Δεν διαφωνω μαζί σου. Επειδη το εχω και εγω. iPad δεν ειναι με τίποτα, αλλά εχω ενα παραπονο με την μπαταρια... Την καταπίνει, εκτος αν εχω εγω θέμα...

Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 12/04/2014 - 09:02
Ad
Δημοσίευση 12/04/2014 - 10:13
Δεν διαφωνω μαζί σου. Επειδη το εχω και εγω. iPad δεν ειναι με τίποτα, αλλά εχω ενα παραπονο με την μπαταρια... Την καταπίνει, εκτος αν εχω εγω θέμα...
Είναι τι θέλει ο καθένας. Εγώ δεν μπορώ να πάρω iPad λόγω χρήσης. Αλλά και οι 6+ ώρες οθόνη που βγάζει δεν είναι κι άσχημα.
Δημοσίευση 12/04/2014 - 11:02
Δημοσίευση 12/04/2014 - 11:03
Μαλλον εσυ εχεις καποιο θεμα, γιατι ενας φιλος που το εχει που γενικα δεν διακρινεται για την ιδιοτητα του στο να βγαζει καλους χρονους αυτονομιας με τις συσκευες που εχει, με λιγα λογια τις καταπινει τις μπαταριες, με το gpad ειδε απιστευτα νουμερα.. στην 4.2.2, κατα παραδοση με το g2 που σε αυτονομια εκανε παππαδες.. τωρα στην kitkat ισως να εχει μειωθει η αυτονομια, δεν ξερω.. βεβαια και η χρηση του καθενος διαφερει εννοειται...
Δημοσίευση 12/04/2014 - 16:45
Το gpad σε μένα βγάζει 6+ ώρες μικτή χρήση. Δηλαδή καμιά ώρα παιχνίδι, καμιά ταινία, Facebook, tapatalk , ίντερνετ και YouTube. Τόσο μου έβγαζε με την 4.2.2 τόσο μου βγάζει και η 4.4.2 με art (dalvik δε δοκίμασα).Μαλλον εσυ εχεις καποιο θεμα, γιατι ενας φιλος που το εχει που γενικα δεν διακρινεται για την ιδιοτητα του στο να βγαζει καλους χρονους αυτονομιας με τις συσκευες που εχει, με λιγα λογια τις καταπινει τις μπαταριες, με το gpad ειδε απιστευτα νουμερα.. στην 4.2.2, κατα παραδοση με το g2 που σε αυτονομια εκανε παππαδες.. τωρα στην kitkat ισως να εχει μειωθει η αυτονομια, δεν ξερω.. βεβαια και η χρηση του καθενος διαφερει εννοειται...

Τελευταία επεξεργασία από: bouss, 12/04/2014 - 16:45
Δημοσίευση 12/04/2014 - 16:49
Το gpad σε μένα βγάζει 6+ ώρες μικτή χρήση. Δηλαδή καμιά ώρα παιχνίδι, καμιά ταινία, Facebook, tapatalk , ίντερνετ και YouTube. Τόσο μου έβγαζε με την 4.2.2 τόσο μου βγάζει και η 4.4.2 με art (dalvik δε δοκίμασα).
uploadfromtaptalk1397313923384.jpg
Εγω προσωπικα στο g2 δεν βλεπω διαφορα σε αυτονομια αναμεσα σε dalvik και art. Δεν εχεις ασυμβατοτητες σε παιχνιδια με το art? Ολα κομπλε;
Δημοσίευση 12/04/2014 - 17:50
Καλησπέρα . ήμουν σε kit kat και είχα κάνει root. Αποφάσισα να γυρίσω πίσω στην 4.2.2 για να περάσω μια custom rom με αυτόν τον οδηγό http://forum.xda-dev...d.php?t=2432476. Το κινητό δεν ανοίγει και μου δείχνει συνέχεια το logo της lg ξανά και ξανά. Τι μπορώ να κάνω;
Δημοσίευση 12/04/2014 - 18:06
Η βλακεία ήταν ότι πήγα κατευθείαν 4.4.2 και art χωρίς να δοκιμάσω. Δε δουλεύει πάντως το Polaris και το xbmc, ενώ υπάρχουν στιγμές που στον browser τα πάντα παγώνουν για αρκετά δευτερόλεπτα. Αυτό ας πούμε δεν το είχα με την 4.2.2 αλλά δεν ξέρω αν φταίει η έκδοση ή το art. Πάντως η αίσθηση μου είναι ότι με 4.4.2 και art είναι λίγο (ΛΙΓΟ) καλύτερη η μπαταρία. Τόσο που ίσως να μην είναι μετρήσιμο αλλά τις ώρες που έβγαζα με την 4.2.2 νομίζω τις βγάζω λίγο πιο εύκολα τώρα.Εγω προσωπικα στο g2 δεν βλεπω διαφορα σε αυτονομια αναμεσα σε dalvik και art. Δεν εχεις ασυμβατοτητες σε παιχνιδια με το art? Ολα κομπλε;
Πάντως το λέω και το ξαναλέω. Η αναβάθμιση ήταν πραγματική χωρίς καμία παραχώρηση. Σε μένα η 4.4.2 μου έβγαλε από το μυαλό την ιδέα να γυρίσω σε aosp (που ήταν και ο βασικότερος λόγος αγοράς λόγω ύπαρξης GPE) και δεν ξέρω αν θυμάσαι είμαι ψείρας σε θέματα lag και στρωτής λειτουργίας.
Τελευταία επεξεργασία από: bouss, 12/04/2014 - 18:09
Δημοσίευση 12/04/2014 - 18:15
Η βλακεία ήταν ότι πήγα κατευθείαν 4.4.2 και art χωρίς να δοκιμάσω. Δε δουλεύει πάντως το Polaris και το xbmc, ενώ υπάρχουν στιγμές που στον browser τα πάντα παγώνουν για αρκετά δευτερόλεπτα. Αυτό ας πούμε δεν το είχα με την 4.2.2 αλλά δεν ξέρω αν φταίει η έκδοση ή το art. Πάντως η αίσθηση μου είναι ότι με 4.4.2 και art είναι λίγο (ΛΙΓΟ) καλύτερη η μπαταρία. Τόσο που ίσως να μην είναι μετρήσιμο αλλά τις ώρες που έβγαζα με την 4.2.2 νομίζω τις βγάζω λίγο πιο εύκολα τώρα.
Πάντως το λέω και το ξαναλέω. Η αναβάθμιση ήταν πραγματική χωρίς καμία παραχώρηση. Σε μένα η 4.4.2 μου έβγαλε από το μυαλό την ιδέα να γυρίσω σε aosp (που ήταν και ο βασικότερος λόγος αγοράς λόγω ύπαρξης GPE) και δεν ξέρω αν θυμάσαι είμαι ψείρας σε θέματα lag και στρωτής λειτουργίας.
Η kitkat ειναι φανταστικη φιλε, σε οποια συσκευη μπηκε εκανε θαυματα.. εγω να δεις ποσο ψειρας ειμαι, εδω και 3 μερες ολη μερα κανω δοκιμες για να βρω τον καλυτερο συνδυασμο κερνελ/ρομ/ art. Ειναι παντως πολυ καλο firmware, η διαφορα ειναι εμφανης
Δημοσίευση 12/04/2014 - 21:20
Μέχρι και ο Woz έχει Note 3, μια από τις τέσσερις συσκευές του!
.
.
......κάτι έχουν πει και για τον Tim αλλά δεν είναι επιβεβαιωμένο
https://twitter.com/...377478946344960
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 12/04/2014 - 21:51
Μέχρι και ο Woz έχει Note 3, μια από τις τέσσερις συσκευές του!
.
.
......κάτι έχουν πει και για τον Tim αλλά δεν είναι επιβεβαιωμένο
https://twitter.com/...377478946344960
Το περιεργο θα ηταν να μην ειχε note 3.. οχι το οτι εχει
Δημοσίευση 13/04/2014 - 03:37
Καλησπέρα . ήμουν σε kit kat και είχα κάνει root. Αποφάσισα να γυρίσω πίσω στην 4.2.2 για να περάσω μια custom rom με αυτόν τον οδηγό http://forum.xda-dev...d.php?t=2432476. Το κινητό δεν ανοίγει και μου δείχνει συνέχεια το logo της lg ξανά και ξανά. Τι μπορώ να κάνω;
Αυτό πλέον φίλε δεν ισχύει..Πρέπει να κάνεις ένα άλλο τρικ νομίζω με την εφαρμογή της LG στο pc...
Για κοίτα εάν βρεις άκρη αλλιώς στείλε να το ψάξω και εγώ
Δημοσίευση 13/04/2014 - 06:05
Λοιπον, ο οδηγος εχει αλλαξει λιγο.. ειναι αυτος:
http://www.myphone.g...d.php?p=4954802
Οπως θα δεις ομως κατα εναν περιεργο τροπο και οι 2 τροποι δεν δουλευουν σε windows 8/ 8.1. Πρεπει να βρεις ενα pc με windows 7 και να το κανεις..
Θελω να δοκιμασεις κατι ομως πριν απο αυτο.. θα συνδεσεις το κινητο κ θα ανοιξεις το lg pc suite που εχεις συνδεδεμενο στο pc (lgobile support tool ονομαζεται η εφαρμογη)
Θα σου γραψει οτι βρεθηκε αναβαθμιση.. θα πατησεις να στην κανει.. (σε περιπτωση που δεν σου εχει βρει αλλη εκδοση διαθεσιμη θα πας πανω δεξια στις ρυθμισεις και θα πατησεις επιδιορθωση ληψης αναβαθμισης, καπως ετσι λεγεται).
Επιλεγεις αυτο που ειπαμε λοιπον κ ξεκιναει να στο κανει. Μολις τελειωσει θα παει να bootαρει το κινητο αλλα θα κολλαει στο logo. Θα μπεις recovery ( κλεινεις την συσκευη, μετα πατας το powerbutton και το volumw down button μαζι μεχρι να εμφανιστει το σημα της lg, με το που εμφανιστει τα αφηνεις και τα ξαναπατας ακαριαια παλι.) Κανεις ενα factory reset, η συσκευη θα ανοιξει κανονικα.. δοκιμασε το κ δες αν θα σου εχει περασμενη την 4.2.2 πανω
Δημοσίευση 13/04/2014 - 21:37
Παιδιά ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά πέρασα ξανά μια έκδοση 4.4.2 με τον τρόπο που πήγα να το κάνω 4.2.2 και το κινητό επανήλθε. Στην ουσία είναι ίδιοι οι οδηγοί.
http://www.myphone.g...d.php?p=4954802
http://forum.xda-dev...d.php?t=2432476
Δημοσίευση 14/04/2014 - 17:00
Στην "προσπάθειά μου για μετάβαση στο Android"...
Σήμερα κάλεσα στην LG για να δω μπας και έχει αλλάξει κάτι και υποστηρίζουν τα 32GB μοντέλα των Nexus 5 + G2. Τζίφος. Όπως μου είπε ο ευγενέστατος υπάλληλός τους, τα 32άρια μοντέλα δεν τα φέρνει επίσημα η LG στην Ελλάδα, οπότε γι αυτούς είναι σα να μην υφίστανται σαν μοντέλα. Του είπα για τη λεγόμενη ευρωπαική εγγύηση και τους σχετικούς νόμους... Η απάντηση ήταν ότι ισχύει η ευρωπαική εγγύηση, αλλά σε αυτή την περίπτωση, για κάθε ζημιά / πρόβλημα θα πρέπει να δοθεί η συσκευή στο κατάστημα από όπου αγοράστηκε και από κει να φύγει για έξω... και να επισκευαστεί... έξω ! Πιασ' τ' αυγό και κούρευτο δηλαδή, καθότι τα Skroutζομάγαζα δεν αναλαμβάνουν κάτι τέτοιο... (κι αν αναλάβουν, ποιος ξέρει πόσο καιρό θα μένουμε χωρίς συσκευή, μέχρι να πάει και να έρθει).
Επίσης σε γνωστό πολυκατάστημα έτυχα σε πολύ καλό υπάλληλο και τα λέγαμε. Μου είπε τα καλύτερα για το LG G2, με εξαίρεση την κάμερά του. Οτι δηλαδή δεν κάνει καλό focus και τα βγάζει θολά. Δεν τον πίστεψα φυσικά, μου φάνηκε υπερβολικό αυτό. Μέχρι που πήρε το G2 που είχαν εκεί βγάλαμε photo ένα αμάξι παρκαρισμένο έξω από το κατάστημα. Αμέσως μετά και με την ίδια ακριβώς γωνία και απόσταση βγάλαμε το ίδιο θέμα με Galaxy S4 και Note 3. Η photo του G2 είχε στα νούμερα / γράμματα της πινακίδας του αμαξιού, ακριβώς την θολούρα που μου είχε περιγράψει ο υπάλληλος. Οι photos των Galaxy S4 και Note 3 ήταν πεντακάθαρες. Τεράστια απογοήτευση με το G2 μετά από αυτό (επιπρόσθετη στην μη δυνατότητα επέκτασης storage).
Και κάθε φορά που καταλήγω σε Galaxy S4 (το Note 3 είναι εξαιρετικό αλλά τεράστιο για μένα και τις ανάγκες μου), διαβάζω τόσα αρνητικά που ειλικρινά διστάζω.
Αν σκεφτόμουν να πάρω συσκευή χωρίς SD slot, ισχυρό υποψήφιο θα ήταν το nexus 5, αλλά εκεί κι αν έχω διαβάσει για προβλήματα ! Μπερδεμένη κατάσταση... και δεν μπορώ παρά να ψάχνω (παράλληλα) για iPhone 5s - αν και πανάκριβο / + με μικρή οθόνη
Τελευταία επεξεργασία από: stark, 14/04/2014 - 17:04
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες