Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Αξίζει Τελικά η Αγορά Του iphone 4?


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
138 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   kornsep

kornsep

    iPH User

  • 161 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:Corey8

Δημοσίευση 06/10/2010 - 08:40

εαν δεν ειχε γινει τοσος ντορος για το σημα του 4 δεν θα το ειχα προσεξει με τπτ .... μονο κεφαλοκλειδομα δεν του εχω κανει για να χασει μια γραμουλα απο το σημα του!!!! δλδ ειναι μερικα που πιανουν χειροτερο σημα απο οτι το δικο μου ? δεν μπορω να το πιστεψω αυτο !

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   katakefalos

katakefalos

    iPH Member

  • 265 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 06/10/2010 - 09:01

Φιλε steved επειδη εισαι μαλλον νεος με το αντικειμενο και νεος με το αντικειμενο Τεχνολογια εχω να σου πω τα εξης.1.αποκτησα iphone απο την εποχη του 2g που υποχρεωτικα δουλευανε με jb.Επειτα αγορασα το 3g με OS 2,0 .Σαφως το 3 ηταν γρηγοροτερο απο το 2 και το 4 γρηγοροτερο απο τα προηγουμενα.Αν θελεις πιασε ενα 3 g στα χερια σου με OS 4 δες το πως παει(σαν χελωνα) κι αυτο στο λεω γιατι το εχω το τηλ.και ξερω πως ηταν πριν δεν λεω αερολογιες.Το λειτουργικο ειναι πολυ βαρυ για τον επεξεργαστη που για μενα καμια σχεση δεν εχουν τα κατα τα αλλα χαρακτηριστικα που διαβαζουμε για τα τηλ.και τους επεξεργαστες.ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ.Ετσι θα γινει και μετα απο 2-3 χρονια και στο αγαπημενο μας iphone 4.Κι αυτο βεβαια δεν γινετε τυχαια.Πρεπει να πουλησουν τηλ.φιλε μου μην νομισεις οτι θα την βγαλεισ με το 4σαρι σου πανω απο 2 χρονια.Θα σου σπασει τα νευρα οπως εσπασε κι εμενα τα νευρα το 3g. Το ξερεις οτι το τηλ απο το slide to unlock οταν το παταω ( εχει password) κανει να ανοιξει 5-7 δευτερολεπτα.Για καποιον μπορει αυτα να ειναι ασημαντα εχοντας συμηθησει σε καποιο αλλο τηλ. αλλα σε αυτα τα τηλ.ειναι διαφορα.Αλλο παραδειγμα ανοιγω το απλο notes μεχρι να μπορω να γραψω περναει απειρος χρονος με λγα λογια σερνετε το τηλ. ασε που αν το κανεις jb τα πραγματα χειροτερευουν.Συγκρινε το με ενα υπολογιστη της προηγουμενησ 2 ετιας και βαλτου την σουιτα της adobe που κυκλοφορει τελευταια....δεν ξερω ποια εινα νομιζω η 5.Τι θα γινει με το υπολογιστη σου ??θα πεταει?? Οσο για την οθονη διαβασε προσεκτικα και θα καταλαβεις πως η οθονη του 4 ΔΕΝ προκαλει "κοσμοαλλαγη" οπως εφερε το πρωτο iphone δηλαδη απο τα απλα κινητα τηλεφωνακια μας στο iphone.Μια καλη λυση θα ηταν να κρατησεις το 4 αρι σου σε αυτην την εκδοση firmware για 2-3 χρονια τοτε σιγουρα θα πηγαινει σφαιρα...μονο που δεν θα δουλευει καμια εφαρμογη σου.Αυτα

#138   anetos

anetos

    iPH User

  • 181 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/10/2010 - 11:57

Και πως γινεται ρε παιδια που λετε ποτε να μην το βγαζουμε απο την πριζα πριν φορτισει εντελως?
Αν το συνδεσουμε στο λαπτοπ για να περασουμε πχ 3 τραγουδια και ενα βιντεακι , οση ωρα ειναι στο λαπτοπ συνδεμενο για να κανουμε sync με itunes δεν φορτιζει κι ολας? Τοτε τι πρεπει να κανουμε? καθε φορα που θελουμε να περασουμε κατι πρεπει και να το αφηνουμε να φορτισει εντελως?

Γινετε να συδεθει σε λαπτοπ χωρις να φορτιζει ??? :(

φιλε σωστη η απορια αλλα οταν συνδεεσαι με το usb στο λαπτοπ η φορτιση ειναι πολλη αργη και σταθερη!!δεν ειναι οπως με τον ταχυφορτιστη και γιαυτο και δεν δημιουργει προβληματα!!

#139   xasomeris

xasomeris

    iPH newbie

  • 12 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 09/10/2010 - 16:21

επειδή έτυχε να πέσω στο συγκεκριμένο topic και διαβάζοντας όλα αυτα που αναφέρονται ηθελα να πω οτι....
Ήμουν κάτοχος Iphone 2g, 3g και τώρα φυσικά Iphone 4.
Στο σπίτι ειχα μεγαλο προβλημα σήματος και με το 2g και με το 3g, με το 4 τώρα μιλάω αέρα πατέρα χωρις κανένα προβλημα.
Όσον αφορα την οθόνη.... η οθόνη του 4 απλά δεν υπάρχει...
Όσον άφορά την μπαταρία, δυστυχώς για μένα είναι το μεγάλο μείον του κινητού, γιατί με 3g ανοιχτό, με φωτεινότητα στο auto και κάτω από την μέση, η διάρκεια της μπαταρίας δεν υπερβαίνει τις 2 μέρες.Μιλάω πάντα για φυσιολογική χρήση. Σε περιπτωση λιωσίματος ουτε 12 ωρο δεν βγάζει.




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες