Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 4S vs iPhone 4 [Γραφικά]


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
46 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   BAGGELISSMART

BAGGELISSMART

    iPH Contributor

  • 1.058 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 21/10/2011 - 08:35

Ειναι πολύ απλα τα πράγματα αλλα μας αρέσει να τα περιπλέκουμε...
1)Συγκρινετε ανομοια παιχνιδια, μιας και αυτα δεν εχουν βγει για να εκμεταλευτουν τις δυνατοτητες του 4s, οταν βγουν τα ξαναλεμε.. Με ξεχναμε οτι υπαρχουν παιχνιδια στο 4 που δεν παιζοντε καν στο 3gs..
2)Οποιος εχει iphone4 ή παλαιοτερο και εχει μια αλφα επιδοτηση, το πουλαει κ περνει το καινουργιο σχεδον τσαμπα.. Δεν χανει απολυτως τιποτα, μονο κερδισμενος βγαινει μιας και του χρονου σε μεταπωληση θα εχει παραπανω αξια το 4s απο το 4.
3)Οποιος εχει σκασει 700 ευρω για το 4, το κραταει, και αν δεν κρατιεται η τσεπη του ας δωσει 700 ευρω να παρει μια dslr και μια παιχνιδομηχανη να γουσταρει..
Αλλιως κρατηστε τα στην ακρη γιατι οι περικοπες των μισθων μας δεν θα εχουν τελος...

Αυτα απο εμενα, και ας αναλογιστουμε ολοι λιγο καλυτερα τη κατασταση που ζουμε...γιατι σε λιγο καιρο θα βλεπουμε παλι ερωτηματα του στυλ ''πως μπορω να παρω δανειο να αγορασω το 4ς''ή ''ποτε θα το φερει ο κοτσοβολος να το βαλω σε 72 ατοκες δοσεις''.

μπραβο φιλε μου για τα λογια σου +1 απο μενα!!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   AlexK

AlexK

    iPH Contributor

  • 1.440 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:Alexkdef

Δημοσίευση 22/10/2011 - 03:50

Καλησπέρα, επανέρχομαι για να απαντήσω στις σχόλια σας :

Ναι φιλε μου αλλα οι διαφορες ειναι μικρες για να μπεις στην διαδικασια να πουλησεις το 4αρι σου.

68% πιο γρηγορο ειναι το 4s αλλα οκ υπομονη θελει να γραφτουν εφαρμογες πανω σε αυτο να γινει πραγματικος χαμος


Φίλε μου συμφωνώ απόλυτα, έχω το 4 σε 32GB είναι απίστευτο και δεν πρόκειται να το αλλάξω γιατί προς το παρόν με καλύπτει για κάθε εφαρμογή. Το ίδιο είχε γίνει και με το 3G σε 3Gs που στην αρχή τουλάχιστον δεν είχα πρόβλημα (βέβαια η μετάβαση στο 3G ήταν πολύ μεγαλύτερη) γιαυτό και δεν το πήρα και πέρασα στο 4. εξάλλου αυτό έχει σημασία για τον καθένα μας νομίζω - η Apple από την άλλη δεν μπορεί να περιμένει πότε εγώ και κάθε ένας από εμάς να κρίνει ότι η συσκευή πάλιωσε και θέλει ανανέωση.
Και επίσης συμφωνώ πως ακόμα δεν γράφτηκαν εφαρμογές για τις δυνατότητες του 4s. Εμείς είδαμε κάτι τέτοιο στο Infinity blade 2. Αν τα παιχνίδια γίνουν έτσι και εξίσου καλύτερα τότε θα μιλάμε για τρελά πράγματα για ένα phone. Εξάλλου το άρθρο αυτό μας δίνει μία πρώτη γεύση

Ξαναλέω... Στο real racing στην πρώτη εικόνα ο ουρανός είναι γαλάζιος και δεν έχει κόντρα τον ήλιο!

Στην δεύτερη εικόνα αλλάζει εντελώς το τοπίο με συννεφια (σποραδικές νεφώσεις και βοριάδες στα 4 μποφόρ και υπάρχει ένα lens flare στην αριστερή μεριά! Στην αρχή μου φάνηκε σαν find it! Δεν μπορείς να συγκρίνεις δυο διαφορετικά πράγματα...

Και ακόμα και αν μιλάς για τις αντανακλάσεις πάνω στο golf πάλι δεν μπορούμε να συγκρίνουμε αφού το τοπίο είναι διαφορετικό!


κοίτα το τοπίο είναι διαφορετικό δεν αντιλέγω, απλώς αν παρατηρήσεις τις γραφικές λεπτομέριες φαίνεται πως στο 4s υπάρχει καλυτέρευση σε smoothness και χρωματικών αποχρώσεων. ;)

Νομιζω AlexK , ειναι αποψη σου αλλα μπορεις να την εκφράζεις πιο κοσμια .....Δεν σε ειπαμε και καμπούρη...
Δεν το βλεπουμε εμεις και το βλεπεις εσυ οκ ,αλλα μην τρελενεσαι κιολας .Εκτος και εαν πουλας iphone 4s ,τοτε αλλαζει το θεμα


Αναφορικά με εσένα φίλτατε canecorso, πέρα από το γεγονός ότι δεν υπάρχει απρεπής/άκοσμη έκφραση στα λεγόμενα μου, το σχόλιό σου μάλλον απαράδεκτο θα το χαρακτήριζα. Καιρός να σταματήσετε να βλέπετε υπόνοιες ειρωνείας στα λεγόμενα άλλων και να προσπαθείτε να βγάλετε "θεματάκι" κερδίζοντας κατι? +1+2 rep ??? τι να πω :blink: . Δεν κερδίζεις τίποτα ούτε θα με στεναχωρήσεις. Πραγματικά παιδιά σταματήστε το. Και δεν μιλάω ως mod. Επίσης θα σε παρακαλούσα να προσέχεις τι λες. Ειρωνείες τύπου "πουλάς iPhone 4s" προσβάλλουν.



Πως ειναι ξεκαθαρη η διαφορα στο real racing αφου στο ενα εχει συννεφια και στο αλλο λιακαδα και γενικα οι σκιες και η φωτεινοτητα στα screenshots αλλαζουν; Στο infinity blade ναι ειναι το μονο στο οποιο υπαρχει εμφανης διαφορα, στις πανοπλιες τους ειδικοτερα. Στα υπολοιπα δεν υπαρχουν ξεκαθαρες διαφορες αναμεσα στα δυο. Τωρα για καποιον ειδικο στο θεμα, σιγουρα μπορει να υπαρχουν διαφορες, αλλα ως μεσος χρηστης μιλαω και οι διαφορες για την ωρα ειναι ελαχιστες.
Συμπερασμα, κατοχοι- μελλοντικοι κατοχοι του 4S αν θελετε με το ζορι να υποτιμησετε το ταπεινο 4αρι, βρειτε σημαντικους λογους να το κανετε...


Γιατί το αυγατίζουμε πραγματικά. Η εταιρία λέει: το 4s θα έχει καλύτερα γραφικά. Προφανώς ρε παιδιά 1ον το πέτυχαν,2ον το συνέκριναν ειδικοί σε θέματα γραφικών και 3ον δεν χρειάζεται να αμφιβάλλουμε. Δεν υποτιμώ τίποτε παιδιά απλά ξέρω να λέω την πραγματικότητα ως έχει... Εντάξει δεν μου αρμόζει στην θέση που είμαι (συνήθως απαντάω ουδέτερα και τυπικά) αλλά ... Ελεος.

Τελευταία επεξεργασία από: AlexK, 22/10/2011 - 03:56





Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες