Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Ερωτησεις αρχαιου


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
173 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#91   katya

katya

    iPH Enthousiast

  • 579 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 22/11/2011 - 01:58

Ειλικρινα τι να πω, μπαινετε μεσα, δεν διαβαζεται ΚΑΝ τι εχει ειπωθει στις προηγουμενες σελιδες, πεταει ο καθενας το δικο του και αυτο ειναι. Οκ φιλε μου, αυτο θα κανω, θα το δωσω και θα παρω Galaxy S2 και με τα 200€ που θα μου μεινουν θα παω και σερρες τον Δεκεμβρη στο trackday. Καληνυχτα!

Μην είσαι προκατειλημμένος με το τηλ,στο είχα πει και σε προηγούμενα ποστ να αντιμετωπίζεις ένα τηλ σα να ξεκινάς από το 0. Με το να έχεις στο μυαλό σου τι έκαναν τα προηγούμενα που υστερεί,τι χάνει κτλ απλά δε θα το χαρείς. Έχω samsung omnia pro με windows mobile εδώ και 1μιση χρόνο (Ιούνιος 2010) και έχει φάει περισσότερα κρασαρίσματα από ότι το pc. Η μνήμη του δε δουλεύει από το πρώτο 6μηνο,παρόλο που μπορεί να διαγράφεις τα πάντα μένει κολλημμένη στο ότι είναι full και πρέπει να κάνω format κάθε 2-3 μήνες. Αλλάζει την ώρα μόνο του από το χρόνο και δονείται επιλεκτικά. Και είναι τηλέφωνο των 400 ευρώ. Τι να το κάνω αν τα έχει αυτά και δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω? Τουλάχιστον το iPhone θα μου κρατήσει αρκετά χρόνια και θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο γιατί δε θα χρειαστεί ποτέ να αντιμετωπίσω τέτοιες ελεεινές βλάβες. Για το android δε θα εκφέρω γνώμη καθώς το έχω δοκιμάσει από τη μητέρα μου και κάθε φορά που το πιάνω τσαντίζομαι,δε μου ταιριάζει.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92   EddieX

EddieX

    iPH User

  • 143 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:NINJA-S2K

Δημοσίευση 22/11/2011 - 02:00

Το εχω 4 μερες και οπως ειπα σε πολλους θα το κρατησω με το ζορι ενα μηνα για να δω κ να κρινω σωστα. Απο εκει και περα ΨΑΧΝΩΝΤΑΣ αρκετα εχω καταφερει σχεδον τα παντα που ηθελα να κανω. ΡΑΔΙΟ, Ηχους κλησεις και μνματων, Apps για να κανουν διαφορα πραγματα, το bluetooth με αλλα iphone, το itunes κοκ. Ξερω και ηξερα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλα τι συσκευη επαιρνα. Ηξερα οτι δεν θα ειχα βιντεοκλησεις ασχετως αν εχει καμερα μπροστα, ηξερα πως μαλλον δεν υπαρχει jb για το 4S, ηξερα γενικα οτι ειναι ιδιοτροπο αλλα το πηρα γιατι ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ να σκαλιζω και να ανακαλυπτω αλλες φιλοσοφιες και αλλα λειτουργικα / κινητα. Οποτε ο επομενος που θα μπει με "υφακι" να μου πει οτι τι ειπες για το 4s λες κ ειμαστε στο δημοτικο που λεγαμε "Πωωω πωωω, τι ειπε για την μανα σου" και πουλα το και παρε galaxy s2 απλα θα με κανει να μην θελω να γραψω ξανα. Κ ξερω οτι δεν θα στεναχωρεθει κανενας αλλα να ξερετε οτι χαλατε την εικονα ενος φορουμ που φαινεται τουλαχιστον οτι εχει χτιστει με πολυ ιδρωτα και κοπο απο μερικους.

#93   Eirini1988

Eirini1988

    iPH Addict

  • 613 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 22/11/2011 - 02:17

Βασικα μην εχοντας παρακολουθησει τα post σου αλλα διαβαζοντας μονο τα παροντα, επιθετικο υφος εχεις εσυ ως επι το πλειστον. :rolleyes:

Δεν προσπαθει κανεις να πεισει κανεναν, για το ποιος την εχει μεγαλυτερη εδω μεσα... Ομως οταν μπαινεις αμιγως σε ενα iphone forum γραφοντας τι αηδια αγορασες κ σπαταλησες τα χρηματα σου, προιον που τυγχανει να ειναι η αναφορα του παροντος forum, μοιραιο δεν ειναι να εισπραξεις αντιδρασεις; Ως mod, φανταζομαι ηδη το γνωριζες αυτο. :rolleyes:

Μπες στο alfisti.gr κ πες, τι μ@λ@κια η 159 που πηρα; Εδωσα 30.000€ και δεν εχει θηκη ποτηριου να βαζω τον καφε μου. Καλυτερο το seat ibiza μου. Ε ολοι δε θα πεσουν να σε φανε; Τωρα εδω συγκρινεις τι; Το 4s με το htc desire???????
Ουτε ο Θεος δεν το θελει αυτο....

Anyway, περιττο να κρατας κατι που δε σ αρεσει... Δωστο κ θα βγαλεις κ κερδος οπως ειπες... Σα να προσπαθουσα εγω πχ να κρατησω το galaxy s. Σπυρια βγαζω κ μονο που σκεφτομαι samsung κ android.. Γουστα...

written on Tapatalk by my iPhone

Τελευταία επεξεργασία από: Eirini1988, 22/11/2011 - 02:20


#94   Reload

Reload

    iPH User

  • 109 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:reloads2000

Δημοσίευση 22/11/2011 - 02:31

Λοιπον επειδη σιγα σιγα μερικων τα ποστ ξεκινανε και μου την "δινουν" ξερω οτι ειστε αν οχι ολοι οι περισσοτεροι iphone freaks και καλα κανετε. Το πως "μιλατε" μερικοι ομως σαν να την εχετε δει ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΦΟΡΟΥΜ και κανω οτι θελω επειδη ειμαι παλιος μου την δινει στα νευρα. Διαβαζα το απογευμα ενα τοπικ που ξεκινησε ενας marios και ειχατε μιας που τοποθετηθηκες σαν iphonefreaks μια απαραδεκτη συμπεριφορα λες κ μιλας σε κανα παιδακι δημοτικου. Δεν θα αναφερθω στο τι ειπωθηκε κτλ αλλα πρεπει να χαλαρωσετε εδω μεσα λιγακι λεω εγω. Κ σε μενα μερικοι πηγαν να πεσουν πανω μου αλλα προσπαθησα να κανω τα παιδια εδω να καταλαβουν οτι δεν μπηκα εδω για να σας την πω αλλα για να μαθω.
Κ μιας που εκανα ΠΑΛΙ το iphone να φενεται σαν Motorola, Ericsson, Siemens και δεν ξερω τι αλλο λοιπον, για καποιον ο οποιος ειχε, χαζα κινητα, windows mobile, symbian, android και τωρα iphone 4s για τα λεφτα που κανει (700€) το θεωρω απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Κ πες μου εσυ παλι για Apple φιλοσοφιες. Οταν η τεχνολογια προχωραει τοσο γρηγορα αυτο κανει την τεχνολογια να κανει την ζωη σου ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ! Το αγαπημενο apple δεν μου κανει αυτο, αντιθετως. Οποτε μιας που μπαινεις να "μου την πεις" και εσυ για πες μου τι καλυτερο κανει το iphone 4s που εχω με το Galaxy S2 που κανει κατι παραπανω απο τα μισα.
Εξηγηθηκα οτι εδω δεν μπηκα ουτε για να προκαλεσω αντιπαραθεσεις, ουτε καυγαδες. Ημουν και co σε αλλο φορουμ και ειμαι γραμμενος και σε αλλα φορουμ. Δεν ειμαι ενα "παιδακι" που απλα μπαινει και λεει την μαλ@κια του και φευγει. Οποτε καλο θα ηταν ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ μερικων να ειναι καλυτεροι με νεα μελη γιατι αυτο που πρεπει να καταφερνετε ειναι να φερνεται περισσοτερο κοσμο και οχι να τον διωχνεται.
Και ναι, ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ το iphone 4s που εχω ειναι απαραδεκτο για τα λεφτα που κανει κ το 2ετιας HTC Desire μου σε δυνατοτητες ηταν ΚΛΑΣΕΙΣ ανωτερο απο το iphone. Οι περισσοτεροι απο εσεις θα γελασετε αλλα θεωρω οτι ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΙΣΟΙ απο σας ειχατε Android οποτε ας ακουστει και ασχημα αλλα αν δεν ξερεις καλυτερα να μην μιλας. Εγω που πλεον βλεπω και απο τις δυο τις μεριες βγαζω τα καλα και τα κακα και των δυονων και τα σχολια μου ειναι τα παραπανω. ΜΑΚΑΡΙ να μου αλλαξει γνωμη η συσκευη μου κ προς το παρων κανω υπομονη κ γενικως θα δειξει.
Τελοσπαντων, για να μην μακρυγορω αλλο, καλο θα ηταν να εισαστε πιο open minded και να ακουτε κ τους ΝΕΟΥΣ καμια φορα ασχέτως αν οι καινουργιοι ειναι τουβλα οι περισσοτεροι και μπαινουν, πετανε την κοτσανα τους και φευγουν. ..

Παντα φιλικα και χωρις παρεξηγηση, Θεοδοσης!


Θεοδοση που εισαι ρε φιλε...

#95   trisk

trisk

    iPH Elite Poster

  • 2.395 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:online Μονο fifa στο PS3

Δημοσίευση 22/11/2011 - 04:29

ρε παιδιά ηρεμία πρώτον
δεύτερον αρχικά είχα 3g μετά πήγα 3gs μου κάηκε η πλακέτα αγόρασα το χ8 και τώρα έχω iphone 4
πως να το θέσω καλό χρυσό το android αλλά ios δεν είναι οπότε αντί να παραπονιέστε καλύτερα πρώτα να ψάχνετε και μετά να ασχολείστε κάνα 5 ήμερο με το κινητό όχι αμέσως τσακ μπαμ να γράφεται και να γκρινιάζετε και στο κάτω κάτω κανείς δε σας πιέζει να αγοράσετε iphone άντε γιατί έχει γεμίσει και ο κόσμος με δαύτα κ έχει καταντήσει αηδία μου ρχεται να πάρω android :X

#96   kalliatakis

kalliatakis

    iPH User

  • 177 μηνύματα
  • Twitter:@kalliatakis
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:ai giorgis

Δημοσίευση 22/11/2011 - 07:45

Λοιπον γεια σας και παλι, εχω το iPhone (4s) ηδη 3 μερες και θελω να κανω μερικες ερωτησεις. Ερχομαι απο Android (rooted) το οποιο εκανα οτι ηθελα και να πω την αληθεια μου το iPhone μου εχει σπασει τα νευρα. Εκτος οτι δεν μπορω να στειλω ΤΙΠΟΤΑ με bluetooth το οποιο ηξερα και λεω οκ, εκτος οτι δεν μπορω να παραμετροποιησω ΤΙΠΟΤΑ απο θεματα, εικονες, ηχους κτλ κλτ, η δευτερη καμερα ΔΕΝ ειναι για βιντεοκληση οπως την ηξερα εγω αλλα για Facetime και π@π@ρια, δεν μπορω να "κλεισω" καμια εφαρμογη που μενει ανοιχτη απο πισω και μπορω να λεω για ωρες βασικα τι ΔΕΝ κανει και μου την σπαει.
Μια ερωτηση λοιπον που θελω να κανω γιατι αποκλειεται λεω να μην με αφηνει να αντιγραψω 2 εικονες στο iphone, κατι λαθος κανω. Συνδεω το iphone με τον υπολογιστη, το βλεπει κανονικα, ανοιγω τον φακελο με τις φωτογραφιες που εχω τραβηξει και θελω να βαλω 3εικονες μεσα δικες μου απο τον υπολογιστη. Δεν με αφηνει να κανω Paste. Μην μου πειτε οτι ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ δεν μπορω να κανω? Ειλικρινα θα το πεταξω στον τοιχο.

Επισης χθες ηθελα μεσα απο την Γκαλερι (τις εικονες μου) να ανεβασω μια φωτο στο facebook. Και δεν υπηρχε αυτη η επιλογη. Δεν γινεται κατευθειαν κατι τετοιο? Δηλαδη πρεπει να μπω στο facebook, να πατησω να ανεβασω φωτογραφια κτλ κτλ?
Επισης οτι δεν μπορω να βαλω ηχους για ηχο κλησεις ΕΣΤΩ το θεωρω τουλαχιστον ΗΛΙΘΙΟ! Και μην μου πειτε για Jailbreak. Εναν ηχο θελω να βαλω, οχι να κλεψω και να κατεβασω.




καταρχην φιλε μου δεν ειναι οπως τα λες κ εγω ειχα nokia πριν ουτε καν androit κ φαντασου πως μου φαινοταν αλλα ειναι να ασχολιθεις λιγο με το itunes κ να μπεις στα φορουμ οπως ειναι αυτο να κανεις ερωτησεις..λοιπον για τις φωτογραφιες μπορεις να διαλεξεις ενα φακελο απο τον υπολογιστη σου κ να τον κανεις sync απο το itunes,για να ανεβασεις μια φοτο στο facebook δεν ειναι δα κ δυσκολο απλα κανεις sign in κ οταν μπεις την κανεις απο κει,εγω συγκεκριμενα δεν κανω sign out κ οταν την παταω αφου ειναι δικο μου το κινιτο μπαινει με την μια..οσο αφορα για τους ηχους κανεις λαθος υπαρχει ενα site το http://audiko.net/ το οποιο μπαινεις κ εχει οτι ηχο γουσταρεις το κατεβαζεις στον υπολογιστη σου ειναι πολυ γρηγορο κ ειναι για iphone 40 δευτερολεπτα..εχεις ανοιχτο το itunes πας εκει που τους κατεβασες πατας απλα να παιξει κ αυτο αυτοματος μπαινει στο itunes κ απλα κανεις sync...ο ηχος ειναι ταυτοχρονα κ στους ηχους των μνμ των....δοκιμασε το κ θα δεις πιστευω να βοηθησα...

#97   xmembs

xmembs

    iPH Enthousiast

  • 438 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 22/11/2011 - 08:28

File Eddie kalispera prwta apo ola ,Gia na mpaineis sto iphoneforum basi logikis tha prepe na sebasteis oti edw eimaste oi perissoteroi iphonefreaks :)) opote. To kanes re filaraki to 4s na fainetai san na einai kana motorola startak an to xeis akousta auto to kinito ...tespa opws eipe Kai ena filaraki as ekanes tin ereuna s prin kanei opoia agora Kai an psaxteis me to iPhone Gia mena prwsopika san xrhsths 4s den tou leiepei tipota mono to jailbrake pou anamenoume San treloi !!!!

Φιλε, ουτε καν μπηκα στον κοπο να διαβασω τι εγραψες, τυφλωθηκα και μονο που το ειδα. Ελεος ρε παιδια

#98   iMarilina

iMarilina

    -

  • 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 22/11/2011 - 08:48

Το εχω 4 μερες και οπως ειπα σε πολλους θα το κρατησω με το ζορι ενα μηνα για να δω κ να κρινω σωστα. Απο εκει και περα ΨΑΧΝΩΝΤΑΣ αρκετα εχω καταφερει σχεδον τα παντα που ηθελα να κανω. ΡΑΔΙΟ, Ηχους κλησεις και μνματων, Apps για να κανουν διαφορα πραγματα, το bluetooth με αλλα iphone, το itunes κοκ. Ξερω και ηξερα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλα τι συσκευη επαιρνα. Ηξερα οτι δεν θα ειχα βιντεοκλησεις ασχετως αν εχει καμερα μπροστα, ηξερα πως μαλλον δεν υπαρχει jb για το 4S, ηξερα γενικα οτι ειναι ιδιοτροπο αλλα το πηρα γιατι ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ να σκαλιζω και να ανακαλυπτω αλλες φιλοσοφιες και αλλα λειτουργικα / κινητα. Οποτε ο επομενος που θα μπει με "υφακι" να μου πει οτι τι ειπες για το 4s λες κ ειμαστε στο δημοτικο που λεγαμε "Πωωω πωωω, τι ειπε για την μανα σου" και πουλα το και παρε galaxy s2 απλα θα με κανει να μην θελω να γραψω ξανα. Κ ξερω οτι δεν θα στεναχωρεθει κανενας αλλα να ξερετε οτι χαλατε την εικονα ενος φορουμ που φαινεται τουλαχιστον οτι εχει χτιστει με πολυ ιδρωτα και κοπο απο μερικους.



Καλημέρα. Νομίζω ίσως θα ηταν καλύτερο να είχες παρει ενα 4αρι αντι το 4Σ, να του τραβήξεις ενα jailbreak και να δεις τι τρομερο μηχανημα ειναι.

Και ναι, συμφωνω οτι ειναι λυπηρό να κρεμομαστε απο το εκαστοτε jailbreak για να χαρουμε ολοκληρωτικά το τηλέφωνο, αλλα και γω παρολο που μου λείπει το 4αρι και το jailbreak, το εχω καταευχαριστηθεί το τηλεφωνο.

Κανω Το 90 τοις εκατο αυτών που θελω (social networking,email, apps, reminders κλπ κλπ) και το 10 τοις εκατο που θα ηθελα (sbsettings, IntelliscreenX και καποια tweaks) τα περιμένω με χαρά αλλα δεν θα πεθάνω κιολας.

Μην το βγάζουμε και αχρηστο unjailbroken. Γιατι απλά δεν γινεται.


Σταλμένο απο το iΤσίου, το νέο ταχυδρομικό περιστέρι της Apple (προπαραγγελία στο www.i-koutsoulame.gr)
Whatsapp doc?

#99   DINFUN

DINFUN

    -

  • 16.182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 22/11/2011 - 09:00

Καλημερα εγω θεωρω το λιγότερο αφελές να δωσει καποιος 600+ ευρώ γιατι πιθανολογουσε πως η συγκεκριμενη συσκευη θα του κάλυπτε τις ανάγκες .. :)

#100   petros29

petros29

    iPH Hero

  • 4.323 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 22/11/2011 - 09:18

Φίλε θεοδόση έχεις δίκιο οτι είναι λίγο ξενέρωμα για τα 700 ευρώ που κάνει. Εγώ το έχω πεί ότι χωρίς jailbreak η συσκευή δεν αξίζει μία, και αναφέρομε κυρίως σε παλαιότερες συσκευές iphone. Αλλα ευτυχώς φίλε ο χάκερ είναι αμερικάνος και οι αμερικάνοι είναι τρελαμένοι με τα προιόντα τους. Και ναι ευτυχώς υπάρχει το jailbreak και απελευθερώνει το τηλέφωνο απο τη ''μαμά'' που το υποβαθμίζει, εγώ θα σου πρότεινα να βρείς ένα 4αρι σπασμένο αλλα απο κάποιο παλικάρι που έχει κάποια εμπειρία, και να δείς αν πραγματικά σου κάνει η συσκευή. Η απλώς περιμένεις το jailbreak του 4ς. Φιλικά πάντα...πάντως αν αποφασίσεις να το δώσεις στείλε κανα μήνυμα :lol: :lol:

#101   iMarilina

iMarilina

    -

  • 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 22/11/2011 - 09:21

Καλημερα εγω θεωρω το λιγότερο αφελές να δωσει καποιος 600+ ευρώ γιατι πιθανολογουσε πως η συγκεκριμενη συσκευη θα του κάλυπτε τις ανάγκες .. :)



600+ ευρώ δε θα τα έδινα. Μονο μια φορά δώθηκαν ΣΧΕΔΟΝ, πέρισυ απο το σύζυγο που μου κανε δώρο το 4αρι (πρωτο μου iphone) για τα Χριστούγεννα (μετά απο το σχετικό ζάλισμα και γλυκοκοίταγμα).


Aλλα είχα ψάξει πριν, είχα δοκιμάσει άλλα τηλέφωνα (android δοκίμασα, οχι σουπερ high tech galaxy S), δοκίμασα μέχρι και bada (samsung wave το οποίο ειναι θεικό τηλέφωνο απο ταχύτητα, κάμερα, design κλπ αλλα το bada ειναι μαπα).

Και τα άξιζε τα λεφτά του, και το έλιωσα καταλλήλως και τιποτα δεν έπαθε και σαν καινούριο είναι.

Απο δω και μπρός ομως επιδοτήσεις! :)

Τελευταία επεξεργασία από: iMarilina, 22/11/2011 - 09:22

Whatsapp doc?

#102   stanto

stanto

    iPH newbie

  • 48 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 22/11/2011 - 09:22

Καλησπερα και απο εμενα παιδια...Καινουριος και εγω στον κοσμο του iphone...Παλιος ομως στον κοσμο των smartphones..Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι οντως η vodafone τα iphone τα επιδοτει παραπανω...18μηνο συμβολαιο iphone 3GS δωρεαν (το οποιο και πηρα)και 100 ευρω για το 4 και στα 24μηνα δωρεαν το 4 και 100 ευρω για τα 4S...Επελεξα το 3GS λογω του οτι ηταν το μονο αμεσα διαθεσιμο..Και δεν γινοταν να περιμενω λογω του οτι χρειαζομουν αμεσα κινητο..Δεν το εχω μετανιωσει καθολου..Τετοια λειτουργικοτητα σε κινητο δεν εχω ξαναδει..Ειχα windows στο HTC που μετα (μ αρεσουν τα πειραματα ;)) του περασα android στην NAND.Ευχρηστο και πολυ γρηγορο λειτουργικο με ολες τις ανεσεις, ευκολιες εφαρμογες κ.λ.π...Αλλα το iphone, πως να το πω, σου δειχνει οτι ειναι ετη φωτος μπροστα..Πιο παλια απ οταν ειχε βγει το πρωτο iphone το οποιο ειχε κολλητος μου τα συγκριναμε καθημερινως με το HTC touch cruise που ειχα..Και τι δεν του ελεγα..Και παντα μου απαντουσε αν παρεις iphone θα καταλαβεις...Μεχρι που το πηρα και καταλαβα..Και ας εχω 3.2 cam και χωρις flash και χωρις video-κληση και χωρις ραδιοφωνο και ας πρεπει τα παντα να γινουν μεσω itunes δεν το αλλαζω..Και ας εχω καθε μερα απο τους κολλητους μου,συγκρισεις με τα galaxy, τα LG τους κ.λ.π...Τους λεω αυτο που καποτε λεγανε σε μενα "Παρτε iphone και θα καταλαβετε"..


....μια από τα ίδια κι εγώ αν και ποτέ δεν είχα άλλο smartphone εκτος από μήλο. Απλά ένα πράγμα έχω να πω.. το μήλο είναι ιεροτελεστία... αυτό με ενθουσιάζει. Έχει περιορισμούς αλλά όπως και στην καθημερηνότητα... όταν πεινάς μπορείς να φας ενα σουβλάκι σε 10 λεπτα ή να φτιάξεις μόνος σου μια πίτσα που σίγουρα θια καθυστερήσει αλλά... θα την ευχαριστηθείς ρε παιδί μου 100% περισσότερο. Μπορεί το παράδειγμα να είναι άκυρο αλλά η ουσία είναι η ίδια. ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΙΑ

Τελευταία επεξεργασία από: stanto, 22/11/2011 - 09:23


#103   MixalisXxx

MixalisXxx

    iPH Elite Poster

  • 2.047 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 22/11/2011 - 10:14

Ρε παιδιά μην πλακωνεστε! Καταλαβαίνω και τους μεν και τους δε! Οι μεν λένε ότι πληρώνουν 700 ευρω για να πάρουν το iPhone με περιορισμούς (και μην μου πήρε για επιδότηση γιατι μερικοί νομίζουν ότι τους δίνουν το τηλέφωνο με 100 ευρω και δεν υπολογίζουν πόσο θα το πληρώσουν στα δυο χρόνια συμβόλαιο που θα έπαιρναν άλλο ένα), ενώ οι δε πληρώνουν 650 για ένα τηλέφωνο που out of the box κάνει τα πάντα!

Η δική μου γνώμη είναι η εξής: παλιότερα το iPhone δεν είχε ανταγωνισμό! Ήταν μόνο του στην κορυφή! Πολλές συσκευές αντεγραψαν το iPhone χωρίς καμία επιτυχία. Πολλές απο αυτές βγήκαν με το σλόγκαν iPhone killer!!! Η μοναδική συσκευη που καταφέρνει να κοντραρει το iPhone είναι το galaxy s2! Και όταν βγήκε συγκρινοταν με το iPhone 4 που είχε περίπου ένα χρόνο στην αγορά και όλοι έλεγαν περιμένετε να βγαλει το iPhone 5 και θα δείτε! Τελικά η apple έκανε την μπαρουφα να βγαλει το iPhone 4s απλά και μόνο για να φτάσει τον ανταγωνισμό!

Μην τσακωνεστε για το πιο είναι το καλύτερο, έτσι όπως πάμε μια το ένα θα βγαίνει επάνω μια το άλλο ανάλογα την χρονική στιγμή που θα επιλέξει η κάθε εταιρία να βγαλει την επόμενη συσκευη της! Επειδή οι συσκευές αυτές κοστίζουν πάνω απο ένα μισθό τη σημερων ημέρα σκεφτητε καλά τι θα πάρετε γιατι ακόμα και με επιδότηση να το πάρετε θα είστε υποχρεωμένοι να τα πληρώνετε για 1,5 με 2 χρόνια! Οι εταιρίες καλά τα βγάζουν τα λεφτά τους! Επίσης δεν είναι ανάγκη να έχετε το τελευταίο μοντέλο πάντα! Βγήκαν για να κάνουνε την δουλειά μας και όχι για να τα κάνουμε μόστρα!

Ο καθένας επιλέγει τι τον βολεύει και ποσά έχει να διαθέσει και ανάλογα αγοράζει η όχι!

Μιλάω γενικά, χωρίς να θέλω να την πω σε κάποιον!
Οι επιλογές μας, μας κάνουν αυτο που είμαστε!
Καλή σας μέρα!

#104   EddieX

EddieX

    iPH User

  • 143 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:NINJA-S2K

Δημοσίευση 22/11/2011 - 10:43

Α να γεια σου. Αυτες ειναι απαντησεις και οταν βλεπω ανθρωπους να μιλανε ετσι τοσο λογικα ετσι με κανει να θελω να μιλαω κ εγω. Αν ηθελα Galaxy S2 θα το ειχα παρει, μην τα ξαναλεμε αυτα. Αν ηθελα να το πουλησω το iphone δεν θα το ξεσφραγιζα και θα το ειχα δωσει. Μου κανει το κινητο και unjail broken που ειναι και γι αυτο κ το κραταω. Οτι ηθελα να κανω το καταφερα. Η επιθετικοτητα μου ξεκινησε απο τα "ηλιθια" ποστ μερικων που μπαινουν στο καθε τοπικ, διαβαζουν τα τελευταια 5 ποστ, πετανε την κοτσανα τους και αντιός. Περα απο ολα αυτα εγω θα ηθελα τους πιο "ψαγμενους" να μου πουμε για ποιο λογο ειναι καλυτερο ενα iphone απο ενα αντιστοιχο android. Οποιος θελει και εχει την ορεξη. Αληθεια ρωταω χωρις να θελω θιξω παλι κ να συγκρινω. Εγω δεν θα γραψω, απλα θελω να μου πειτε γιατι ειναι καλυτερο.

#105   EddieX

EddieX

    iPH User

  • 143 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:NINJA-S2K

Δημοσίευση 22/11/2011 - 10:46

Θεοδοση που εισαι ρε φιλε...


Ετοιμασου για Σερρες εσυ. Την παραλλη βδομαδα ανεβαινω με το S. ;) :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες