοηθεια τεχνικου αλλα.....ολα ισχυουν για τους αλλους... APPLE ΕΙΣΑΙ! :rolleyes:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   leuterismarkakis

leuterismarkakis

iPH Enthousiast

• 419 μηνύματα
  • GameCenter:iLeuteris

Δημοσίευση 02/09/2010 - 20:48

Επιπλεον ολα τα κινητα πρεπει να χουν αποσπωμενη μπαταρια που θα μπορει να την αφαιρει ο καθε χρηστης χωρις τη βοηθεια τεχνικου αλλα.....ολα ισχυουν για τους αλλους... APPLE ΕΙΣΑΙ! :rolleyes:

Αυτο δεν τον ήξερα!

#18   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2.750 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 03/09/2010 - 10:32

Το πολύ - πολύ καμιά μικροαναβάθμιση....

#19   Agnwristos

Agnwristos

iPH Contributor

• 926 μηνύματα
  • GameCenter:Agnwristos

Δημοσίευση 03/09/2010 - 12:41

Το πολύ - πολύ καμιά μικροαναβάθμιση....

Nop.. Δέν το βλέπω.. Γιατι μετά θέλει δεν θέλει πάει για recall..

#20   nikosg21

nikosg21

iPH Member

• 308 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2010 - 12:42

Nop.. Δέν το βλέπω.. Γιατι μετά θέλει δεν θέλει πάει για recall..

γιατι να παει για recall αν παρουσιαστει ως νεο μοντελο;

#21   Agnwristos

Agnwristos

iPH Contributor

• 926 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2010 - 13:44

γιατι να παει για recall αν παρουσιαστει ως νεο μοντελο;

Περίπτωση 1 : Νέο Μοντέλο 5..
Δέν υφιστάται να βγεί νεο μοντέλο το οποίο θα έχει μόνο φτιαγμένο το πρόβλημα σήματος οπότε πάμε στην 2..

Περίπτωση 2 : Επιδιορθωμένη Version του 4..

Επίσης δεν υφιστάται διοτι η Apple θα κρίνει αυτομάτως το 4G ελαττωματικό επομένως θα αφήσει στον αέρα 2+ εκατομμύρια ιδιοκτήτες 4G και θα χάσει και την υποστήριξη τους αλλα και σίγουρα θα δεχτεί μηνύσεις για πώληση ατελούς ή ελαττωματικού προιόντος που επισκεύασε με νέα έκδοση κτλπ..

EDIT: Τώρα για νέο μοντέλο με πολλά nea features να περιμένετε του χρόνου όπως έχουμε συνηθήσει γιατι και νέο μοντέλο να βγάλει πάλι βγάζει off το 4G και επομένως χάνει τους πελάτες της..

Τελευταία επεξεργασία από: Agnwristos, 03/09/2010 - 13:46

#22   nikoss123

nikoss123

iPH Enthousiast

• 467 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 04/09/2010 - 11:41

i agree :rolleyes:

#23   phaethon

phaethon

iPH User

• 107 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2010 - 15:45

Δηλαδη αγοραζουμε αφοβα?Η θα τρεχουμε σε κμαι 20-30μερες να το πουλησουμε για το νεο η το update?

#24   GeorgeTF1

GeorgeTF1

iPH Addict

• 618 μηνύματα
  • GameCenter:GeorgeTF

Δημοσίευση 12/09/2010 - 15:52

παιδιά κάντε και ένα search στο forum το έχουμε ξαναπεί 2000 φορές αυτό που ρωτάτε

#25   ggeo7

ggeo7

iPH newbie

• 42 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2010 - 18:02

Υπαρχει κανα νεο-φημη σχετικα με βελτιωση του θεματος με την κεραια απο 30 σεπτμβριου και μετα οταν και σταματαει το case programm...???(βελτιωση σε νεες παρτιδες off the record..κλπ.)

#26   CptPrice

CptPrice

iPH newbie

• 51 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2010 - 18:22

Εάν έχετε παρατηρήσει ήρθε μια φουρνιά στην Ελλάδα τέλος Αυγούστου και η οποία είναι-δεν είναι στα πρόθυρα της εξάντλησης. Η ενημέρωση και στους 2 Vodafone-Cosmote είναι για την επόμενη φουρνιά συσκευών iPhone4 είναι για Οκτώβριο και η οποία guess what? δεν θα έχει antenna problem ούτε θα δικαιούται free case. Για αυτό και αργεί επόμενη φουρνιά.

#27   Lefteris23

Lefteris23

iPH Addict

• 624 μηνύματα
  • Twitter:@LefterisHaritou
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 13/09/2010 - 18:33

Ισως να παίζει και το σενάριο με διαφορετικό λευκό Iphone.
Και πιθανόν γιαυτό καθυστερεί το λευκό.

Μια μικρή παραλλαγή του 4 δλδ με διορθωμένο το πρόβλημα στο σήμα.

#28   Agnwristos

Agnwristos

iPH Contributor

• 926 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2010 - 18:48

Περίπτωση 1 : Νέο Μοντέλο 5..
Δέν υφιστάται να βγεί νεο μοντέλο το οποίο θα έχει μόνο φτιαγμένο το πρόβλημα σήματος οπότε πάμε στην 2..

Περίπτωση 2 : Επιδιορθωμένη Version του 4..

Επίσης δεν υφιστάται διοτι η Apple θα κρίνει αυτομάτως το 4G ελαττωματικό επομένως θα αφήσει στον αέρα 2+ εκατομμύρια ιδιοκτήτες 4G και θα χάσει και την υποστήριξη τους αλλα και σίγουρα θα δεχτεί μηνύσεις για πώληση ατελούς ή ελαττωματικού προιόντος που επισκεύασε με νέα έκδοση κτλπ..

EDIT: Τώρα για νέο μοντέλο με πολλά nea features να περιμένετε του χρόνου όπως έχουμε συνηθήσει γιατι και νέο μοντέλο να βγάλει πάλι βγάζει off το 4G και επομένως χάνει τους πελάτες της..

#29   vezyro

vezyro

iPH User

• 126 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/09/2010 - 19:05

Για να βγουν οι φήμες αληθινές θα πρέπει κάποιος να έχει 2 iPhone 4 στην κατοχή του.ένα πρώτης φουρνιας και ένα τελευταίας ώστε να κάνει το γνωστό death grip και να δει εάν είναι φτιαγμένο η όχι.Πράγμα δύσκολο από εικονομικης άποψης διότι δεν νομίζω να πουλήσει κάποιος το καλό(από οχι κιτινη οθόνη ,κτλ) iPhone του που έχει μόνο και μόνο για να δει η πέσει σε κάποιο βελτιομενο υποθετικα μοντέλο.

#30   shrek

shrek

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2010 - 19:27

Αυτό πιστεύω και εγώ...

Άσε που δεν νομίζω να βγεί και το άσπρο με "διορθωμένο" το θέμα της κεραίας (γιατί τότε όλοι θα τα γυρίσουν πίσω εντός εγγύησης λέγοντας ότι το άσπρο π.χ. δουλεύει σωστά ενώ το παλιό όχι).

Επιπλέον, αυτό με τον κοινό φορτιστή ισχύει, αλλά δεν ξέρω εάν θα ισχύσει άμεσα για την Apple. Εδώ και τόσα χρόνια λέει η νομοθεσία ότι τα ηλεκτρονικά εντός ΕΕ πρέπει να έχουν 2 χρόναι εγγύηση και όλα τα iPhone έχουν 1.

Πριν από μία εβδομάδα αγόρασα και εγώ το iphone 4 από το Γερμανό και τα παιδιά μου είπαν πως έχει πλέον 2 χρόνια εγγύηση! Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τα άλλα καταστήματα που το πουλάνε, αλλά μόλις μου το είπαν μου φάνηκε περίεργο... Τί ξαφνικά το θυμήθηκαν ότι πρέπει να δίνουν 2 χρόνια εγγύηση;;;. Για την ώρα πάντως δεν έχει παρουσιάσει κανένα προβλημα το τηλέφωνο. Πάντως αν βγάλουν το άσπρο με διορθωμένο το πρόβλημα και αρχίσουν όλοι να επιστρέφουν τα παλιά πιτεύω πως η Apple δεν θα κάνει καμία αντικατάσταση τελικά. Τί να αλλάξει όλα αυτά τα iphone 4 που πούλησε ως τώρα; Θα ξεφτιλιστούν...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες