Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#10876   ForceF

ForceF

iPH Contributor

• 958 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 14/04/2014 - 17:28

Μια χαρα αναλαμβανουν τα σκρουτζομαγαζα να στειλουν τις συσκευες τους εξω ή οπουδηποτε χρειαζεται για service. Απο αυτους τα αγοραζουμε και ειναι υποχρεωμενοι να το κανουν. Ποιος σου ειπε οτι δεν το αναλαμβανουν; Οτι θα παρει καμια 10+ μερες ειναι σιγουρο...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#10877   motomoto00

motomoto00

iPH newbie

• 0 μηνύματα

Δημοσίευση 14/04/2014 - 19:09

Στην "προσπάθειά μου για μετάβαση στο Android"...

Σήμερα κάλεσα στην LG για να δω μπας και έχει αλλάξει κάτι και υποστηρίζουν τα 32GB μοντέλα των Nexus 5 + G2. Τζίφος. Όπως μου είπε ο ευγενέστατος υπάλληλός τους, τα 32άρια μοντέλα δεν τα φέρνει επίσημα η LG στην Ελλάδα, οπότε γι αυτούς είναι σα να μην υφίστανται σαν μοντέλα. Του είπα για τη λεγόμενη ευρωπαική εγγύηση και τους σχετικούς νόμους... Η απάντηση ήταν ότι ισχύει η ευρωπαική εγγύηση, αλλά σε αυτή την περίπτωση, για κάθε ζημιά / πρόβλημα θα πρέπει να δοθεί η συσκευή στο κατάστημα από όπου αγοράστηκε και από κει να φύγει για έξω... και να επισκευαστεί... έξω ! Πιασ' τ' αυγό και κούρευτο δηλαδή, καθότι τα Skroutζομάγαζα δεν αναλαμβάνουν κάτι τέτοιο... (κι αν αναλάβουν, ποιος ξέρει πόσο καιρό θα μένουμε χωρίς συσκευή, μέχρι να πάει και να έρθει).

Επίσης σε γνωστό πολυκατάστημα έτυχα σε πολύ καλό υπάλληλο και τα λέγαμε. Μου είπε τα καλύτερα για το LG G2, με εξαίρεση την κάμερά του. Οτι δηλαδή δεν κάνει καλό focus και τα βγάζει θολά. Δεν τον πίστεψα φυσικά, μου φάνηκε υπερβολικό αυτό. Μέχρι που πήρε το G2 που είχαν εκεί βγάλαμε photo ένα αμάξι παρκαρισμένο έξω από το κατάστημα. Αμέσως μετά και με την ίδια ακριβώς γωνία και απόσταση βγάλαμε το ίδιο θέμα με Galaxy S4 και Note 3. Η photo του G2 είχε στα νούμερα / γράμματα της πινακίδας του αμαξιού, ακριβώς την θολούρα που μου είχε περιγράψει ο υπάλληλος. Οι photos των Galaxy S4 και Note 3 ήταν πεντακάθαρες. Τεράστια απογοήτευση με το G2 μετά από αυτό (επιπρόσθετη στην μη δυνατότητα επέκτασης storage).

Και κάθε φορά που καταλήγω σε Galaxy S4 (το Note 3 είναι εξαιρετικό αλλά τεράστιο για μένα και τις ανάγκες μου), διαβάζω τόσα αρνητικά που ειλικρινά διστάζω.

Αν σκεφτόμουν να πάρω συσκευή χωρίς SD slot, ισχυρό υποψήφιο θα ήταν το nexus 5, αλλά εκεί κι αν έχω διαβάσει για προβλήματα ! Μπερδεμένη κατάσταση... και δεν μπορώ παρά να ψάχνω (παράλληλα) για iPhone 5s - αν και πανάκριβο / + με μικρή οθόνη :wacko:

Όταν αγοράσεις ένα καινούργιο G2 η κάμερα είναι ρυθμισμένη στα 8 mega pixel, στο S4 και Note 3 είναι ήδη ρυθμισμένη στα 13... Αν ο υπάλληλος δεν έκατσε να το ρυθμίσει;;;
Δεύτερον, αν έχεις σκοπό να κάνεις ροοτ υπάρχουν modάκια που μετατρέπει την κάμερα του κινητού σε 4k video και φωτογραφία εξίσου καλή...

#10878   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 14/04/2014 - 19:24

Σήμερα κάλεσα στην LG για να δω μπας και έχει αλλάξει κάτι και υποστηρίζουν τα 32GB μοντέλα των Nexus 5 + G2. Τζίφος. Όπως μου είπε ο ευγενέστατος υπάλληλός τους, τα 32άρια μοντέλα δεν τα φέρνει επίσημα η LG στην Ελλάδα, οπότε γι αυτούς είναι σα να μην υφίστανται σαν μοντέλα. Του είπα για τη λεγόμενη ευρωπαική εγγύηση και τους σχετικούς νόμους... Η απάντηση ήταν ότι ισχύει η ευρωπαική εγγύηση, αλλά σε αυτή την περίπτωση, για κάθε ζημιά / πρόβλημα θα πρέπει να δοθεί η συσκευή στο κατάστημα από όπου αγοράστηκε και από κει να φύγει για έξω... και να επισκευαστεί... έξω ! Πιασ' τ' αυγό και κούρευτο δηλαδή, καθότι τα Skroutζομάγαζα δεν αναλαμβάνουν κάτι τέτοιο... (κι αν αναλάβουν, ποιος ξέρει πόσο καιρό θα μένουμε χωρίς συσκευή, μέχρι να πάει και να έρθει).

Επίσης σε γνωστό πολυκατάστημα έτυχα σε πολύ καλό υπάλληλο και τα λέγαμε. Μου είπε τα καλύτερα για το LG G2, με εξαίρεση την κάμερά του. Οτι δηλαδή δεν κάνει καλό focus και τα βγάζει θολά. Δεν τον πίστεψα φυσικά, μου φάνηκε υπερβολικό αυτό. Μέχρι που πήρε το G2 που είχαν εκεί βγάλαμε photo ένα αμάξι παρκαρισμένο έξω από το κατάστημα. Αμέσως μετά και με την ίδια ακριβώς γωνία και απόσταση βγάλαμε το ίδιο θέμα με Galaxy S4 και Note 3. Η photo του G2 είχε στα νούμερα / γράμματα της πινακίδας του αμαξιού, ακριβώς την θολούρα που μου είχε περιγράψει ο υπάλληλος. Οι photos των Galaxy S4 και Note 3 ήταν πεντακάθαρες. Τεράστια απογοήτευση με το G2 μετά από αυτό (επιπρόσθετη στην μη δυνατότητα επέκτασης storage).

Και κάθε φορά που καταλήγω σε Galaxy S4 (το Note 3 είναι εξαιρετικό αλλά τεράστιο για μένα και τις ανάγκες μου), διαβάζω τόσα αρνητικά που ειλικρινά διστάζω.

Αν σκεφτόμουν να πάρω συσκευή χωρίς SD slot, ισχυρό υποψήφιο θα ήταν το nexus 5, αλλά εκεί κι αν έχω διαβάσει για προβλήματα ! Μπερδεμένη κατάσταση... και δεν μπορώ παρά να ψάχνω (παράλληλα) για iPhone 5s - αν και πανάκριβο / + με μικρή οθόνη :wacko:

Επειδη ετυχε να εχω περασει απο 2 συσκευες note 3 και αυτο ειναι το τεταρτο lg g2 που κραταω στα χερια μου, οκ, κ εμενα μπορω να πω οτι η καμερα του note 3 μου αρεσει πιο πολυ, αλλα σε καμια περιπτωση το g2 δεν βγαζει θολες φωτογραφιες.. ειναι η μονη συσκευη μαζι με το nexus 5 που διαθετει ois, ειδικα σε αυτο το κομματι λιγο δυσκολα να βγει θολη φωτογραφια.. εκτος αν εισαι σουρωμενος.. μπορεις να διαβασεις συγκριτικα αυτων των συσκευων στο κομματι της καμερας στο gsmarena, phonearena κλπ. Και να σχηματισεις μια Α αποψη, οχι απο τον υπαλληλο ενος καταστηματος που αν τον ρωτησεις να σου πει τις διαφορες τεχνικων χαρακτηριστικων μεταξυ των συσκευων που ανεφερες δεν θα ξερει ουτε τις μισες... ειδικα στις πρωινες ληψεις ειναι πολυ κοντα αυτες οι 2 συσκευες και ενας απλος χρηστης θα μεινει υπερικανοποιημενος.. το s4 που υπαρχει εδω εχει ιδιες επιδοσεις με το note 3 σε καμερα, το s4 octa εχει καλυτερη καμερα λογω αισθητηρα Exmor που φοραει, ο οποιος δυστυχως δεν μπηκε κ στο note3.. αλλα δεν αξιζει η αγορα του εναντι του g2, χανει σε hardware, αυτονομια κ επιδοσεις απο το g2.. καλη συσκευη αλλα παλιωσε πλεον, φυσικο κ επομενο..

Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 14/04/2014 - 19:25

#10879   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 14/04/2014 - 21:00

Για μενα το s4 αυτη τη στιγμη ειναι πολυ καλη αγορα.Ειδικα η black edition που εχει καλυτερο καπακι.Παιρνεις ενα κινητο android που κανει τα παντα και επισης για οποιον ειναι ολη μερα στο δρομο μπορει να εχει τις εξτρα μπαταριες του και την καρτα μνημης του.Το g2 δεν το εχω δουλεψει αλλα το γεγονος οτι δεν μπορω να αλλαζω μπαταρια και καρτα μνημης με αποτρεπει.

#10880   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 15/04/2014 - 01:24

Για μενα το s4 αυτη τη στιγμη ειναι πολυ καλη αγορα.Ειδικα η black edition που εχει καλυτερο καπακι.Παιρνεις ενα κινητο android που κανει τα παντα και επισης για οποιον ειναι ολη μερα στο δρομο μπορει να εχει τις εξτρα μπαταριες του και την καρτα μνημης του.Το g2 δεν το εχω δουλεψει αλλα το γεγονος οτι δεν μπορω να αλλαζω μπαταρια και καρτα μνημης με αποτρεπει.

Το G2 μπορεί να μην εχει αποσπώμενη μπαταρία , αλλά και όλη μέρα να είσαι στους δρόμους δεν πρόκειται να σε αφήσει. Στο λέει χρήστης που το παρακαλούσε κάθε βράδυ να ξεφορτίσει , για να το φουλάρει για την επόμενη μερα. Και όλη μέρα 4G κλπ .

Όσο για την SD , παίρνεις το ωραιότατο meenova , το έχεις μαζί με τα κλειδιά σου με μια SD 64άρα επάνω και είσαι κύριος.

Λύσεις υπάρχουν , το θέμα είναι αν είναι κάποιος διαθέσιμος να κοιτάξει προς αυτές :)

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#10881   giannispa

giannispa

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 15/04/2014 - 02:42

Τ android σαν android είναι μια χαρά... Τ θέμα είναι οι πρόχειρες Κ σπάνια αξίες εφαρμογές Κ Τ ελεινα update Τ λογισμικού... (iPhone 4s---->galaxy s4 )

#10882   Aristos13

Aristos13

iPH Member

• 229 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 15/04/2014 - 08:05

Θα κανω και εγω αυτο το βημα περνοντας με επιδοτηση το galaxy s4 mini! Το iphone 4 που εχω εχει αρχιζει και παραδινει πνευμα!!

#10883   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2.264 μηνύματα
  • GameCenter:avgoustisp

Δημοσίευση 15/04/2014 - 10:06

Το iphone 4s πήρε μια πετσοκομένη αναβάθμιση και συν τις άλλης του πέφτει και λίγο βαριά.

#10884   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2.264 μηνύματα
  • GameCenter:avgoustisp

Δημοσίευση 15/04/2014 - 10:07

Επίσης επειδή είχα ios και έχω φύγει τον τελευταίο χρόνο δεν υπάρχει εφαρμογή που να είχα στο appstore και να μην την βρήκα στο playstore

#10885   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.022 μηνύματα

Δημοσίευση 15/04/2014 - 11:39

Επίσης επειδή είχα ios και έχω φύγει τον τελευταίο χρόνο δεν υπάρχει εφαρμογή που να είχα στο appstore και να μην την βρήκα στο playstore

Πραγματικά, είναι ελάχιστες αυτές που δεν υπάρχουν και στα δυο store

Η μόνη που μου λείπει στο Note είναι VoCal Voice Reminders.

Υπάρχει βέβαια παρεμφερής, αλλά σαν αυτή καμία.

Τελευταία επεξεργασία από: jig, 15/04/2014 - 11:47

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#10886   spursfan

spursfan

iPH newbie

• 72 μηνύματα
  • Twitter:@jowardan
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:jordancoys

Δημοσίευση 15/04/2014 - 11:53

Στα παιχνίδια είναι το πρόβλημα.
Πιο πολλούς τίτλους έχει το appstore...πχ το San andreas ακόμα έρχεται στο playstore ενώ στο appstore υπάρχει εδώ και κάνα 3μηνο.

Τελευταία επεξεργασία από: spursfan, 15/04/2014 - 11:55

#10887   aristidis7

aristidis7

iPH Addict

• 758 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:aris_volos@yahoo.com

Δημοσίευση 15/04/2014 - 11:59

Στα παιχνίδια είναι το πρόβλημα.
Πιο πολλούς τίτλους έχει το appstore...πχ το San andreas ακόμα έρχεται στο playstore ενώ στο appstore υπάρχει εδώ και κάνα 3μηνο.

Έχεις Ανδροιδ συσκευη; το παιχνίδι κυκλοφόρησε ταυτόχρονα με το ιος.... Επίσης υπάρχουν εξομοιωτές που μπορείς να παίξεις πολύ καλόυς τίτλους και σε συνδιασμο με τις μεγάλες οθόνες είναι απόλαυση....

#10888   spursfan

spursfan

iPH newbie

• 72 μηνύματα
  • Twitter:@jowardan
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:jordancoys

Δημοσίευση 15/04/2014 - 13:03

Για ανέβασε ένα λινκ με το σαν Αντρέας από το πλειστορ για να το βάλω.

#10889   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 15/04/2014 - 13:10

https://play.google....stargames.gtasa

Συνημμένα αρχεία

Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 15/04/2014 - 13:11

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#10890   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 15/04/2014 - 14:55

Για του λογου το αληθες, σημερα τραβηξα με το g2 μια φωτο ενα αυτοκινητο, το οποιο κινουταν κιολας, ουτε καν σταματημενο.. κανε ζουμ στην πινακιδα οσο θες και πες μας σε αυτον τον χαζοπωλητη να μας δειξει που ειναι η θολουρα.. σε αμαξι που κινειται, επαναλαμβανω.. δειξ'την και μετα πες του να παραιτηθει απο μονος του

https://www.dropbox....15 12.19.57.jpg

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6