Έχω note 2 και λέει ότι η συσκευή δεν είναι συμβατή....γιαυτό δεν μου την εμφανίζει μάλλον στο στορ

Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 15/04/2014 - 16:39
Έχω note 2 και λέει ότι η συσκευή δεν είναι συμβατή....γιαυτό δεν μου την εμφανίζει μάλλον στο στορ
Ad
Δημοσίευση 15/04/2014 - 17:01
Μήπως εχεις αλλάξει τα DPI της συσκευής;
Δημοσίευση 15/04/2014 - 17:08
Μήπως εχεις αλλάξει τα DPI της συσκευής;
Dpi?
Wtf is this?
Δεν έχω αλλάξει τίποτα.
Δημοσίευση 15/04/2014 - 23:35
ανέβασε ένα screen shot μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής.. Αν το πήρες μεταχειρισμένο ίσως να έχει αλλαγμένα dpi χωρίς να το ξέρεις.. Εκτός αν το πήρες καινούργιο...Dpi?
Wtf is this?
Δεν έχω αλλάξει τίποτα.
Δημοσίευση 16/04/2014 - 00:46
Παιδια πηρα σημερα στα χερια μου δοκιμαστικα απο εναν φιλο ενα s5. Δεν το εχω σκαλισει ακομα αλλα η οθονη του δε ξερω γιατι αλλα νομιζω οτι εχει βελτιωθει. Ειδικα το λευκο φαινεται τελεια... Αυριο θα το δω και σε ηλιο.
Δημοσίευση 16/04/2014 - 01:04
Παιδια πηρα σημερα στα χερια μου δοκιμαστικα απο εναν φιλο ενα s5. Δεν το εχω σκαλισει ακομα αλλα η οθονη του δε ξερω γιατι αλλα νομιζω οτι εχει βελτιωθει. Ειδικα το λευκο φαινεται τελεια... Αυριο θα το δω και σε ηλιο.
Η οθονη ειναι φανταστικη.. ο,τι καλυτερο υπαρχει μεχρι στιγμης σε κινητη συσκευη.. και στον ηλιο συμπεριφερεται αψογα, απο το note 3 ακομα ειχε βελτιωθει αυτο το κομματι.. στο s5 εγινε ακομη καλυτερη δουλεια
Δημοσίευση 16/04/2014 - 01:12
Τελευταία επεξεργασία από: dsmpampis, 16/04/2014 - 01:12
Δημοσίευση 16/04/2014 - 02:18
Εγω πάλι χθες έπαιξα λιγο με ένα Htc m8 και μπορώ να πω οτι έμεινα εντυπωσιασμένος. Άψογη ποιότητα κατασκευής (όλο αλουμίνιο), πολυ ελαφρή και γρήγορο, πολυ γρήγορο...Αν η Htc δεν έβαζε πάλι την ιδια κάμερα τότε σίγουρα θα μπορούσα να πω οτι ειναι η καλύτερη συσκευή android αυτή την στιγμή.
Ακριβως αυτη την γνωμη εχω κ εγω.. το εχει ενα φιλαρακι απο την ομαδα ο οποιος αλλαζει συνεχεια συσκευες και δοκιμαζει και μιλαμε καθημερινα.. πολυ καλο,με μονη εξαιρεση την καμερα.. αν ειχε καμερα τυπου s5 δεν θα ειχε αντιπαλο.. ειδες αποκριση οθονης; 46msecs. Τα διελυσε ολα, ακομα κ το note 3 που κατειχε το ρεκορ στα 63msecs. Κανανε φανταστικη δουλεια οι τυποι.. αλλα καταστρεφονται μονοι τους ρε γαμωτο, αφηστε αυτη την παλιο ultrapixel τεχνολογια και αγοραστε ενα καλο συνολο καμερας να φτιαξετ το super monster κινητο.. ελεος
Δημοσίευση 16/04/2014 - 06:56
ανέβασε ένα screen shot μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής.. Αν το πήρες μεταχειρισμένο ίσως να έχει αλλαγμένα dpi χωρίς να το ξέρεις.. Εκτός αν το πήρες καινούργιο...

Καινούργιο το έχω πάρει, υπόψιν ότι το gta vice city το παίζει κανονικά. Το San andreas δεν μου το εμφανίζει καθόλου στο store, μόνο από το λινκ που ανέβασε ο Πάνος το βλέπω.
Δημοσίευση 16/04/2014 - 08:07
Εγω πάλι χθες έπαιξα λιγο με ένα Htc m8 και μπορώ να πω οτι έμεινα εντυπωσιασμένος. Άψογη ποιότητα κατασκευής (όλο αλουμίνιο), πολυ ελαφρή και γρήγορο, πολυ γρήγορο...Αν η Htc δεν έβαζε πάλι την ιδια κάμερα τότε σίγουρα θα μπορούσα να πω οτι ειναι η καλύτερη συσκευή android αυτή την στιγμή.
Που το βρηκες; Στο skroutz λεει οτι δεν εχει κυκλοφορησει ακομα!!
Ξερουμε τιμη;
Δημοσίευση 16/04/2014 - 11:14
Που το βρηκες; Στο skroutz λεει οτι δεν εχει κυκλοφορησει ακομα!!
Ξερουμε τιμη;
Φίλε μου Γερμανία ειμαι....το Htc one m8 εχει 668€ και το S5 648€.
Δημοσίευση 16/04/2014 - 11:15
Δημοσίευση 16/04/2014 - 11:41
Ααα δεν το γνωριζα φιλε!! Ειναι πανεμορφο αλλα δεν το σηκωνει η τσεπη μιυ δυστυχως!!!
Κανε υπομονη ενα 3μηνο...
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 16/04/2014 - 12:37
Δεν ξερω αν θα τρεχει android η κατι αλλο, δεν ξερω τιποτε βασικα για αυτη τη π@π@ριά αλλα σκεφτηκα οτι αν ενδιαφερει καποιους αυτοι θα ειναι οι θαμωνες αυτου του thread που τρεχουν πισω απο το οποιοδηποτε FOTM no matter what ...
http://bgr.com/2014/...hone-exclusive/
Δημοσίευση 16/04/2014 - 14:52
Παιδιά μην κρίνετε πράγματα που δεν χργσιμοποιήσατε. Δεν κάθομαι να κρίνω ούτε αυτούς που λένε πόσο τέλειο είναι το ένα ούτε ότι το τάδε είναι το καλύτερο που υπάρχει (βάζοντας την υποκειμενική σας γνώμη μέσα). Αλλά η ultrapixel παίζει να είναι η πιο παρεξηγημένη τεχνολογία της κινητής αυτή τη στιγμή (ας είναι καλά κάτι site του κ@λου με το arena στο τέλος του ονόματος τους). Κρίνετε όλοι από τη λεπτομέρεια σε crop σε πρωινά θέματα, αλλά κανείς δε μίλησε για τα χρώματα, την ταχύτητα, την απόδοση σε πιο σκοτεινά θέματα και τη συνολική ευκολία χρήσης που προσφέρει στο μέσο χρήστη που δεν έχει πολλές γνώσεις. Με λίγα λόγια πιο πιθανό σαν μέσος χρήστης (ή σαν πιο προχωρημένος αλλά με το πρώτο κλικ) είναι να πάρεις καλή φωτογραφία με το one (και το iPhone) πάρα με τα 16 και 20 MP άλλων.Ακριβως αυτη την γνωμη εχω κ εγω.. το εχει ενα φιλαρακι απο την ομαδα ο οποιος αλλαζει συνεχεια συσκευες και δοκιμαζει και μιλαμε καθημερινα.. πολυ καλο,με μονη εξαιρεση την καμερα.. αν ειχε καμερα τυπου s5 δεν θα ειχε αντιπαλο.. ειδες αποκριση οθονης; 46msecs. Τα διελυσε ολα, ακομα κ το note 3 που κατειχε το ρεκορ στα 63msecs. Κανανε φανταστικη δουλεια οι τυποι.. αλλα καταστρεφονται μονοι τους ρε γαμωτο, αφηστε αυτη την παλιο ultrapixel τεχνολογια και αγοραστε ενα καλο συνολο καμερας να φτιαξετ το super monster κινητο.. ελεος
Τελευταία επεξεργασία από: bouss, 16/04/2014 - 14:54
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες