Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

iPad 2 ή Samsung Galaxy Tab 10.1v;


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
355 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#286   Christos75

Christos75

    iPH Hero

  • 3.927 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 29/04/2011 - 18:08

κρατα λεφτα το καλοκαιρι θα χτυπησουμε το iphone 5 :)


Χαχαχαχαχα...Ηρακλή είσαι έτοιμος για το 5άρι έτσι ? ?

Συνονοματε, βρισκομαι στην ιδια φαση με εσενα και ψαχνομαι, με την διαφορα οτι εχω ηδη ενα android tablet(archos 101)οποτε εχω εμπειρια χρησης απο ανδροιδ και τωρα ειμαι μεταξυ του ipad2 & του asus eeepad transformer.
Αυτο που εχω καταλαβει με το ψαξιμο που εχω κανει τον τελευταιο καιρο ειναι οτι πριν αγορασεις κατι πρεπει να το πιασεις στα χερια σου, να το δεις και να νιωσεις το πως λειτουργει.Ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο το archos δεδομενου οτι ολα αυτα για τα οποια ''αντιπαρατιθεστε'' σε αυτο το νημα σαν ελλειψεις, τα περιλαμβανει ολα (usb, bluetooth, hdmi, microsd klp), αλλα πιστευω οτι το ανδροιδ σαν λειτουργικο ακομα και στην εκδοση 3.0 ειναι πολυ πρωιμο και χρηζει μεγαλης βελτιωσης, σε αντιθεση με το ιΟΣ που αυτα που προσφερει τα προσφερει οπως πρεπει να ειναι, και εννοω να λειτουργουν.
Θα σου προτεινα να κανεις μια βολτα απο το public οπου εκει μπορεις να δεις και να δουλεψεις και με το honeycomb(acer iconia 500) αλλα και με το ipad2 και ετσι να δεις τις διαφορες μεταξυ τους.

Χρηστάρα με νιώθεις. Σε βλέπω ευχαριστημένο εν γένει από το κομμάτι αυτό! Σκέψου ότι το μέλλον προμηνύεται
ελπιδοφόρο για την Android σκηνή...οπότε ο ανταγωνσμός θα μεγαλώσει και άρα καλλίτερα προϊόιντα!!!
Θα πάω να το δω από κοντά το Galaxy διότι το ipad2 tο έχω δει!!!

Η Apple είναι η χειραφέτηση του αύριο,και το αύριο έχει πολύ λιγότερες ελευθερίες από το σήμερα.Απλά εκπαιδεύει ήδη τις Ηλικίες 11-17..
Μας δίνουν μια ακόμη φορά χρωματιστές "χάντρες"(συσκευές) κ κλέβουν τον Χρυσό (ελευθερία) είμαστε οι ιθαγενείς της νέας τεχνολογίας.. Το ίδιο κ οι υπόλοιποι κυνηγητό για το κομμάτι τούρτας το μαχαίρι όμως προς το παρόν το έχει η Apple.και το κομμάτι της ελεγχόμενης ελευθερίας του να γράφεις οτι θέλεις στο net απλά είναι η βαλβίδα ασφαλείας στην σύγχρονη χύτρα ταχύτητας..

Ωραία περιγραφή!!!
;)

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 29/04/2011 - 18:17


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#287   xr1stos

xr1stos

    iPH newbie

  • 3 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 29/04/2011 - 18:27

Μη μπερδευεσαι...
Και τα 2 εχουν usb θυρα (τα Android native και το iPad μεσω ανταπτορα), αυτο δε σημαινει οτι εχουν usb hosting ικανοτητες.
Ειναι κυριως (στο Android) για συνδεση με υπολογιστη και φορτιση.

Χωρις JB καμια απο τις 2 συσκευες (και γενικα iOS - Android ) δεν εχει τετοιες δυνατοτητες που ζητας.


Λαθος φιλε μου, υπαρχουν συσκευες που δεν χρειαζεται να κανεις κανενα ροοτ, archos 101IT κ.α. , μπορεις να συνδεσεις οποιοδηποτε στικακι ή εξωτερικο 2,5'' χωρις τροφοδοσια και να παιξει κανονικα οτι ταινια ,μουσικη, φωτογραφιες, εχεις μεσα.
Αν δεν γνωριζουμε καλο ειναι να μην ειμαστε απολυτοι.

