Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

LED Machines v3.0 - Δωρεάν τις 3 πρώτες μέρες!


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
124 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#106   ababapanos

ababapanos

    iPH Contributor

  • 1.699 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/01/2011 - 03:48

το ρολοι στην εφαρμογη ειναι ανοιχτο μονο οταν ειναι ανοιχτη και η εφαρμογη? η υπαρχει καποιος τροπος να μπει και στην home screen?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#107   ironsienna

ironsienna

    iPH User

  • 151 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/01/2011 - 03:51

το ρολοι στην εφαρμογη ειναι ανοιχτο μονο οταν ειναι ανοιχτη και η εφαρμογη? η υπαρχει καποιος τροπος να μπει και στην home screen?


Η apple δεν αφήνει κανέναν να αλλάξει την home screen. Εκτός και εαν εχεις jb το iphone σου. Πάντως για να θέλεις να το βάλεις στην home screen σου μάλλον σου αρέσει ;)

Τελευταία επεξεργασία από: ironsienna, 02/01/2011 - 03:52


#108   Thermoman

Thermoman

    iPH User

  • 107 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:Thermoman

Δημοσίευση 02/01/2011 - 04:03

Promo code θα ζητούσα αν ήταν κάτι που πραγματικά δεν με ενδιέφερε και θα ήθελα να δω απλά τι δουλειά έκανε ο άλλος και μετά να την σβήσω ή να την αφήσω στην άκρη...

πάραυτα όταν πρόκειτε για έναν απο μας νομίζω ότι όταν μια εφαρμογή αξίζει κιόλας είναι άσχημο να την "ζητιανεύεις" για 1.5 ευρώ όταν χαλάς αλλού και αλλού πόσα...

για εσένα χρήστη είναι 1.5 για τον άλλον αν δώσει 20 promos ειναι 30!!! και είναι και οι μέρες που ασχολήθηκε... μπραβο φίλε.. :)

#109   tps

tps

    iPH User

  • 114 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:paok!

Δημοσίευση 02/01/2011 - 05:39

Promo code θα ζητούσα αν ήταν κάτι που πραγματικά δεν με ενδιέφερε και θα ήθελα να δω απλά τι δουλειά έκανε ο άλλος και μετά να την σβήσω ή να την αφήσω στην άκρη...

πάραυτα όταν πρόκειτε για έναν απο μας νομίζω ότι όταν μια εφαρμογή αξίζει κιόλας είναι άσχημο να την "ζητιανεύεις" για 1.5 ευρώ όταν χαλάς αλλού και αλλού πόσα...

για εσένα χρήστη είναι 1.5 για τον άλλον αν δώσει 20 promos ειναι 30!!! και είναι και οι μέρες που ασχολήθηκε... μπραβο φίλε.. :)


ακριβός αυτό!!
τι περίμενες πω, οκ θέλω πολύ να δω την δουλεία σου άλλα θα το σβήσω δεν θα την κρατήσω για πολύ στο τηλέφωνο μου (τώρα προωθεί την εφαρμογή του να πουλήσει ο άνθρωπος), αν έχεις δώσε κανένα promo, (με τα λεγόμενα του Thermoman...) να μην πάνε χαμένα τα 1.59, (για να μπορώ να τα ξοδέψω αλλού και αλλού).
είναι αγένεια να το κάνω, ακόμα και τώρα που το υπονοώ για να σου το πω, συγνώμη κιόλας.
άλλα αγένεια είναι να σχολιάζει τους άλλους "ζητιανεύεις" για 1.59 και χαλάς άλλου ποσά... (είναι κάτι που δεν σε αφορά τι κάνει ο άλλος (γενικός και όχι μόνο για μένα))

φίλε η δουλεία σου είναι πάρα πολύ καλή και έχεις φάει ώρες ημέρες κλπ και μακάρι να παει στα top η εφαρμογή σου, και ζήτω συγνώμη αλλά δεν φταίω εγώ που αναγκάστηκα να κάνω αυτό το post.

#110   GR1337

GR1337

    iPH Member

  • 306 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/01/2011 - 09:38

Θα συμφωνήσω και εγώ.
Πολύ λίγες εφαρμογές απο Έλληνες αξίζουν να πληρώσεις και αυτή σίγουρα βρίσκεται στο top 5.

Σίγουρα δεν είναι η πιο χρήσιμη εφαρμογή, αλλά είναι εξαιρετική δουλειά.

#111   tsitadim

tsitadim

    iPH Elite Poster

  • 2.263 μηνύματα
  • Twitter:@tsitadim
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 02/01/2011 - 10:11

Εγώ την πήρα και δεν ενθουσιάστηκα, ο καιρός δεν λειτουργεί, δεν ξέρω γιατί, μόνο το ξυπνητήρι μπορούμε να πούμε πως αξίζει.

#112   ironsienna

ironsienna

    iPH User

  • 151 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/01/2011 - 10:53

Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη σε όλους μιας και νοιώθω υπεύθυνος για την μικρή αντιπαράθεση με τα promos. Εγώ ημουν αυτός που σας είπε οποίος θέλει promo να μου το ζητήσει πριν από μια εβδομάδα. Και επειδή πάντα μου άρεσε να είμαι ειλικρινής στην ζωή μου και να μην φοράω το προσωπίο κάποιου σημαντικού επειδή απλά κάνω κάτι διαφορετικό (Το οποίο και ο καθένας θα μπορούσε να το κάνει με λίγη υπομονή και επιμονή) θα σας πω την ιστορία της εφαρμογής χωρίς να κρύψω τίποτα.

Το πρόγραμμα το ξεκίνησα ώς μια κίνηση να μάθω να προγραμματίζω σε iphone από μέσα καλοκαιριού, αρχές Ιουλίου. Εάν και έχω πάνω από 20 χρόνια πείρα απο προγραμματισμό (Ξεκίνησα απο το 89, όταν ημουν 8,με μια τότε θρυλική Amiga 500 και AMOS BASIC προσπαθώντας να φτιάξω ενα pacman clone μέσα απο τα listings του περιοδικού Pixel), ήταν μόλις αυτο το καλοκαίρι που την πηρα την απόφαση να ξεκινήσω να προγραμματίζω σε iPhone. ´Οπως όλοι βεβαια έκανα όνειρα ότι με έναν φακό για το LED του 4 θα μπορούσα να γίνω εκατομμυριουχος! Απο την ώρα που την ξεκινησα την εφαρμογή Έχει περάσει αρκετα στάδια. Ξεκινησε απο απλα ένας φακός, μετα του εβαλα ενα Morse, μετα το ρολόι... Το οξύμωρο βρίσκεται στο γεγωνός ότι όταν η εφαρμογή ανέβηκε στο iTunes store τον Αύγουστο απλα σαν φακός και τίποτα άλλο πούλαγε με 70 λεπτά 200 κομμάτια την ημέρα. Ε βεβαια όταν το είδα εντάξει είπα να η ευκαιρία της ζωής μου! Αυτό κράτησε όσω η εφαρμογή ήταν στο new and noteworthy του iTunes της εφαρμογής για περίπου 4 μέρες. Μετά οι πωλήσεις έπεσαν κατακόρυφα στα 2 και 3 κομμάτια (και μερικές φορές κανένα) Αρχισα να νομίζω ότι εάν έβαζαν επιλογών features θα την αγώραζε περισσότερος κόσμος. Αρχιζα να χανω τον ύπνο μου με το να προσπαθώ να φτιάξω όλο και κάτι καινούργιο. Αντε να βαλουμε customised background, αντε και να δουμε πως θα φτιαξουμε την πυξίδα, τον καιρό κ.ο.κ. Επειδή κανω και το διδακτορικό μου έπρεπε να κάνω σωστή κατανωμή του χρόνιου. Αυτό σημαίνει ότι ξυπναγα (και ακομα ξυπναω) με το ξυπνητιρι στις 4 (ξυπνωντας και την καημενη την κοπελα μου αθελα μου η οποια σημηωτεων μου έχει συμπαρασταθεί υπέρμετρα και χωρις αυτή δεν θα κατάφερνα τίποτα) ωστε να δουλέψω την εφαρμογή μέχρι τις 8, να πάω γραφείο για το PhD μεχρι τις 5 και μετα να συνεχισω στο γραφείο μεχρι τις 9-10 δουλευωντας στην εφαρμογη. Κάπου εφτασα σε σημείο να αγνών τελειως για μια περίοδο ακομα και το PhD μου αφιερωνωντας όλον τον χρόνο μου στην εφαρμογη.

´Οτι και να έκανα βεβαια οι πωλ´ησεις παρέμεναν ίδιες. Είχα δώσει περίπου 1000 κομματια με μισό ευρώ ( γιατί τοσα μου μένουν μετα τις κρατήσεις της Apple) δινωντας μου περίπου 500 ευρώ, χρηματα που σε καμια περίπτωση δεν αναλωγουσαν στον κόπο που εκανα για την εφαρμογη. Τοτε σκέυτηκα να την δώσω δωρεάν. Εκεί ειδα να δινωνται1200 κομμάτια σε μια μέρα, κάτι που σημαίνει ότι το προβλημα δεν ήταν στο promotion αλλα στο ότι ακομα και αυτά τα 70 λεπτά ο κόσμος σκεφτεται πολύ για να τα δώσει (και με το δίκιο του κιόλας με τοσα σκουπιδια που κυκλοφορουν σε iTunes store και με την οικονομικη κρίση που έχει). Με το που η εφαρμογη εγινε πάλι paid επεσα πάλι στα γνωστα 2 και 3 κομματια την ημέρα.

Το μαθημα που πηρα απο ολη την ιστορία είναι ότι η αγορά της ελλαδας είναι μικρή οσον αφορα τις εφαρμογές του Phone (και ιδιως του 4 μιας και η εφαρμογη στοχεύει μονο εκεί) ´Οταν έδεινα 250 κομματια την ημέρα το καλοκαίρι για αυτές τις 4 μέρες, η εφαρμογη πήγε 39η για μερικες ωρες στην Αμερική και μετα επεσε στην θέση 5000. Στην Ελλάδα έδεινα περίπου 70 την ημέρα όταν την είχα δωρεάν, και αμεσως ανεβηκε 1η θέση στα utilities και μετα την επόμενη στα top grossing όταν ο κόσμος την κατεβάζε με τα κουπόνια. Δεν περιμενω απο τους συμπατριωτες μου να με κανουν πλούσιο. Και ειλικρινα θα εδεινα την εφαρμογη δωρεάν σε ελλαδα εάν ειχα την δυνατότητα. Έχω φάει 10 χρονια με σπουδες στην Αγγλια, αρχικα ξενος μεσα σε ξένους και μου εχει λείψει ο τοπος μου και η ζεστασιά και η ελληνικη συμπαράσταση.

Κλεινωντας θα ηθελα να σας ευχαριστησω όλους οσους το κατεβασασαν ειτε δωρεάν ειτε με κουπόνι ειτε πληρωνωντας την ( περισσότερο οσους την πλήρωσαν ;) ) Στην φάση που είμαι πια έχω απομυθοποιησει την ολη ιστορια με το iPhone και ξέρω ότι δεν θα γινω πλούσιος πουλωντας ενα ξυπνητιρι. Είναι ομως πραγματικα πολυ ομορφη αίσθηση να ξέρει κανείς ότι σήμερα, υπάρχουν περίπου 6000 άτομα σε όλον τον κόσμο που όταν ανοίγουν το κινητό τους βλέπουν το εικονίδιο που σχεδιασα στην λίστα τους και κάποιοι απο αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογη.

Χρονια πολλα σε όλους και καλή χρονια να έχουμε, πανω απ όλα με υγεία αγάπη και χαρά..

Δημήτρης

Τελευταία επεξεργασία από: ironsienna, 02/01/2011 - 11:03


#113   ironsienna

ironsienna

    iPH User

  • 151 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/01/2011 - 11:00

Εγώ την πήρα και δεν ενθουσιάστηκα, ο καιρός δεν λειτουργεί, δεν ξέρω γιατί, μόνο το ξυπνητήρι μπορούμε να πούμε πως αξίζει.


Πατα πανω στο ονομα της περιοχης στο κατω μέρος και εισήγαγε το ονομα της περιοχης σου με λατινικους χαρακτήρες. Πιστευω οτι θα ενθουσιαστεις στην επομενη έκδοση με το κατα πολυ βελτιωμένο ξυπνητιρι. Προσωπικα χρησιμοποιώ το ξυπνητιρι μου κάθε μερα για έναν και μονο λόγο. Για το μεταβαλλομενο snooze, που δεν εχω βρει σε καμια αλλη εφαρμογη. Το βρίσκω πολυ χρήσιμο να πιάνω τον δείκτη και να αλλάζω τον χρόνο του snooze όταν είμαι μισοκοιμησμενος. Κατα τ αλλα τι άλλο να περιμενεις απο μια εφαρμογη που είναι LED oriented. Τρομερρα γραφικα Open GL και 3D acceleration δεν θα βρεις εδώ. Ίσως στην επομενη εφαρμογη μου να ενθουσιαστεις, περισσότερο!

Τελευταία επεξεργασία από: ironsienna, 02/01/2011 - 11:01


#114   ironsienna

ironsienna

    iPH User

  • 151 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/01/2011 - 11:09

και επιπλεων συγνώμη για τα ορθογραφικά λάθη μου στο μεγάλο post. Δεν μπορώ να το κανω πια edit για να τα διορθώσω,

Τελευταία επεξεργασία από: ironsienna, 02/01/2011 - 11:10


#115   rromeodim

rromeodim

    iPH Guru

  • 9.692 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/01/2011 - 11:31

Kαλη χρονια Δημητρη με υγεια και περισσοτερες δημιουργιες.
3-4 εφαρμογες δεν μπαινουν σε φακελους γιατι ειτε απλα τις χρησιμοποιω συνεχεια ειτε γιατι τις γουσταρω μονο και μονο να τις δειχνω σε γνωστους.
Η εφαρμογη σου ειναι εκτος φακελων μονιμα για αμεση προσβαση.Αυτο που κανει εντυπωση σε ολους ομως τα σηματα Μορς και η γραφομηχανη.....ολα τα λεφτα για εμενα και με βαση την αντιδραση των φιλων μου οταν τους το δειχνω.Ο φακος και το ξυπνητηρι ειναι οκ αλλα εχουν ξαναδει με καποιο τροπο και ξυπνητηρια και φακους αλλα τα μορς και η δυνατοτητα να γραφεις και να στελνεις τους λεει κατι ασχετα με το αν θα το χρησιμοποιησουν ποτε.
Αυτα απο μενα και ευχομαι ακομα καλυτερες εμπνευσεις.

Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 02/01/2011 - 11:32


#116   ironsienna

ironsienna

    iPH User

  • 151 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/01/2011 - 11:32

Όσοι εχετε την εφαρμογη για δοκιμαστε να βάλετε τώρα "Sparti" στο location του καιρού. Έχει thunderstorm και θα δείτε κεραυνούς και βροχή στην οθόνη.

Τελευταία επεξεργασία από: ironsienna, 02/01/2011 - 11:37


#117   rromeodim

rromeodim

    iPH Guru

  • 9.692 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/01/2011 - 11:49

Εγραψα Sparti....αλλα μου βγαζει ηλιο :rolleyes:

#118   ironsienna

ironsienna

    iPH User

  • 151 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/01/2011 - 12:00

Εάν το κρατήσεις λίγο θα δεις τα συννεφα να περνανε στο πανω μέρος. Βροχή και αστραπες βλέπεις; Εαν βλεπεις βροχή παρατηρησε ότι επειδή ο αέρας είναι νοτιοδυτικος οι σταγόνες εχουν μια μικρη κλιση απο πανω πρως κατω δεξια. Μου φαίνεται θα πρέπει να κανω τα συννεφα ποιο πολλα στην επομενη έκδοση!

Και παιδιά αν και είμαι σίγουρος οτι το γνωρίζετε, απλα να αναφέρω ότι ο καιρος θέλει σύνδεση Internet για να λειτουργήσει.

Τελευταία επεξεργασία από: ironsienna, 02/01/2011 - 12:09


#119   tsitadim

tsitadim

    iPH Elite Poster

  • 2.263 μηνύματα
  • Twitter:@tsitadim
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 02/01/2011 - 14:57

Δημήτρη συνονόματε η Σπάρτη δουλεύει καλά, η Drama δεν δουλεύει, τεσπα περιμένω την νέα έκδοση με αγωνία.

#120   ironsienna

ironsienna

    iPH User

  • 151 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/01/2011 - 10:48

Ένα progress report για να μην ξεχνιόμαστε μιας και έχω καιρό να εμφανίσω σημεία ζωής!!! Επειδή ειμαι τελειομανής και επειδή κάθε φορά που φτιάχνω κάτι απλά θέλω να είναι τέλειο, και η προηγούμενη έκδοση μόνο τέλεια δεν μπορούσε να θεωρηθεί, όλες αυτές τις ημέρες δουλεύω στην έκδοση 3.3 (πήδησα 2 versions, λόγω των πολλών αλλαγών που έχει η νέα έκδοση και μιας και το 3 είναι ο αγαπημένος μου αριθμός). Έχω μέχρι στιγμής διορθώσει όλα τα bugs της προηγούμενης έκδοσης και έχω σχεδιάσει απ την αρχή πολλά στοιχεία του interface. Επιπλέον η νέα έκδοση είναι πλήρως εξελληνισμένη. Αυτή η έκδοση που θα ανεβάσω πιστεύω θα είναι και η τελική. Δουλεύω ταυτόχρονα σε άλλα δύο apps και στο διδακτορικό μου και δεν μου μένει χρόνος ούτε για post εδω στο forum. Τέλη της εβδομάδας θα κανω submit την νεα έκδοση και πιστεύω να την έχετε σε κανα δυο εβδομάδες. Θα ανοίξω επίσημο thread για την έκδοση 3.3 τελη επόμενης εβδομάδας. Σας ευχαριστώ πραγματικά θερμά όσους με υποστήριξαν αγοράζοντας (ή μη) την εφαρμογή και κάνοντας σχόλια γι αυτή βοηθώντας στην βελτίωσή της.

Αναρτημένη εικόνα Αναρτημένη εικόνα Αναρτημένη εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από: ironsienna, 23/01/2011 - 10:54


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες