Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Windows Phone 7: Τα πρώτα previews


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
170 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   nikosg21

nikosg21

    iPH Member

  • 308 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 11/09/2010 - 23:12

και τι οποιος εχει φαει διαφημιση οπως λες πρεπει να κανει καραγκιοζιλικια......?...


Α μπα....απλα θα διαφημιστει πιο ευκολα και αποτελεσματικα, και η apple με το antennagate τα ιδια εκανε(οπως λεγαμε και παραπανω) με αποτελεσμα μεχρι και η κουτση μαρια να ξερει το iphone4....και πραγματικα εννοω την κουτση μαρια που δεν ηξερε οχι τι ειναι Iphone αλλα ουτε πως μπαινει η καρτα ανανεωσης....

Τελευταία επεξεργασία από: nikosg21, 11/09/2010 - 23:12


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   maxsto

maxsto

    iPH User

  • 153 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 11/09/2010 - 23:24

Πραγματικά διαβαζονας το τοπικ, έχω τρελαθεί με τις τόσες ακραίες απόψεις.
Ευτυχώς που υπάρχουν και 2-3 με την απαραίτητη λογική!!

#123   geoko86

geoko86

    iPH newbie

  • 64 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 12/09/2010 - 01:03

Η φανατιλα στο μεγαλειο της....
Εγω δεν θα κατσω να αναλυσω εαν η microsoft επραξε καλως με την κηδεια του iphone, ή εαν η apple επρεπε να βασιστει σε αλλες μαρκες κινητων παρουσιαζοντας οτι και αυτες εχουν προβλημα με την κεραια τους. Και ο λογος που δεν το κανω ειναι απλος: γιατι ειμαι ενα θυμα της apple και επομενως δεν θα ειμαι αντικειμενικος. Ξεκινησα με το ipod nano και επαθα πλακα. Μετα πηρα το πρώτης γενιας ipod touch και ειπα θελω να τηλεφωνω με αυτο. Μετα πηρα το iphone 3g, μετεπειτα το iphone 3GS, τωρα εννοειται οτι εχω το iphone 4 και πριν ενα χρονο αγορασα και imac και θελω να αγορασω macbook τωρα. Ο λογος που μου αρεσουν τα προιοντα της apple ειναι απλος: η απολυτη απλοτητα! π.χ. δεν συγκρινεται τωρα το PC με τα imac, και αυτο δεν το λεω απο αποψη λογισμικου κτλ - δεν θελω να μπω σε τετοιες αναλυσεις....αλλα να ρε παιδι μου, αγοραζες pc και εκανες μια ωρα να το συνδεσεις - ασε που ηθελες και βοηθεια...ενω τωρα αγορασα το imac και το μονο που εκανα ειναι οτι εβαλα ενα καλωδιο στη πριζα λες και ειναι σιδερο και ασε που δεν εχω στο μυαλο μου και τα antivirus οπως ειχα στα pc....εμ το αλλο που το περιβαλλον του λογισμικου της apple σου εμπνεει οργανωση ενω των windows ανοργανωσια και δαιδαλωδες.
Οσον αφορα το iphone που λενε εδω μερικοι δωσαμε 700 ευρω και μας λενε πως να το κραταμε εγω εχω να πω τα εξης:
καταρχην εγω προσωπικα δεν εδωσα 700 ευρω...το πηρα τζαμπα...γιατι πολυ απλα ειχα επιδοτηση και πουλησα το προηγουμενο που ειχα...εαν ηταν να δωσω 700 ευρω μαλλον δεν θα το επαιρνα - πιστευω θα ελεγα οτι θα αγορασω το επομενο....παντως στα χερια μου iphone θα ειχα, γιατι πλεον οποιοδηποτε αλλο κινητο μου φαινεται μουφα δεν ξερω γιατι...και αυτο νομιζω το εχουν παθει ολοι οσοι εχουν παρει iphone...μετα δεν το αλλαζουν
επισης οσον αφορα το προβλημα με την κεραια χεστηκε η φατμε........ας πεφτουν οι μπαρες...απο τη στιγμη που η αποδοση του ειναι η ιδια και καλυτερη αυτο μου αρκει....
love my iphone, love my imac, love apple

#124   Telephoner

Telephoner

    iPH Member Leacher

  • 1.753 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:TeleiPhoner

Δημοσίευση 12/09/2010 - 01:08

και τι οποιος εχει φαει διαφημιση οπως λες πρεπει να κανει καραγκιοζιλικια......?...

Πως αλλιώς θα γινόταν όλο αυτό τώρα?
+1 στο παιδί από πάνω.Επιτέλους ένα σωστό post.

#125   alfaromeo156

alfaromeo156

    iPH Member

  • 224 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/09/2010 - 01:45

δεν μπορω να καταλαβω γιατι καθεστε και αντιμαχεστε για το τι εκανε η microsoft και η apple.Αν η κηδεια ηταν για γελια,αν η apple εχει τον απαραιτητο σεβασμο για να βγαλει τα βιντεο απο το site της και αλλα τετοια.φανατιζεστε τοσο που πιστευω πως εχετε μετοχες στις εταιριες αυτες.το θεμα ειναι το προιον που βγαζει η καθε εταιρεια και αυτο πρεπει να μας ενδιαφερει σαν καταναλωτες που τους δινουμε τα ωραια μας λεφτα.εγω προσωπικα προτιμω το iphone 4 απο καθε αλλη συσκευη ακομα και με τα στραβα του(δεν νοειται ραδιοφωνο και bluetooth να σου εχει το κινητο των 80 και 100 ευρω και εγω που εδωσα 650 να μην εχω τα χαρακτηριστικα αυτα εστω και ασ μην τα χρησιμοποιω) ,ουτε μπορω να πω οτι δεν υπαρχουν συσκευες εφαμιλες η και καλυτερες.Απλα κατα τη γνωμη μου το μηλοφωνο εχει κατι που δεν εχουν τα αλλα.σε αγγιζει στην καρδια και δυσκολα το αποχωριζεσε(παντα προσωπικη αποψη)

#126   Smaug

Smaug

    iPH Contributor

  • 1.771 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:smaug.gr

Δημοσίευση 12/09/2010 - 01:50

Δεν σας καταλαβαίνω μερικούς ειλικρινά. ΟΚ σαφώς και η κίνηση της microsoft ήταν ηλίθια και μάλλον έγινε για να δημιουργήσει ίντριγκες (ναι ακριβώς όπως κάνει και η apple με τα leaks) και να ανεβάσει την δημοτικότητα του προϊόντος της.

Φυσικά ήταν αφορμή να ξεκινήσει ένα ακόμα PC VS MAC, που φυσικά σε αυτό τό χώρο εκ των πραγμάτων δεν θα είναι και ότι αντικειμενικότερο έχει γραφτεί ποτέ. Όταν διαβάζω υπερβολές όμως πραγματικά εκνευρίζομαι απίστευτα. Διαβάζω για το δαιδαλώδες των windows και το απλό των mac και άλλες ένα σωρό μην πώ τι. Και προσπαθώ να καταλάβω ο καθυστερημένος μετά από 5 μήνες χρήση του mbp ΠΩΣ και δεν βλέπω τις ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΕΣ διαφορές μεταξύ των 2 λειτουργικών για να πω και εγώ το sic "once you go mac...." Αν έτσι προσπαθούν γενικότερα οι χρήστες mac να δικαιολογήσουν την αγορά ενός υπερτιμημένου προϊόντος τότε ΟΚ. Επειδή όμως δεν ζω σε συννεφάκια το mbp το πήρα γιατί μου άρεσε, μου έκατσαν κάτι λεφτά και ήθελα να δοκιμάσω κάτι το διαφορετικό, end of story. Τις απλότητες, τις σταθερότητες, τις ασφάλειες κτλ τα ακούω βερεσέ, γιατί ανήκουν σε άλλες εποχές.

#127   apostolo

apostolo

    iPH Addict

  • 747 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/09/2010 - 01:55

σε αγγιζει στην καρδια και δυσκολα το αποχωριζεσε(παντα προσωπικη αποψη)


Αμα κρινω απο το nickname σου το quote αυτο σε εκφραζει γενικότερα! :)

Οσον αφορα τα win 7 πρέπει να περιμενουμε να τα δούμε και μονο καλο θα κανει στον ανταγωνισμο. Και για να επεκτεινω την σκεψη μου λιγο παραπερα η απλλ πέρισυ αναβαθμισε το λειτουργικό της μεχρι την 3.1.3 σε ενα χρονο,ενω τωρα μονο λιγους μηνες μετα την κυκλοφορια του ios 4 ξερουμε οτι το Νοεμβρη θα βγει και η 4.2!!

#128   alfaromeo156

alfaromeo156

    iPH Member

  • 224 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/09/2010 - 02:01

Αμα κρινω απο το nickname σου το quote αυτο σε εκφραζει γενικότερα! :)

Οσον αφορα τα win 7 πρέπει να περιμενουμε να τα δούμε και μονο καλο θα κανει στον ανταγωνισμο. Και για να επεκτεινω την σκεψη μου λιγο παραπερα η απλλ πέρισυ αναβαθμισε το λειτουργικό της μεχρι την 3.1.3 σε ενα χρονο,ενω τωρα μονο λιγους μηνες μετα την κυκλοφορια του ios 4 ξερουμε οτι το Νοεμβρη θα βγει και η 4.2!!

αλφιστι και εσυ πατριδα σαλονικη? ;)

#129   nikosg21

nikosg21

    iPH Member

  • 308 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/09/2010 - 02:03

Η φανατιλα στο μεγαλειο της....
.....................................................
μετα δεν το αλλαζουνεπισης οσον αφορα το προβλημα με την κεραια χεστηκε η φατμε........ας πεφτουν οι μπαρες...απο τη στιγμη που η αποδοση του ειναι η ιδια και καλυτερη αυτο μου αρκει....love my iphone, love my imac, love apple

καληφθηκαμε, μιλισες για φανατιλα και εδωσες το καλυτερο παραδειγμα...love apple... ;)

Δεν σας καταλαβαίνω μερικούς ειλικρινά. ΟΚ σαφώς και η κίνηση της microsoft ήταν ηλίθια και μάλλον έγινε για να δημιουργήσει ίντριγκες (ναι ακριβώς όπως κάνει και η apple με τα leaks) και να ανεβάσει την δημοτικότητα του προϊόντος της.Φυσικά ήταν αφορμή να ξεκινήσει ένα ακόμα PC VS MAC, που φυσικά σε αυτό τό χώρο εκ των πραγμάτων δεν θα είναι και ότι αντικειμενικότερο έχει γραφτεί ποτέ. Όταν διαβάζω υπερβολές όμως πραγματικά εκνευρίζομαι απίστευτα. Διαβάζω για το δαιδαλώδες των windows και το απλό των mac και άλλες ένα σωρό μην πώ τι. Και προσπαθώ να καταλάβω ο καθυστερημένος μετά από 5 μήνες χρήση του mbp ΠΩΣ και δεν βλέπω τις ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΕΣ διαφορές μεταξύ των 2 λειτουργικών για να πω και εγώ το sic "once you go mac...." Αν έτσι προσπαθούν γενικότερα οι χρήστες mac να δικαιολογήσουν την αγορά ενός υπερτιμημένου προϊόντος τότε ΟΚ.


Τελευταία επεξεργασία από: nikosg21, 12/09/2010 - 02:10


#130   kavletzos

kavletzos

    iPH newbie

  • 23 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/09/2010 - 03:21

Καλημερα ειναι η πρωτη φορα που ποσταρω σε αυτο το forum διαβασα πραγματικα οσο πιο πολυ μπορουσα τις απαντησεις καποιες απο τις οποιες ξεπερνανε τα ορια του φανατισμου και δεν μπορω να καταλαβω τον λογο για μια τηλεφωνικη συσκευη ?

Τελος παντων στο θεμα μας απλα θελω να απαντησω και εγω γιατι ειμαι χρηστης win mo 6.5 και πρωην χρηστης Iphone 3G

αναφορικα με της συσκευες δεν γινετε να υπαρξει συγκριση καθως μιλαμε για 2 διαφορετικα λογισμικα τα οποια κατασκευαστηκαν τελειως διαφορετικα η microsoft με τα wm ηθελε να κανει ενα emulation των windows σε κινητα ενω το Iphone ειχε απλα ενα δικο του λογισμικο ο λογος αποτυχιας τον win mo ειναι οτι το λογισμικο αυτο δεν φτιαχτηκε μονο για μια συσκευη ( αντιθετως με το iphone ) αλλα για πολλες οποτε λογικο ειναι οι απαιτησεις να ειναι λιγες σε καποια κινητα.
Διαβασα καπου στο forum επισης οτι αν πας να κανεις αναβαθμιση σε rom σε win mo κινδυνευεις να το πεταξεις στον κουβα(κουφαθηκα ειναι η αληθεια ) απλα για να λυθει η απορια του φιλου η καθε εταιρεια δινει modem drivers για το καθε μοντελο οποτε το να καψεις σημαινει οτι κατεβασες λαθος driver.

Σε μια μινι συγκριση που εκανα στα 2 χρονια που ειχα το iphone σε σχεση με τα win mo ειδα καποια πραγματακια
τα win mo ειναι πολυ πιο παραμετροποιησημα (συγνωμη αλλα αυτη ειναι η αληθεια)
τα Iphone αντιθετως ναι μεν με το jailbreak κανεις πολλα πραγματα αλλα παλι παιζεις στα προτυπα της apple.
το iphone δεν ηταν τοσο στο pda style να το πω η μπαταρια του ηταν απογοητευτικη σε σχεση με το Omnia 2, ελειψη καποιων standard οπως BT Radio βιντεοκληση και ολα αυτα γιατι η apple σαν εταιρεια ειναι DRM based και καλα κανει λεφτα θελει και τα παιρνει.

Οσο για την κινηση που εκανε η Microsoft οφειλω να πω οτι γελασα τωρα αν ολοι εσεις πιστευετε οτι με αυτο επληξε την εικονα του iphone τι να σας πω?

(βαρεθηκα να γραφω αλλα)

μην φανατιζεστε για ποιος εχει το καλυτερο PDA....

ενας πρωην χρηστης Iphone.

ΥΓ. οσο για καποιυς που θα πουνε γιατι πηρα iphone μου το καναν δωρο ενω ειχα ηδη το Omnia 1.

#131   igouharry

igouharry

    iPH newbie

  • 84 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/09/2010 - 10:25

Κρίμα! Κρίμα! Ζωή σε μας με iPhone ... έστο και νεκρό! Πλάκα πλάκα όμως κάτσε να το δούμε να δουλεύει για κανά 4-5 χρόνια και βλέπουμε τι και ποιό θα θάψουμε .

#132   laskos0

laskos0

    iPH newbie

  • 40 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/09/2010 - 10:47

Καλημερα ειναι η πρωτη φορα που ποσταρω σε αυτο το forum διαβασα πραγματικα οσο πιο πολυ μπορουσα τις απαντησεις καποιες απο τις οποιες ξεπερνανε τα ορια του φανατισμου και δεν μπορω να καταλαβω τον λογο για μια τηλεφωνικη συσκευη ?


Να πω και εγώ με τη σειρά μου (αν και φανατικός χρήστης iphone) συμφωνώ απόλυτα με την άποψη του φίλου.. Ένα event έκανε η MS (και είναι προφανές ότι ήθελε να προκαλέσει) για να διαδώσει την κυκλοφορία του λειτουργικού της.. Πέτυχε νομίζω 100% σε αυτό! Τα υπόλοιπα περί των λειτουργικών είναι μια άλλη κουβέντα, που πάντως δεν αξίζει φανατισμό..
Καλή σας μέρα!

#133   bagg21

bagg21

    iPH Contributor

  • 971 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 12/09/2010 - 11:38

microsoft ετσι οπως πας θα χασεις πολλα.....
ηρεμησε λιγακι......135000 iphone την ημερα......εβιβα σας ....

#134   geoko86

geoko86

    iPH newbie

  • 64 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 12/09/2010 - 11:45

καληφθηκαμε, μιλισες για φανατιλα και εδωσες το καλυτερο παραδειγμα...love apple... ;)


Κοιτά δεν είχα σκοπό να σου απαντήσω αλλά επειδή βλέπω ότι εδώ παίζετε με τις λέξεις και παραρμηνευετε τα οποία λεγόμενα του αλλού όταν λέω φανατικά εννοώ όταν κάποιοι της apple και κάποιοι της Microsoft θέλουν να επιβάλλουν την αρεσκεία τους στον "αντίπαλο", λέγοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθενός...
Εγώ φίλε είμαι εάν θες να με πεις φανατικό, με τον εαυτό μου μόνο...θεωρώ ότι τα προϊόντα της apple με καλύπτουν καλύτερα αποτι αντίστοιχα προϊόντα άλλων εταιρειών. Τώρα εάν μου έρθει κάποιος και μου πει εγώ Microsoft και τίποτα στον κόσμο ... Τιμή του και καμάρι του...και γω θα του πω ένα apple την ημέρα........
Αυτά....

Τελευταία επεξεργασία από: geoko86, 12/09/2010 - 11:53


#135   acrux

acrux

    iPH newbie

  • 68 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/09/2010 - 14:49

Τα ξαναλεμε σε καμμια 15αρια χρονακια!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες