χαχαχαχα μου φαινεται θα σε καταταξω και εσενα με τον panos1985. ακουσε τι λες..! "Σε ρωταω αν νιωθεις ασφαλης χρησιμοποιωντας μια συσκευη που εκπεμπει υψηλες δοσεις ηλεκτρομαγνητικης ακτινοβολιας ως tablet αντι να χρησιμοποιεις ενα κανονικο tablet( με ελαχιστη ακτινοβολια)" !!! δηλαδη ενα ipad 4g δηλαδη με σιμ και ιντερνετ εχει λιγοτερη ακτινοβολια απο ενα νοτε2 ας πουμε.! ακομα και με wifi.! αυτο το συμπερασμα αληθεια απο που το εβγαλες?? οταν ενας φιλος ποιο πανω σου ποσταρε τις τιμες ακτινοβολιας. οποτε πες μου που βγαζεις το συμπερασμα οτι τα tablet εχουν ελαχιστη ακτινοβολια.! δευτερον αν δεν το ξερεις, υπαρχει σε ολες πλεον τις συσκευες ενα κουμπακι flight mode. που αν θελω να δω καποια ταινια να παιξω ενα παιχνιδι η τελος παντων να τα κλεισω ολα και να χρησιμοποιησω την συσκευη οπως θελω. για απαντησε μου.
Το iPad μου δεν ειναι 3G, εξαλλου η πολυωρη χρηση για ταινιες, ιντερνετ και διαβασμα προοριζεται για μεσα στο σπιτι, οποτε το κλεινεις το 3G και εισαι με wifi.
Αληθεια οταν βαζεις το τηλεφωνο σου σε flight mode λειτουργει και ως τηλεφωνο ή μηπως ειναι κλειστο;
Οποτε οντως ειναι βολικη η λυση που σκεφτηκες. Απλα δεν εχεις τηλεφωνο...
Μαλλον χρειαζεσαι κι εσυ οπως η παρεα σου αυτο το περιφημο widget που στα εξηγει ολα γιατι υπαρχει προφανες προβλημα κατανοησης σε καποιους.
Βλεπεις οτι εγω καν δε μπηκα στον κοπο να συγκρινω τα δυο λογισμικα. Απλα εθιξα ενα θεμα που με εχει απασχολησει και αφορα τη χρηση των τηλ 5" σαν ταμπλετ κι εσυ γραφεις ασυναρτησιες.
Ο νοων νοειτω, μπορεις να συνεχισεις γραφοντας ο,τι ασυναρτησια θελεις για να αποδειξεις την ανωτεροτητατα του android...
Τελευταία επεξεργασία από: omilitis1987, 19/03/2013 - 20:10.