Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* - - - - 1 ψήφοι

RedSn0w 0.9.6b4 (Jailbreak iOS 4.2.1)


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
299 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   omokas

omokas

    iPH Contributor

  • 1.188 μηνύματα
  • Twitter:@orestismokas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 01/12/2010 - 19:33

εγώ έκανα j/b στην 4.1 με iphone 3GS και limerain και το μοναδικό πρόβλημα που βλέπω είναι ότι έχω μεγάλες καθυστερήσεις στο GPS,τόσο που είναι αδύνατη η πλοήγηση! θέλω να βάλω την 4.2 για να φτιάξω αυτό το πρόβλημα καθώς στην 4.0 δεν υπήρχε καν θέμα με το GPS! raicon1 την 4.2 έβαλες και έχεις πρόβλημα με το GPS? καπου ένα παιδί που είχε πρόβλημα στην 4.1 απλά την ξαναπέρασε είπε και έφτιαξε το πρόβλημα!


Και σε εμενα ηταν αργο το GPS (εκανε 5-10 λεπτα να συνδεθει χωρις να ειμαι μεσα σε σπιτι, τωρα κανει 30 δευτερολεπτα και πιο λιγο), με ενα restore εστρωσε αλλα δεν ξερω τι ειχε γινει και δεν λειτουργουσε..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   Nikiforos

Nikiforos

    iPH newbie

  • 28 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 01/12/2010 - 19:39

Για πες μου τι έχεις τώρα γιατι μου έχει σπάσει τα νευρα! πριν ήταν εξερετικά γρήγορο τo GPS!

#33   omokas

omokas

    iPH Contributor

  • 1.188 μηνύματα
  • Twitter:@orestismokas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 01/12/2010 - 19:44

Για πες μου τι έχεις τώρα γιατι μου έχει σπάσει τα νευρα! πριν ήταν εξερετικά γρήγορο τo GPS!


Εκδοση στο κινητο εχω την 4.1 (Jailbroken με greenpois0n σε linux) και προγραμμα για GPS εχω το Navigon :)

#34   Nikiforos

Nikiforos

    iPH newbie

  • 28 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 01/12/2010 - 20:17

καλά σε GPS έχω απειρα προγράμματα! αλλά στο linux πως το έκανες? σε mac δουλευω εγώ σε εναν mini G4 αλλά το limerain σε win pc το έκανα!

#35   Nikiforos

Nikiforos

    iPH newbie

  • 28 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/12/2010 - 19:26

Μόλις έβαλα την 4.2.1 όλα ήταν μια χαρά επανέφερα και τo backup και όταν έβαλα το appbackup από το cydia κάτι επανέφερα από αυτά που είχα πριν και τώρα κρασάρει το springboard! και με βάζει συνέχεια σε safe mode! ακόμα και μετά από restart δεν φτιάχνει! έχει κανείς καμιά ιδεα τι μπορεί να είναι αυτό????

#36   geORGIOSb

geORGIOSb

    iPH Master

  • 7.215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 02/12/2010 - 19:30

Μόλις έβαλα την 4.2.1 όλα ήταν μια χαρά επανέφερα και τo backup και όταν έβαλα το appbackup από το cydia κάτι επανέφερα από αυτά που είχα πριν και τώρα κρασάρει το springboard! και με βάζει συνέχεια σε safe mode! ακόμα και μετά από restart δεν φτιάχνει! έχει κανείς καμιά ιδεα τι μπορεί να είναι αυτό????

γι αυτο λεμε παντα set up as new και ας κουραστουμε να τα περασουμε με το χερι ενα ενα
με σωστο συγχρονισμο παντως τουλαχιστον τα του αppstore δεν αργεις.

#37   Nikiforos

Nikiforos

    iPH newbie

  • 28 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/12/2010 - 19:33

Μόλις έβαλα την 4.2.1 όλα ήταν μια χαρά επανέφερα και τo backup και όταν έβαλα το appbackup από το cydia κάτι επανέφερα από αυτά που είχα πριν και τώρα κρασάρει το springboard! και με βάζει συνέχεια σε safe mode! ακόμα και μετά από restart δεν φτιάχνει! έχει κανείς καμιά ιδεα τι μπορεί να είναι αυτό????

bad news! http://forums.macrum...d.php?t=1054480
http://www.ipodtouch...42&postcount=10
είναι bug! αν δεις στα forums παραπάνω και σαν new να το κάνεις δεν αλλαζει κατι!!!!

Τελευταία επεξεργασία από: Nikiforos, 02/12/2010 - 19:34


#38   coolio

coolio

    iPH newbie

  • 16 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 06/12/2010 - 15:48

Καλησπέρα,
Έκανα update στην 4.2.1 και jailbreak με Redsnow. Στην αρχή δεν άνοιγε το Cydia (ήταν λευκό). Το κατάφερα τελικά και δούλεψε. Αλλά ενώ κατεβάζει και εγκαθιστά κάποια προγράμματα δεν φαίνονται καθόλου τα εικονίδια. Μόνο το Navigon δούλεψε καλά μέχρι τώρα. Κάποιες εφαρμογές και παιχνίδια που βάζω δεν φαίνονται. Μάλιστα αν συνδεθώ στο iTunes τις βλέπει και αν δεν τις τσεκάρω με ρωτάει να τις βγάλει ή όχι.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος....
:blush:

#39   geORGIOSb

geORGIOSb

    iPH Master

  • 7.215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 06/12/2010 - 15:55

το cydia αν κατεβαζεις tweak κυρίως δεν εχεουν εικονιδια
authorize your pc

#40   viperlesgr

viperlesgr

    iPH Enthousiast

  • 438 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:viperlesgr

Δημοσίευση 06/12/2010 - 16:00

Σίγουρα χρειάζεται authorize αλλα μήπως είσαι tethered ; και χρειάζεται να κάνεις κάθε φορά μετά απο reboot "just boot tethered rigtht now" απο redsnow ;για δές το

#41   coolio

coolio

    iPH newbie

  • 16 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 06/12/2010 - 16:07

Έχω 3gs με πάλια bootrom, το έλεγξα, άρα γιατί να είμαι tethered? Επίσης αν θυμάμαι καλά έκανα και restart για να βεβαιωθώ ότι δεν είμαι. Αυτό με τα tweaks και το cydia δεν το κατάλαβα (να πω την αλήθεια) αλλά προσπάθησα να εγκαταστήσω παιχνίδια και μέσω installous και μέσω itunes (απο αυτά που ήταν ήδη περασμένα και πριν) και γίνεται το ίδιο. Επίσης όταν άνοιξα το installous πρώτη φορά μου έβγαλε update για όλες σχεδόν τις εφαρμογές που είχα εγκατεστημένες παρόλο που δεν φαινόταν καμία στο τηλέφωνο. Και παρόλο που το έκανα σε κάποιες πάλι δεν φαίνονταν. Το θέμα μου είναι ότι ενώ τις αντιλαμβάνεται ως εγκατεστημένες δεν φαίνονται πουθενά!!!

ΥΓ. Κατέβασα και μία free εφαρμογή μέσω iTunes από το PC. Θυμόμουνα ότι ήταν απαραίτητο να γίνει για να μπορώ να βάζω σπασμένες. Σωστά?

Τελευταία επεξεργασία από: coolio, 06/12/2010 - 16:10


#42   coolio

coolio

    iPH newbie

  • 16 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 06/12/2010 - 16:21

Επίσης έχω μία εφαρμογή που εγκατέστησα (και δεν φαίνεται) η οποία υπάρχει στις ρυθμίσεις.

#43   k4ileb

k4ileb

    iPH User

  • 157 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 09/12/2010 - 16:51

Παιδια προσπαθω να κανω jailbreak για πρωτη φορα στο μηλοφωνο μου ( 3G Version 4.2.1 )
κανω οτι λεει ο οδηγος και οταν το βαζω σε DFU mode και ξεκιναει την εγκατασταση του Cydia πεταει ενα error....
Δεν ξερω τι παιζει ...
κανεις καμια βοηθεια ?

δειτε εδω -> Αναρτημένη εικόνα

#44   geORGIOSb

geORGIOSb

    iPH Master

  • 7.215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 09/12/2010 - 16:55

μπαίνει σίγουρα dfu? τα του δεξιού κλικ?
διαχειριστής και συμβατότητα δηλαδή
δεν προσεξα μιλάμε για την έκδοση 096b6?

#45   k4ileb

k4ileb

    iPH User

  • 157 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 09/12/2010 - 17:10

μπαίνει σίγουρα dfu? τα του δεξιού κλικ?
διαχειριστής και συμβατότητα δηλαδή
δεν προσεξα μιλάμε για την έκδοση 096b6?


Παταω δεξι κλικ και run as τρεχων χρηστης και απλα δεν τικαρω το "προστασια του υπολογιστη μου απο ενεργειες προγραμματων χωρις εξουσιοδοτηση"

παταω Ιnstall Cydia, κανω οτι μου λεει, το βαζω σε DFU mode το αναγνωριζει, του κανει reboot και αρχιζει το install και στα μεσα του install βγαζει αυτο το error και στο μηλοφωνο κολλαει η οθονη που λεει "DOWNLOADING JAILBREAK DATA"

αυτα .....

please λιγη βοηθεια γιατι θα το σπασω γκρρρρρρ

ΥΓ. μιλαμε για εκδοση redsn0w 0.9.6b4 οπως λεει ο οδηγος....
υπαρχει να κατεβασω νεοτερη ? γιατι στο site δεν βρισκω.

επισης για το μηλοφωνο 3G λεει οτι ειναι tethered αρα δεν θα εχω προβλημα με το reboot σωστα ?

Τελευταία επεξεργασία από: k4ileb, 09/12/2010 - 17:12


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες