Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * - 3 ψήφοι

Που τα βρίσκετε βρε λεβέντες για να δώσετε ένα μηνιατικο για iPhone;


  • Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
187 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#76   dchristo81

dchristo81

    iPH Addict

  • 862 μηνύματα
  • Twitter:@ChristodApps
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:dchristo81

Δημοσίευση 15/08/2012 - 12:08

Είμαστε για καφέ :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   Panos1985

Panos1985

    iPH Member

  • 293 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 15/08/2012 - 12:47

Εξαιρετικό το σεμινάριο επενδύσεων Κε. Έλληνα Επιχειρηματια όπου δεν πήρες την επιχείρηση σου να τη πας έξω αλλα την αφήσες εδώ και πληρώνεις τους φόρους και τις εργοδοτικες σου εισφορές ΚΑΝΟΝΙΚΑ φαντάζομαι όπως οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, όπου δεν έχεις διώξει κανέναν Ελληνα η μη υπάλληλο, αντίθετα προσελαβες στηρίζοντας την Ελλάδα να μειώσει την ανεργία και τέλος ευχαριστούμε που δε πήρες Ferrari μεχρι στιγμής διότι καεί πολυ και η βενζίνη ειναι ακομα ακριβή αλλα εύχομαι ειλικρινα να τη πάρεις σύντομα.


Ευχαριστω που βρηκες ενδιαφερον τον επιχειρηματικο μου σεμιναριο...Δευτερον οπως και σε καθε αλλη επιχειρηση υπηρχε μια μικρη καθυστερηση πληρωμων η οποια πλεον εχει σταματησει..Τριτον πιστευω οτι η δικη μου δουλεια εχει συμβαλλει στην μειωση της ανεργιας μιας και απασχολει 350 εργαζομενους...Ο κυριος πνευμονας αλλωστε οικονιμικης ενισχυσης της περιοχης που εδερευει...

#78   Panos1985

Panos1985

    iPH Member

  • 293 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 15/08/2012 - 13:09

Μερικοί εδώ μέσα παρομοιάζουν το κόστος του iphone με αγορά ferrari.Ειλικρινά έλεος.Τα 600€ είναι ένα νορμάλ ποσό που με λίγες οικονομίες και πολλούς τρόπους μπορεί να αγοράσει ο καθένας.Βγήκαν όλοι οι συμβουλάτορες να μας πείσουν οτι άμα δεν πέρναμε iphone θάχαμε το βιβλιάριο στην τράπεζα γεμάτο,το πώς το ΠΕΡΝΟΥΜΕ είναι καθαρά δική μας υπόθεση,το γουστάρουμε και το χρειαζόμαστε και το πέρνουμε.Δεν τα τρόω σε ποτά,καφέδες,ρούχα και τα παίρνω.Όλοι οι ψέυτοπλούσιοι να μας ανακρίνουν που τα βρίσκουμε,δρόμο όλοι απο το Ελλαντα και πατε στην πατριδα σας την γερμανια.Ακου κει άστοχη επένδυση ο οικονομικός αναλυτής....


Μαλιστα τα 600 ειναι ενα νορμαλ ποσο...Πλεον να σου θυμησω οτι τα 600 ειναι λιγο παραπανω απο τον βασικο μισθο μιας και πλεον ο βασικος εχει κυμανθει στα 450 ευρω...Ναι οπως λες δικο σου προβλημα που τα βρηκες..Και πως διαχειριζεσαι τα χρηματα σου..Δικα σου τα χρηματα , δικες σου και οι αγορες δικες σου και οι στερησεις αλλων αγαθων και προιοντων..Αλλωστε μου θυμιζεις τους γνωστους-αγνωστους που περνανε επιδοτηση για να κανουν μια επενδυση , αγοραζανε porsche cayene και τωρα βλεπεις αυτα τα παλλικαρια να τις πουλανε για 6000-7000 ευρω, να χανουν σπιτια και να κλαιγονται στο τελος...Ομως κανανε το χομπι τους , την μουρη τους , πηραν αυτο που ηθελαν και χρειαζοταν , πες το οπως θελεις....Επισης το οτι εσυ στερεσαι καφεδες, ρουχα το να βγεις με τους φιλους σου κ.λ.π μονο και μονο για να παρεις ενα iphone δεν σημαινει οτι ειναι και λογικο..Επισης στα λογικα μου επιχειρηματα αλλα και στην λογικη απορια για την αγορα του Iphone (απο ατομα τα οποια στερουνται αλλα πραγματα για να το παρουν και οχι απο καποιον ο οποιος παιρνει 3 φορες το βασικο, η ειναι εισοδηματιας η εχει επανδυσεις ) εσυ μου απαντησες μτ το κορυφαιο "ψευτοπλουσιος"...Πρωτον το τι ειμαι και τι δεν ειμαι , ειναι καθαρα δικο μου θεμα...Αλλωστε ποτε μου δεν χρησιμοποιησα την τσεπη μου για να δειχτω κ.λ.π...Εαν παλι αγωνιας να μαθεις μπορω να σου πω τι φορο πληρωνω τον χρονο και απο εκει θα καταλαβεις και εαν ειμαι ψευτοπλουσιος..Αληθεια εσυ εαν παιρνεις 600 ευρω μισθο και δινεις 1 μηνιατικο για το iphone, 1 μηνιατικο σχεδον φορο, να φανταστω οτι δεν εχεις και αυτοκινητο γιατι εαν βαλεις βενζινες, τελη κ.λ.π δεν βγαινουν...Εκτος και εαν με τα 600 ευρω κανεις αγορα του Iphone μετα απο 2 χρονια, σε μεταχειρισμενο μοντελο...

#79   nsxbass

nsxbass

    iPH Guru

  • 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 15/08/2012 - 14:14

Αν καταλαβαίνω καλά, αυτό που λέτε είναι ότι για να σωθεί η χώρα μας, τα καινούρια iPhone θα πρέπει να δίνονται μόνο σε άτομα που εργάζονται και μόνο αφού προσκομίσουν το εκκαθαριστικό της εφορίας.

Και σε κάθε κατάστημα θα υπάρχει κάποιος κριτής που θα κρίνει αν έβαλες λίγα ή πολλά και αν δικαιολογεί σαι να θες iPhone.

(Συγγνώμη αλλά σε ανόητες γενικεύσεις μόνο με ανόητες απλουστεύσεις μπορώ να απαντάω...)

#80   taigetos

taigetos

    iPH Contributor

  • 1.271 μηνύματα
  • Twitter:@niko_grigo
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 15/08/2012 - 14:16

Καλησπερα κατ αρχην..Ο τιτλος μου κεντρισε αμεσως το ενδιαφερον γιατι και εγω την ιδια απορια την εχω πολυ καιρο...Βλεπω πολλα ποστ του στυλ " αντε εχω ετοιμα τα 800 για το new iphone" ...καλα που τα βρισκετε οντως; Πεσατε ολοι στον ανθρωπο που ΟΥΔΕΠΟΤΕ εβγαλε τον εαυτο του απ εξω..Αντιθετα ειπε οτι ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να μεταναστευσει..Η αφορα ενος iphone στην Γερμανια ειναι κατα πολυ ευκολοτερη υποθεση..Στην Ελλαδα ετσι οπως πηγαν οι μισθοι κατα πολυ δυσκολοτερο..Πριν βιαστειτε δεν εχω φυγει απο Ελλαδα..Αυτη η νοοτροπια μας εφτασε εδω..Iphone , μερτσεντα , μαγκια και μουρη..Καλα ρε παιδια εγω με επιχειρηση αξιας εκαντονταδων χιλιαδων ευρω ( και μαλιστα 2 δυναμη πανελλαδικα στον τομεα της, πολυ γνωστη αλλα δεν την ονομαζω για ευνοητους λογους) 800 ευρω εν μεσω κρισης δεν δινω...Αλλα και να εδινα ηξερα οτι θα τα βγαλω περα...Ολοι εσεις εδω που θιχτηκατε, η ειστε εργοστασιαρχες η εγω ειμαι ο μονος που σκεφτομαι οτι η αγορα ενος iphone εν μεσω κρισης ειναι μια αστοχη αγορα..Και πριν βιαστειτε να πειτε για χομπι κ.λ.π και εγω θελω ferrari ..Το να βαλω ομως οτι λεφτα εχω μαζεψει στην αγορα αυτης , παρα στην επενδυση (π.χ αγορα ακινητου ) ειναι " αυτοκτονια".. Το αμαξι δεν θα μου δινει εσοδα, το ιδιο και το κινητο..Εαν μαζευετε χρηματα χρησιμοποηστε τα αλλου..κατι που να σασ κανει να ζειτε πιο ανετα οικονομικα..Μια παροιμια λεει " Να απλωνετε το χερι μεχρι εκει που φτανετε" ...Μακροσκελες κειμενο αλλα δεν μπορω να βλεπω ατομο με μισθο 600 ευρω να κυκλοφορει με iphone samsung galaxy κ.λ.π...Αυτη η νοοτροπια μας κατεστρεψε..πρωτα κοιταξτε το μελλον και υστερα θα ερθει και το iphone και το αμαξι το καλο και μαλιστα ανετα χωρις στερηση αλλων πραγματων η να χρεωθειτε..


Καλησπέρα Πάνο και χρόνια πολλά.

Συμφωνώ με τα λεγόμενα σου αλλά μέχρι ενός σημείου, γιατί βρίσκω πως υπερβάλλεις λίγο.

Καταρχήν δεν παίρνουν όλοι 450-600€ βασικά δεν ξέρω κανέναν στην περιοχή μου να δουλεύει full time και να παίρνει 600€.
Μόνο φοιτητες που δουλεύουν δίσκο 35€ μεροκάματο παίρνουν.
Αν έκανα εγώ αυτά τα τα χρήματα δεν θα έπαιρνα iPhone (εκτός αν μου το έκαναν δώρο) και πολλά άλλα όμως και ΙΣΩΣ να έχανες και εσύ (η εταιρία σου) αλλά και πάλι δεν θα με απσχολούσε που τα βρήκε ο διπλανός μου και πήρε iPhone, αφου κάνουμε τα ίδια λεφτά ή είναι άνεργος, γιατί έχω ως αρχή να κοιτάω τι κάνω εγώ και όχι οι άλλοι (αυτή η νοοτροπία μας έσπρωξε εδώ που είμαστε τώρα ;))

Λές ότι αυτή η νοοτροπία μας έφτασε εδω, σε ποιές-πόσες χώρες έχεις ζήσει και απο πόσα χρόνια στην κάθε μια ώστε να βγάλεις αυτό το συμπέρασμα;

Καλώς ή κακώς ζουμε σε μια καπιταλιστική κοινωνία και βάση αυτής ο καταναλωτισμός.
Αυτός ο καταναλωτισμός είναι που δίνει εργασία στους 350 εργαζόμενους της επιχείρησης σου αλλά βάζει και φαΐ στο τραπέζι σου.

Υ.Γ μπορείς μας πείς το όνομα της εταιρίας καλό είναι και μπορεί να βοηθήσει.
Μήπως βρίσκεσαι Θήβα;
Αν δεν θές να το ποστάρεις, μπορείς να μου το στείλεις σε pm;

#81   aalex

aalex

    iPH newbie

  • 57 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 15/08/2012 - 14:43

Ευχαριστω που βρηκες ενδιαφερον τον επιχειρηματικο μου σεμιναριο...Δευτερον οπως και σε καθε αλλη επιχειρηση υπηρχε μια μικρη καθυστερηση πληρωμων η οποια πλεον εχει σταματησει..Τριτον πιστευω οτι η δικη μου δουλεια εχει συμβαλλει στην μειωση της ανεργιας μιας και απασχολει 350 εργαζομενους...Ο κυριος πνευμονας αλλωστε οικονιμικης ενισχυσης της περιοχης που εδερευει...


Μάλλον δε θα κατάλαβες ότι το σχόλιο μου ήταν ειρωνικό αγαπητέ Έλληνα επιχειρηματία.
Όσο για το βασικό μισθό που εσυ και όμοιοι σου πήγατε 450€ σήμερα και 300€ αύριο καλό θα ηταν να αντιληφθείτε ότι έχετε καταστρέψει μια γενιά απο 20 εώς 30 και πάτε να κατάστρεψετε & τους 40ηδες.
Δεν είναι δικό σας το φταίξιμο αγαπητε Έλληνα επιχειρηματία και "καλα" κανείς αυτά που κανείς γιατί βρίσκεις και τα κανείς. Άλλοι φταίνε που σας αφήνουμε.
Δυστυχώς αυτή η χώρα που γέννησε τη δημοκρατία γέννησε και τη προδοσία όπου διαχρονικά μας χαρακτήρισε και μας χαρακτηρίζει στη σύγχρονη ιστορία. Όταν και άμα μπεις στο κόπο να καταλάβεις τίποτα απο τα παραπάνω διάλεξε (αν και απο τα μυαλά που κουβαλάς έχεις ήδη διαλέξει) δρόμο.

#82   paliotomaro

paliotomaro

    iPH Addict

  • 601 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 15/08/2012 - 15:06

700 ευρω τηλεφωνο και μακαροναδα ορφανη εφτα μερες την εβδομαδα..γνωριζω αρκετους τετοιους κΑι πραγματικα τους λυπαμαι..

Και αντε αυτο παει και ερχεται..700 ευρω τηλεφωνο και 10 κλησεις την ημερα απο τραπεζες να πληρωσεις τη δοση που το βαζεις??το επιστεγασμα ειναι οτι καταναλωνουμε πολλα περισσοτερα απο οσα παραγουμε..

Ο τιτλος του τοπικ νομιζω σε αυτο αναφεροταν (αν οχι σε αυτο θα επρεπε να αναφεροταν) και οχι προσωπικα στο καθενα που τα βρηκε τα λεφτα

#83   Researcher

Researcher

    iPH Hero

  • 3.615 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 15/08/2012 - 15:10

Και ο μισθός στην Κίνα είναι 60 Ευρώ. Ούτε νοίκι να πληρώνετε παλιοκαπιτάλες, γιατί ακόμη και τα 60 Ευρώ είναι πάμπολλα για κάποιους...

Ανούσιο τόπικ.

Πάρα πολλοί χρησιμοποιούν τους άμυαλους που ξοδεύουν παραπάνω τον δυνατοτήτων τους, ώστε να επιχειρηματολογήσουν. Αυτοί φοβάμαι πως δεν είναι ο κανόνας, αλλά η μειοψηφία.

Υπάρχουν παρα πολλοί που δε πληρωνονται 600-800, υπάρχουν πολλοί που το παίρνουν λόγω εργασίας είτε τζάμπα είτε σε μισή τιμή (μιλάω για δημόσιο...) και υπάρχουν χιλιάδες που τα καταφέρνουν μια χαρά.

Τελευταία επεξεργασία από: Researcher, 15/08/2012 - 15:15


#84   dalas

dalas

    iPH Enthousiast

  • 523 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 15/08/2012 - 15:13

Μαλιστα τα 600 ειναι ενα νορμαλ ποσο...Πλεον να σου θυμησω οτι τα 600 ειναι λιγο παραπανω απο τον βασικο μισθο μιας και πλεον ο βασικος εχει κυμανθει στα 450 ευρω...Ναι οπως λες δικο σου προβλημα που τα βρηκες..Και πως διαχειριζεσαι τα χρηματα σου..Δικα σου τα χρηματα , δικες σου και οι αγορες δικες σου και οι στερησεις αλλων αγαθων και προιοντων..Αλλωστε μου θυμιζεις τους γνωστους-αγνωστους που περνανε επιδοτηση για να κανουν μια επενδυση , αγοραζανε porsche cayene και τωρα βλεπεις αυτα τα παλλικαρια να τις πουλανε για 6000-7000 ευρω, να χανουν σπιτια και να κλαιγονται στο τελος...Ομως κανανε το χομπι τους , την μουρη τους , πηραν αυτο που ηθελαν και χρειαζοταν , πες το οπως θελεις....Επισης το οτι εσυ στερεσαι καφεδες, ρουχα το να βγεις με τους φιλους σου κ.λ.π μονο και μονο για να παρεις ενα iphone δεν σημαινει οτι ειναι και λογικο..Επισης στα λογικα μου επιχειρηματα αλλα και στην λογικη απορια για την αγορα του Iphone (απο ατομα τα οποια στερουνται αλλα πραγματα για να το παρουν και οχι απο καποιον ο οποιος παιρνει 3 φορες το βασικο, η ειναι εισοδηματιας η εχει επανδυσεις ) εσυ μου απαντησες μτ το κορυφαιο "ψευτοπλουσιος"...Πρωτον το τι ειμαι και τι δεν ειμαι , ειναι καθαρα δικο μου θεμα...Αλλωστε ποτε μου δεν χρησιμοποιησα την τσεπη μου για να δειχτω κ.λ.π...Εαν παλι αγωνιας να μαθεις μπορω να σου πω τι φορο πληρωνω τον χρονο και απο εκει θα καταλαβεις και εαν ειμαι ψευτοπλουσιος..Αληθεια εσυ εαν παιρνεις 600 ευρω μισθο και δινεις 1 μηνιατικο για το iphone, 1 μηνιατικο σχεδον φορο, να φανταστω οτι δεν εχεις και αυτοκινητο γιατι εαν βαλεις βενζινες, τελη κ.λ.π δεν βγαινουν...Εκτος και εαν με τα 600 ευρω κανεις αγορα του Iphone μετα απο 2 χρονια, σε μεταχειρισμενο μοντελο...

Πήρα το κινητό και δεν μου έλειψε τίποτα.Έχω ενα πολύ καλο αμάξι και δεν το πήρα με δόσεις,εχω 2 πιστωτικές και δεν χρωστάω ευρώ,βγαίνω με φίλους και δεν χρωστάω πουθενά και σε καμοια τράπεζα και έχω δικιά μου δουλειά.Δεν σημαίνει οτι επειδη κάποιοι πήραν πορσε κ την σκοτωσαν πρεπει ναμε και εγω και ο καθε αλλος εδω μεσα.Ο καθενας κανει κουμαντο στην τσεπη του και λογαριαζει μονος του.Προσωπικα ειμαι 30 χρονων και θεορω γελιο ποσο τα 600€ για ιφονε.προσωπικα συην αρχη εδωσα 150€ με επιδοτηση και απο τοτε δινω κανα 100-200€ επιπλεον και το παιρνω.Δεν στερήθηκα τιποτα,απλα ετσι τογραψα,οταν θελω κατι το παιρνω πρωτα ζυγιζοντας αν μου χρησιμευει.Εχω παρει και καμοια 200€ σε apps.Επισης οι κινησεις μου ειτε σε αγορες,ειτε σε δουλιες προσπαθω να ειναι προσεχτικες.δεν ειναι ολοι ζαντα,αμαξι,φραπε και παραλια.Δουλευω 365 μερες τον χρονο να μην μου λειπει τιποτα.μην κατηγορειτε και κρινετε ανθρωπους που δεν ξερετε.αν ειχα αναγκη τα 200€ για αγορα νεας συσκευης iphone τοτε δεν θα τοπερνα.ταχω και το παιρνω.

#85   Panos1985

Panos1985

    iPH Member

  • 293 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 15/08/2012 - 15:32

Μάλλον δε θα κατάλαβες ότι το σχόλιο μου ήταν ειρωνικό αγαπητέ Έλληνα επιχειρηματία.
Όσο για το βασικό μισθό που εσυ και όμοιοι σου πήγατε 450€ σήμερα και 300€ αύριο καλό θα ηταν να αντιληφθείτε ότι έχετε καταστρέψει μια γενιά απο 20 εώς 30 και πάτε να κατάστρεψετε & τους 40ηδες.
Δεν είναι δικό σας το φταίξιμο αγαπητε Έλληνα επιχειρηματία και "καλα" κανείς αυτά που κανείς γιατί βρίσκεις και τα κανείς. Άλλοι φταίνε που σας αφήνουμε.
Δυστυχώς αυτή η χώρα που γέννησε τη δημοκρατία γέννησε και τη προδοσία όπου διαχρονικά μας χαρακτήρισε και μας χαρακτηρίζει στη σύγχρονη ιστορία. Όταν και άμα μπεις στο κόπο να καταλάβεις τίποτα απο τα παραπάνω διάλεξε (αν και απο τα μυαλά που κουβαλάς έχεις ήδη διαλέξει) δρόμο.



Mαλλον εσυ δεν καταλαβες φιλτατε οτι και το ευχαριστω που ειπα ηταν ειρωνικο..Οχι δεν πηγα εγω κανεναν μισθο στα 400 η οπουδηποτε..Ο μισθος ειναι ακομα στα 800 και ανω σε αυτα που δινω στους υπαλληλους...Αντιθετα με οτι πιστευεις και η δικη μου δουλεια εχει χτυπηθει απο την κριση...Αντιθετα με οτι πιστευεις εμενα ΔΕΝ με συμφερει να παει ο μισθος στα 400 γιατι μετα δεν θα πουλαω το προιον μου ευκολα..Δεν εχω φαρμακειο που οτι και να γινει το φαρμακο το χρειαζεσαι...Αληθεια τα δικα σου μυαλα τα "εφτιαξες" με τον καιρο, η ηταν εκ γενετης σου? Και μεσα στην γενια που λες ειμαι και εγω...27 χρονων...Και εγω ειχα συνηθισει αλλιως , να τα εχω ολα κ.λ.π..Λογω κρισης επρεπε να συμβιβαστω και να κανω περικοπες σε πραγματα που ηθελα και να κοιταξω πρωτα να βγαλω τα απολυτως απαραιτητα..Μερικοι ομως βαζετε στην ακρη απο τα 600 ευρω που για να παρετε το iphone και γυρνας και λες σε εμενα να αλλαξω μυαλα...Εαν ειναι δυνατον...Αυτη η νοοτροπια μας κατεστρεψε..Ο καταναλωτισμος σε αγαθα που δεν μας ειναι απαραιτητα...Και ενας γνωστος μου με μισθο 1000 ευρω πηρε mercedes..Τωρα δεν εχει να φαει αλλα εχει mercendes...Αυτη η νοοτροπια μας διελυσε...

Πήρα το κινητό και δεν μου έλειψε τίποτα.Έχω ενα πολύ καλο αμάξι και δεν το πήρα με δόσεις,εχω 2 πιστωτικές και δεν χρωστάω ευρώ,βγαίνω με φίλους και δεν χρωστάω πουθενά και σε καμοια τράπεζα και έχω δικιά μου δουλειά.Δεν σημαίνει οτι επειδη κάποιοι πήραν πορσε κ την σκοτωσαν πρεπει ναμε και εγω και ο καθε αλλος εδω μεσα.Ο καθενας κανει κουμαντο στην τσεπη του και λογαριαζει μονος του.Προσωπικα ειμαι 30 χρονων και θεορω γελιο ποσο τα 600€ για ιφονε.προσωπικα συην αρχη εδωσα 150€ με επιδοτηση και απο τοτε δινω κανα 100-200€ επιπλεον και το παιρνω.Δεν στερήθηκα τιποτα,απλα ετσι τογραψα,οταν θελω κατι το παιρνω πρωτα ζυγιζοντας αν μου χρησιμευει.Εχω παρει και καμοια 200€ σε apps.Επισης οι κινησεις μου ειτε σε αγορες,ειτε σε δουλιες προσπαθω να ειναι προσεχτικες.δεν ειναι ολοι ζαντα,αμαξι,φραπε και παραλια.Δουλευω 365 μερες τον χρονο να μην μου λειπει τιποτα.μην κατηγορειτε και κρινετε ανθρωπους που δεν ξερετε.αν ειχα αναγκη τα 200€ για αγορα νεας συσκευης iphone τοτε δεν θα τοπερνα.ταχω και το παιρνω.


Δεν μιλαω για ατομα στην δικη σου κατηγορια...Οπως πολυ σωστα ειπες ειχες και εχεις την δυνατοτητα να μην στερηθεις τιποτα για να παρεις το Iphone..Αναφερομαι σε ατομα που παιρνουν 600 ευρω μισθο και θελουν να δωσουν ενα μηνιατικο για να παρουν κινητο...Μαλλον μερικοι δεν εχουν καταλαβει τις δυσκολιες...Και οπως πολυ σωστα ειπες οι κινησεις σε αγορες και δουλειες πρεπει να ειναι προσεχτικες....

Και ο μισθός στην Κίνα είναι 60 Ευρώ. Ούτε νοίκι να πληρώνετε παλιοκαπιτάλες, γιατί ακόμη και τα 60 Ευρώ είναι πάμπολλα για κάποιους...

Ανούσιο τόπικ.

Πάρα πολλοί χρησιμοποιούν τους άμυαλους που ξοδεύουν παραπάνω τον δυνατοτήτων τους, ώστε να επιχειρηματολογήσουν. Αυτοί φοβάμαι πως δεν είναι ο κανόνας, αλλά η μειοψηφία.

Υπάρχουν παρα πολλοί που δε πληρωνονται 600-800, υπάρχουν πολλοί που το παίρνουν λόγω εργασίας είτε τζάμπα είτε σε μισή τιμή (μιλάω για δημόσιο...) και υπάρχουν χιλιάδες που τα καταφέρνουν μια χαρά.


Εμ βλεπεις και εσυ τι μυαλα μας εφεραν εδω??Συγκρινεις την αγορα ενος iphone με το νοικι δηλαδη την δυνατοτητα να εχεις ενα κεραμιδι πανω απο το κεφαλι σου....Αξιοι...Στερηθειτε και το φαγητο για να εχετε iphone...

#86   petros29

petros29

    iPH Hero

  • 4.323 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 15/08/2012 - 15:55

Ρε παιδιά συγγνώμη το iPhone σας πείραξε; Ξέρω άτομο που δούλευε delivery σε γυράδικο, πήρε δάνειο για σπίτι , πήρε δάνειο για μια βαρκουλα 15 μέτρα, έχει 2 παιδιά και η γυναίκα του δεν δουλεύει. Σαυτον τι πρέπει να πείτε; Το μήλο δεν είναι απαραίτητο, αλλα δεν είναι και κάτι το οποίο αν δεν το πάρεις θα σωθείς απο τη κρίση.

#87   Panos1985

Panos1985

    iPH Member

  • 293 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 15/08/2012 - 15:57

Ρε παιδιά συγγνώμη το iPhone σας πείραξε; Ξέρω άτομο που δούλευε delivery σε γυράδικο, πήρε δάνειο για σπίτι , πήρε δάνειο για μια βαρκουλα 15 μέτρα, έχει 2 παιδιά και η γυναίκα του δεν δουλεύει. Σαυτον τι πρέπει να πείτε; Το μήλο δεν είναι απαραίτητο, αλλα δεν είναι και κάτι το οποίο αν δεν το πάρεις θα σωθείς απο τη κρίση.


Πηρε δανειο για σπιτι και πολυ καλα εκανε..Αλλωστε τι πληρωνει ενοικιο τι τα δινει στις τραπεζες γραμματια ειναι το ιδιο..Τωρα για την βαρκουλα συγκαταλαγεται στην περιπτωση iphone με μισθο 450-600 ευρω..

#88   paliotomaro

paliotomaro

    iPH Addict

  • 601 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 15/08/2012 - 15:59

Ρε παιδιά συγγνώμη το iPhone σας πείραξε; Ξέρω άτομο που δούλευε delivery σε γυράδικο, πήρε δάνειο για σπίτι , πήρε δάνειο για μια βαρκουλα 15 μέτρα, έχει 2 παιδιά και η γυναίκα του δεν δουλεύει. Σαυτον τι πρέπει να πείτε; Το μήλο δεν είναι απαραίτητο, αλλα δεν είναι και κάτι το οποίο αν δεν το πάρεις θα σωθείς απο τη κρίση.

ε μα αυτη η νοοτροπια καυτηριαζεταινσε αυτο το τοπικ με αφορμη το iphone.δε θα μου εκανε τρομερη εντυπωση εαν μου ελεγες οτι ο φιλος σου ο ντελιβερας εξοικονομουσε ενα 800αρι απο το δανειο για την αγορα ενος iphone

#89   petros29

petros29

    iPH Hero

  • 4.323 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 15/08/2012 - 16:25

Πηρε δανειο για σπιτι και πολυ καλα εκανε..Αλλωστε τι πληρωνει ενοικιο τι τα δινει στις τραπεζες γραμματια ειναι το ιδιο..Τωρα για την βαρκουλα συγκαταλαγεται στην περιπτωση iphone με μισθο 450-600 ευρω..

φίλε μου προ κρίσης τα σπίτια μέσο όρο είχαν 150000, δηλαδή μόνο η δόση είναι 600€, αν εσύ συγκρίνεις την αγορά του iPhone με την αγορά της βαρκούλας και λες είναι το ίδιο τι να σου πώ.

Τελευταία επεξεργασία από: petros29, 15/08/2012 - 16:25


#90   Panos1985

Panos1985

    iPH Member

  • 293 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 15/08/2012 - 16:28

φίλε μου προ κρίσης τα σπίτια μέσο όρο είχαν 150000, δηλαδή μόνο η δόση είναι 600€, αν εσύ συγκρίνεις την αγορά του iPhone με την αγορά της βαρκούλας και λες είναι το ίδιο τι να σου πώ.



Και τα 2 εχουν ενα κοινο...Πραγματα μη απαραιτητα και δανειο για την αγορα τους..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες


    Google (1)