Συμφωνώ... Δεν πρόκειται να πέσουν στην παγίδα να αντικαταστήσουν όλα αυτά τα τηλέφωνα που έχουν πουλήσει ως τώρα. Είναι και λίγο θέμα prestige...Πριν από μία εβδομάδα αγόρασα και εγώ το iphone 4 από το Γερμανό και τα παιδιά μου είπαν πως έχει πλέον 2 χρόνια εγγύηση! Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τα άλλα καταστήματα που το πουλάνε, αλλά μόλις μου το είπαν μου φάνηκε περίεργο... Τί ξαφνικά το θυμήθηκαν ότι πρέπει να δίνουν 2 χρόνια εγγύηση;;;. Για την ώρα πάντως δεν έχει παρουσιάσει κανένα προβλημα το τηλέφωνο. Πάντως αν βγάλουν το άσπρο με διορθωμένο το πρόβλημα και αρχίσουν όλοι να επιστρέφουν τα παλιά πιτεύω πως η Apple δεν θα κάνει καμία αντικατάσταση τελικά. Τί να αλλάξει όλα αυτά τα iphone 4 που πούλησε ως τώρα; Θα ξεφτιλιστούν...
Νεο iphone?
Από
ggeo7
, 29/08/2010 10:24
32 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 13/09/2010 - 19:31
Ad
Δημοσίευση 15/09/2010 - 12:46
Καλυτερα να βγει ενα καινουριο iphone γιατι μου φαινεται και δν ειμαι το μονο ατομο που το πιστευει οτι το 4 ειναι ελλατωματικο...Αν και θελω πολυ να το αγορασω...επιφυλασσομαι γιατι εχω ακουσει και εχω διαβασει τα χιλια δυο!Απο την αλλη μπορει ελλατωματικη να ηταν η πρωτη φουρνια που ηρθε στα ελληνικα καταστηματα και τωρα τον Οκτωβρη που θα ερθει η επομενη φουρνια να μην αντιμετωπισουμε προβληματα...
Δημοσίευση 16/09/2010 - 11:09
Εχουμε κανα νεο σχετικα με βελτιωμενο iphone? Προσωπικα μολις πηρα το 4 και το προβλημα με την κεραια σαφως μικροτερο απ οτι ειχα ακουσει ακι το τηλεφωνο ειναι αψογο...
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες