Παιδιά, ειλικρινά έχει εξελιχθεί σε σπαζοκεφαλιά το θέμα της μετάβασης, και δη της συσκευής...
Η 16άρα storage χωρίς SD card με χαλάει. Ακόμα περισσότερο με χαλάει το meenova και τα παρόμοια.. Θα έπαιρνα ευχαρίστως smartphone με 32 GB storage κι ας μην είχε και SD slot.
Σε κάθε περίπτωση έχω διαβάσει τόσα πολλά που αντί να ξεκαθαρίζω κάτι περισσότερο πονοκεφαλιάζω. Το μόνο android που με καλύπτει σε όλα (σε όλα όμως) είναι το Moto X 32GB (οι 4.7" είναι ακριβώς αυτό που θα προτιμούσα σε μέγεθος). Αλλά είναι πανάκριβο το άτιμο !
Για το G2: τα 32 GB δεν καλύπτονται από την εγχώρια αντιπροσωπία. Τόσα λέγονται για το κακό σήμα και για τις γραμμές στην οθόνη. Ελεγα να παρω απο ebay το κορεατικο που έρχεται με sd slot και 2 removable μπαταρίες. Αλλά και πάλι δεν θα έχω εγγύηση.
Για το Nexus 5: το βρίσκω στο skroutz στα 32 GB με 347 €. Αλλά και γι αυτό έχω διαβάσει τόσα... Κακό ηχείο, χαμηλό ηχείο, τζόγος και κροτάλισμα στο power button, κακό vibration, κακή μπαταρία με kit Kat (περιμένουν όλοι update fix), και άλλα διάφορα προβλήματα.
Για το Galaxy S4: bloatware, διάφορα θέματα με lag...
Αν το Moto X ερχόταν σε μια λογική τιμή δεν θα το σκεφτόμουν... Μπλέξιμο τρελό αυτή η μετάβαση