#288   Christos75

Christos75

    iPH Hero

  • 3.927 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 29/04/2011 - 18:30

Λαθος φιλε μου, υπαρχουν συσκευες που δεν χρειαζεται να κανεις κανενα ροοτ, archos 101IT κ.α. , μπορεις να συνδεσεις οποιοδηποτε στικακι ή εξωτερικο 2,5'' χωρις τροφοδοσια και να παιξει κανονικα οτι ταινια ,μουσικη, φωτογραφιες, εχεις μεσα.
Αν δεν γνωριζουμε καλο ειναι να μην ειμαστε απολυτοι.


Μα τον είχα ρωτήσει αν είναι σίγουρος και δεν μου απάντησε...
Τελικά κάλλιστα μπορείς, σωστά ?

#289   chrisfrag

chrisfrag

    iPH newbie

  • 46 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air 2
  • GameCenter:Chrisfrag

Δημοσίευση 29/04/2011 - 19:20

Διάβασα με ενδιαφέρον όλη τη συζήτηση μέχρι τώρα. Όλη αυτή η συζήτηση μου θυμίζει την ιστορία του iphone που από την στιγμή που κυκλοφόρησε οι αντίπαλοι προσπαθούν με φανταχτερά στολίδια να μας πείσουν ότι είναι οι επόμενοι iphone killers. Είμαι χρήστης iphone από το 2007 με το 2g, όταν ακόμη δεν υπήρχε αυτή η τρέλα με το iphone. Με πολύ μεγάλη διστακτικότητα έκανα το βήμα (μετά από 10 χρόνια χρήσης nokia συσκευών)αδιαφορώντας για τα φυλλάδια που διαφήμιζαν όλα αυτά τα στολίδια. Αποτέλεσμα; Το 2g είναι το πρώτο τηλέφωνο που κράτησα για 3 χρόνια, πριν πάρω το 4, και το οποίο εξακολουθεί να λειτουργεί ακόμη και σήμερα στα χέρια της συζύγου καλύτερα από την πρώτη μέρα που το πήρα στα χέρια μου μετά τις αναβαθμίσεις του λειτουργικού. Είναι χειρότερο σε προδιαγραφές από πολλά κινητά της αγοράς; Σαφέστατα. Η εμπειρία χρήσης του μπορεί να συγκριθεί με κάποιο από τα άλλα; Σαφέστατα όχι. Για μένα αυτό είναι που έχει σημασία. Το ίδιο ισχύει και με το ipad. Όταν κυκλοφόρησε, δεν υπήρχε αντίπαλος, οπότε καθόρισε τις προδιαγραφές του όπως ήθελε. Όσο εντείνεται ο ανταγωνισμός, θα προσπαθεί να κάνει βήματα ώστε να κρατηθεί μπροστά. Ναι έχει ελλείψεις. Ο μόνος τρόπος να πει κάποιος αν είναι καλύτερο ή όχι, είναι να περάσει ένα διάστημα και με τα 2 και από την εμπειρία χρήσης να αποφασίσει. Από τη στιγμή που πήρα στα χέρια μου το 1 πριν ένα χρόνο, η ζωή μου έχει διευκολυνθεί κατά πολύ. Πλέον δεν χρησιμοποιώ laptop στο σπίτι, ενώ ακόμη και η χρήση του imac έχει περιοριστεί σε εξειδικευμένες εργασίες. Πριν λίγο καιρό το άλλαξα και πέρασα στο 2. Δεν είχα κανέναν ενδοιασμό. Μετά από τόσο καιρό, έχω συνηθίσει τις ελλείψεις του. Ακόμη και τώρα που δεν μπορώ να έχω jailbreak, δεν νοιώθω ιδιαίτερη έλλειψη, σε σημείο που να το σκεφτώ να το κάνω αν και όταν βγει. Με όλα αυτά δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν ότι το ipad είναι το καλύτερο και δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Εγώ κάνω τη δουλειά μου (έγγραφα, σημειώσεις, autocad, mail, σερφάρισμα αλλά και παιχνίδια στον ελεύθερο χρόνο) πολύ εύκολα και ευχάριστα. Όποιος δοκιμάσει να κάνει τα ίδια πράγματα και με κάποιο άλλο προϊόν σήμερα και όχι μετά από 6 μήνες ή ένα χρόνο και τα κάνει καλύτερα, θα ήθελα να μας ενημερώσει ώστε να το σκεφτώ κι εγώ στην επόμενη αναβάθμισή μου. Γιατί μην ξεχνάμε ότι δεν θα βγάλει μόνο ο ανταγωνισμός καινούρια προϊόντα, αλλά και η apple με εξελιγμένα χαρακτηριστικά. Να συγκρίνουμε όμοια πράγματα με πραγματικά δεδομένα. Όλα αυτά δεν τα λέω γιατί είμαι κολλημένος με την apple, απλά τα τελευταία χρόνια κάνω καλύτερα και πιο εύκολα τη δουλειά μου με τα προϊόντα της. Όπως διάλεξα αυτόν τον δρόμο, μπορώ πολύ εύκολα να πάρω κάποιον άλλο. Απλά, η όλη εμπειρία χρήσης δεν μπορεί να περιγραφεί με ένα ξερό φυλλάδιο χαρακτηριστικών.

#290   larryf13

larryf13

    iPH Member

  • 250 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:larryf13

Δημοσίευση 29/04/2011 - 19:29

Αυτό είναι άποψη, όχι αστεία!!! Γιατί είναι άχρηστο φίλε μου ?


Καταρχήν το νήμα ξεκίνησε με την αφορμή του να αγοράσω μία ταμπλέτα αλλά όχι άμεσα (αύριο το πρωί ας πούμε)!
Μέχρι το καλοκαίρι σκέφτομαι να πάρω αφού το ψάξω καλά!


Γιατί ένα macbook air είναι 100 φορές πιο χρήσιμο και όχι δραματικά πιο μεγάλο. Το iPad το έχεις για να βλέπει ο άλλος ότι σερφάρεις με iPad.

Είναι θέμα ποζεριάς και τίποτα άλλο.

Τελευταία επεξεργασία από: larryf13, 29/04/2011 - 19:33


#291   Paris1986

Paris1986

    iPH Community Leader

  • 12.704 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 29/04/2011 - 19:35

Το θέμα μεταφέρθηκε στην ενότητα bla-bla.

#292   toxotis70

toxotis70

    iPH Contributor

  • 972 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 19:39

Το archos δεν έχει καμία σχέση με τα παραπάνω tablets...

Aπο Μαμα, κανένα Απο τα 2 δεν έχει USB hosting, το έχουν αναφέρει ΌΛΑ τα τεστ.

Όσο εύκολο είναι να κανείς ροοτ το galaxy , άλλο τόσο είναι να κανείς jb to iPad.

#293   Paris1986

Paris1986

    iPH Community Leader

  • 12.704 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 29/04/2011 - 20:01

Καλησπέρα Χρήστο.

Να σου πω και εγω την άποψη μου.


Μας ρωτάς τι είναι καλύτερο απο τα δυο για να αγοράσεις ΑΛΛΑ δεν μας λες την χρήση που θέλεις να κανείς.

1)Εάν σε ενδιαφέρει να έχεις κάτι απο τα δυο απλα για να το έχεις τότε μην πάρεις τίποτε καθώς δεν θα έχουν να σου προσφέρουν κάτι.

2) Εάν σε ενδιαφέρει να το λειτουργεις στην δουλειά σου τότε μιας και είσαι χρήστης των συσκευών της apple σου προτείνω ανεπιφύλακτα να πάρεις το iPad ΌΧΙ γιατί είναι καλύτερο απο το Galaxy (σε χαρακτηριστικά) αλλα γιατί δεν θα χρειαστείς να μάθεις ένα καινούργιο λογισμικό με ότι αυτο συνεπάγεται.

3) Εκτός των χαρακτηριστικών του galaxy το οποίο υπερέχει του ipad σκέψου ποσά αλλα πράγματα κάνουν το iPad "καλυτερό". Μερικά απο αυτα είναι η ποιότητα κατασκευής του, η μεταπωλητικη του αξία και το λογισμικό του ασχέτως αν είναι "κλειστό" σε σχέση με το android.

Σύμφωνα με τα παραπάνω δες πρώτα τι θέλεις να κανείς και μετα πήγαινε να αγοράσεις κάτι απο τα δυο. Μην μπεις στον κόπο να αγοράσεις κάτι απλα για να το έχεις.

Υ.γ Ρίξε πάντως και μια ματιά στο πρώτης γενιάς iPad.

#294   xr1stos

xr1stos

    iPH newbie

  • 3 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 29/04/2011 - 20:49

Μα τον είχα ρωτήσει αν είναι σίγουρος και δεν μου απάντησε...
Τελικά κάλλιστα μπορείς, σωστά ?

Μπορεις με συγκεκριμενες συσκευες που εχουν κανονικη usb θυρα, π.χ archos101, advent vega, acer iconia A500, οσον αφορα το galaxy tab δεν εχει αυτη την δυνατοτητα συμφωνα με τα παρακατω:

After doing a bit of googling and watching various youtube videos, this is what i got to know about USB connectivity of Samsung Galaxy Tab 10.1, Galaxy Tab 10.1 has got a proprietary connector which does not look like usual USB connectors. The dock as shown in this video doubles as USB connector too.
samsung galaxy tab 10.1 usb connector

Samsung Galaxy Tab 10.1 usb has a proprietary USB connector

being a handheld device, Galaxy Tab 10.1 will not be having any USB host properties. This means you can not attach external USB hard drive which requires power from USB source. Rather Galaxy Tab 10.1 will be USB client only. Once connected with the help of its docking station to USB port of a computer, Galaxy Tab 10.1 will be detected as an external storage device just like a pen drive. This will facilitate an easy data transfer for you when you don’t have a WiFi or a 3G network.


#295   chresto

chresto

    iPH Addict

  • 656 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 29/04/2011 - 22:03

Καλησπέρα φίλε Χρήστο,

καταρχήν να σε συγχαρώ για το thread σου και τις απαντήσεις σου που μου θύμισαν ένα συγκεκριμένο θρυλικό thread σε άλλο forum κινητής τεχνολογίας, όσον αφορά την προσπάθεια για διατήρηση μιας αντικειμενικής άποψης.
Από εκεί και πέρα, ως χρήστης του iPad και μόνο, θα σου έλεγα να εξετάσεις το ενδεχόμενο αγοράς αυτού και όχι του 2, αν τελικά κατασταλάξεις στην αγορά apple προϊόντος. Αυτό στο λέω γιατί οι δυο αυτές συσκευές δεν έχουν "ουσιαστικές" διάφορες πλην των μπλιμπλικιών, εκτός και αν συν τοις άλλοις σε ενδιαφέρει το gaming, οπότε με το 2 επενδύεις σε παιχνίδια του μέλλοντος με αυξημένες απαιτήσεις. Αν βάλεις στο παιχνίδι δηλαδή πέρα των specs και την τιμή, ένα iPad μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση ή και ολοκαίνουργιο πιστεύω πως είναι καλό deal προς το παρόν. Γιατί το 2άρι πέρα της τσουχτερής τιμής του, είναι και δυσεύρετο.
Από εκεί και ύστερα, περί android μακάρι να είχα γνώσεις να σε βοηθήσω στην αγορά σου αλλά δεν κατέχω. Από την λίγη μου εμπειρία με κινητά φίλων της HTC πάντως, θα σου έλεγα να είσαι επιφυλακτικός παρά τα extra με τα οποία μπορεί να έρχονται.

Αυτά προς το παρόν και keep in mind, iPad + jailbreak + diskaid = super duper wow φάση :D

#296   bakchr

bakchr

    iPH Addict

  • 813 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 29/04/2011 - 22:51

Να πω κι εγώ τη γνώμη μου.

Το καινούριο galaxy tab έχει σίγουρα καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά από τα ipad 1 και 2, ίσως να έχει καλύτερα κι από το ipad 3. Στα θετικά του είναι επίσης το ότι παίζει flash, έχει bluetooth, radio και δέχεται usb (έστω με root).

Δεν έχει όμως ios. Όσοι έχουν χρησιμοποιήσει και τα δύο λειτουργικά, γνωρίζουν πολύ καλά ότι το android είναι ακόμα πολύ πίσω. Αυτήν την ασφάλεια, την ευκολία, την ποιότητα και γενικά την εμπειρία χρήσης που προσφέρει το ios, δεν θα μπορέσει ποτέ να την προσφέρει το android. Έχω χρησιμοποιήσει το android σε αρκετές εκδόσεις του και έχω απογοητευτεί από όλες. Έχω χρησιμοποιήσει και φτηνά android κινητά (που λογικό είναι να σε απογοητεύσουν) αλλά έχω χρησιμοποιήσει και τα πιο ακριβά και αν και έχουν όντως τεράστιες διαφορές μεταξύ τους, τελικά σε σύγκριση με το iphone είναι για πέταμα.

Βέβαια, δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα το honeycomb (λένε ότι είναι αρκετά βελτιωμένο σε σχέση με το froyo και το gingerbread) αλλά εγώ προσωπικά δεν το εμπιστεύομαι αυτό το λειτουργικό ούτε για παιχνίδια. Ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για την έκδοση 3.0 , την πρώτη έκδοση δηλαδή του android for tablet, που σίγουρα θα έχει πολλά προβλήματα. Δείτε την εξέλιξη του android και πόσο καιρό έκανε να φτάσει στην 2.3 (που ακόμα και στην 2.3 εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου). Όποιος πάρει tablet με 3.0 θα γίνει πειραματόζωο μέχρι να βελτιώσουν τα λάθη της πρώτης έκδοσης και να φτάσουν σε κάποια πιο ποιοτική και σταθερή έκδοση.

Στην ερώτηση λοιπόν, ipad 2 ή galaxy tab 10.1 , εγώ απαντώ ipad 1 !! Προσωπικά, είχα το ipad 1 και το πούλησα για να πάρω το ipad 2. Μόλις συνειδητοποίησα όμως ότι το 2 δεν μου προσέφερε και πολλά παραπάνω από το 1 (δεν κατάλαβα καμία αλλαγή στην ταχύτητα, στα γραφικά κλπ...μόνο ότι έχει camera [άχρηστη για μένα]), αμέσως πούλησα το 2 και αγόρασα ξανά το 1 (βρήκα μεταχειρισμένο ipad 1 3g 64gb στα 450 ευρώ με θήκη, οπότε μου έμειναν και 300 ευρώ στην τσέπη από την πώληση του ipad 2 3g 32gb).

Προτείνω λοιπόν σε όποιον θέλει να αγοράσει tablet σήμερα, να αγοράσει ένα μεταχειρισμένο ipad 1. Και σε λίγο καιρό που θα βγει το ipad 3, αλλά και που θα έχει εξελιχθεί το android for tablet, ξαναμιλάμε...

#297   kokolaki

kokolaki

    iPH newbie

  • 75 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 29/04/2011 - 23:15

Συγγνώμη αλλα επειδή μετα την 10 σελίδα δεν έχω πολύ διαβάσει και δεν ξέρω αν αναφέρθηκε ,το samsung έρχεται και αυτό σε δυο εκδόσεις απλή wifi και 3g .

#298   kokolaki

kokolaki

    iPH newbie

  • 75 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 29/04/2011 - 23:37

Ούτε και USB θύρες απ´οτι βλέπω τώρα αλλα propriety port όπως του iPad.γουαϊ ιζ δατ?

#299   Christos75

Christos75

    iPH Hero

  • 3.927 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 30/04/2011 - 06:28

Συγγνώμη αλλα επειδή μετα την 10 σελίδα δεν έχω πολύ διαβάσει και δεν ξέρω αν αναφέρθηκε ,το samsung έρχεται και αυτό σε δυο εκδόσεις απλή wifi και 3g .


Το Galaxy Tab έρχεται κατευθείαν με wifi + 3G μαζί σε όλες τις εκδόσεις του. Διαφοροποιείται ως προς την μνήμη του, 16GB, 32GB,64GB!

Ούτε και USB θύρες απ´οτι βλέπω τώρα αλλα propriety port όπως του iPad.γουαϊ ιζ δατ?

Δεν το ξέρω, δεν είμαι σίγουρος!

Να πω κι εγώ τη γνώμη μου.

Το καινούριο galaxy tab έχει σίγουρα καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά από τα ipad 1 και 2, ίσως να έχει καλύτερα κι από το ipad 3. Στα θετικά του είναι επίσης το ότι παίζει flash, έχει bluetooth, radio και δέχεται usb (έστω με root).

Δεν έχει όμως ios. Όσοι έχουν χρησιμοποιήσει και τα δύο λειτουργικά, γνωρίζουν πολύ καλά ότι το android είναι ακόμα πολύ πίσω. Αυτήν την ασφάλεια, την ευκολία, την ποιότητα και γενικά την εμπειρία χρήσης που προσφέρει το ios, δεν θα μπορέσει ποτέ να την προσφέρει το android. Έχω χρησιμοποιήσει το android σε αρκετές εκδόσεις του και έχω απογοητευτεί από όλες. Έχω χρησιμοποιήσει και φτηνά android κινητά (που λογικό είναι να σε απογοητεύσουν) αλλά έχω χρησιμοποιήσει και τα πιο ακριβά και αν και έχουν όντως τεράστιες διαφορές μεταξύ τους, τελικά σε σύγκριση με το iphone είναι για πέταμα.

Βέβαια, δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα το honeycomb (λένε ότι είναι αρκετά βελτιωμένο σε σχέση με το froyo και το gingerbread) αλλά εγώ προσωπικά δεν το εμπιστεύομαι αυτό το λειτουργικό ούτε για παιχνίδια. Ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για την έκδοση 3.0 , την πρώτη έκδοση δηλαδή του android for tablet, που σίγουρα θα έχει πολλά προβλήματα. Δείτε την εξέλιξη του android και πόσο καιρό έκανε να φτάσει στην 2.3 (που ακόμα και στην 2.3 εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου). Όποιος πάρει tablet με 3.0 θα γίνει πειραματόζωο μέχρι να βελτιώσουν τα λάθη της πρώτης έκδοσης και να φτάσουν σε κάποια πιο ποιοτική και σταθερή έκδοση.

Στην ερώτηση λοιπόν, ipad 2 ή galaxy tab 10.1 , εγώ απαντώ ipad 1 !! Προσωπικά, είχα το ipad 1 και το πούλησα για να πάρω το ipad 2. Μόλις συνειδητοποίησα όμως ότι το 2 δεν μου προσέφερε και πολλά παραπάνω από το 1 (δεν κατάλαβα καμία αλλαγή στην ταχύτητα, στα γραφικά κλπ...μόνο ότι έχει camera [άχρηστη για μένα]), αμέσως πούλησα το 2 και αγόρασα ξανά το 1 (βρήκα μεταχειρισμένο ipad 1 3g 64gb στα 450 ευρώ με θήκη, οπότε μου έμειναν και 300 ευρώ στην τσέπη από την πώληση του ipad 2 3g 32gb).

Προτείνω λοιπόν σε όποιον θέλει να αγοράσει tablet σήμερα, να αγοράσει ένα μεταχειρισμένο ipad 1. Και σε λίγο καιρό που θα βγει το ipad 3, αλλά και που θα έχει εξελιχθεί το android for tablet, ξαναμιλάμε...

Σ'ευχαριστώ για την γνώμη σου αγαπητέ!!! Είναι όντως χρήσιμη!

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 30/04/2011 - 06:30


#300   Christos75

Christos75

    iPH Hero

  • 3.927 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 30/04/2011 - 06:32

Καλησπέρα φίλε Χρήστο,

καταρχήν να σε συγχαρώ για το thread σου και τις απαντήσεις σου που μου θύμισαν ένα συγκεκριμένο θρυλικό thread σε άλλο forum κινητής τεχνολογίας, όσον αφορά την προσπάθεια για διατήρηση μιας αντικειμενικής άποψης.
Από εκεί και πέρα, ως χρήστης του iPad και μόνο, θα σου έλεγα να εξετάσεις το ενδεχόμενο αγοράς αυτού και όχι του 2, αν τελικά κατασταλάξεις στην αγορά apple προϊόντος. Αυτό στο λέω γιατί οι δυο αυτές συσκευές δεν έχουν "ουσιαστικές" διάφορες πλην των μπλιμπλικιών, εκτός και αν συν τοις άλλοις σε ενδιαφέρει το gaming, οπότε με το 2 επενδύεις σε παιχνίδια του μέλλοντος με αυξημένες απαιτήσεις. Αν βάλεις στο παιχνίδι δηλαδή πέρα των specs και την τιμή, ένα iPad μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση ή και ολοκαίνουργιο πιστεύω πως είναι καλό deal προς το παρόν. Γιατί το 2άρι πέρα της τσουχτερής τιμής του, είναι και δυσεύρετο.
Από εκεί και ύστερα, περί android μακάρι να είχα γνώσεις να σε βοηθήσω στην αγορά σου αλλά δεν κατέχω. Από την λίγη μου εμπειρία με κινητά φίλων της HTC πάντως, θα σου έλεγα να είσαι επιφυλακτικός παρά τα extra με τα οποία μπορεί να έρχονται.

Αυτά προς το παρόν και keep in mind, iPad + jailbreak + diskaid = super duper wow φάση :D


Σ'ευχαριστώ αγπητέ για τα καλά σου λόγια! Ενδιαφέρουσα η άποψή σου...

Μπορεις με συγκεκριμενες συσκευες που εχουν κανονικη usb θυρα, π.χ archos101, advent vega, acer iconia A500, οσον αφορα το galaxy tab δεν εχει αυτη την δυνατοτητα συμφωνα με τα παρακατω:

After doing a bit of googling and watching various youtube videos, this is what i got to know about USB connectivity of Samsung Galaxy Tab 10.1, Galaxy Tab 10.1 has got a proprietary connector which does not look like usual USB connectors. The dock as shown in this video doubles as USB connector too.
samsung galaxy tab 10.1 usb connector

Samsung Galaxy Tab 10.1 usb has a proprietary USB connector

being a handheld device, Galaxy Tab 10.1 will not be having any USB host properties. This means you can not attach external USB hard drive which requires power from USB source. Rather Galaxy Tab 10.1 will be USB client only. Once connected with the help of its docking station to USB port of a computer, Galaxy Tab 10.1 will be detected as an external storage device just like a pen drive. This will facilitate an easy data transfer for you when you don’t have a WiFi or a 3G network.

Οπότε σε αυτό το θέμα είναι το ίδιο με το iPad2 ή iPad!!!

Καλησπέρα Χρήστο.

Να σου πω και εγω την άποψη μου.


Μας ρωτάς τι είναι καλύτερο απο τα δυο για να αγοράσεις ΑΛΛΑ δεν μας λες την χρήση που θέλεις να κανείς.

1)Εάν σε ενδιαφέρει να έχεις κάτι απο τα δυο απλα για να το έχεις τότε μην πάρεις τίποτε καθώς δεν θα έχουν να σου προσφέρουν κάτι.

2) Εάν σε ενδιαφέρει να το λειτουργεις στην δουλειά σου τότε μιας και είσαι χρήστης των συσκευών της apple σου προτείνω ανεπιφύλακτα να πάρεις το iPad ΌΧΙ γιατί είναι καλύτερο απο το Galaxy (σε χαρακτηριστικά) αλλα γιατί δεν θα χρειαστείς να μάθεις ένα καινούργιο λογισμικό με ότι αυτο συνεπάγεται.

3) Εκτός των χαρακτηριστικών του galaxy το οποίο υπερέχει του ipad σκέψου ποσά αλλα πράγματα κάνουν το iPad "καλυτερό". Μερικά απο αυτα είναι η ποιότητα κατασκευής του, η μεταπωλητικη του αξία και το λογισμικό του ασχέτως αν είναι "κλειστό" σε σχέση με το android.

Σύμφωνα με τα παραπάνω δες πρώτα τι θέλεις να κανείς και μετα πήγαινε να αγοράσεις κάτι απο τα δυο. Μην μπεις στον κόπο να αγοράσεις κάτι απλα για να το έχεις.

Υ.γ Ρίξε πάντως και μια ματιά στο πρώτης γενιάς iPad.

Σ'ευχαριστώ πολύ αγαπητέ για την κατάθεση της άποψή σου!
1)Δεν έχεις άδικο...
2) Είναι είναι ένα σοβαρό «κόλλημα» άντε να τα μάθεις όλα από την αρχή...
3) Η μεταπωλητική αξία δεν με ενδιαφέρει διότι δεν πουλώ τις συσκευές μου εν γένει!!!!

Γενικά συμφωνώ με την τοποθέτησή σου, πολύ ωραία και ορθή τοποθέτηση στο σύνολό της!!!!
Ευχαριστώ!!!!Θα έλεγα-έγραφα αντικειμενική καθ'όλα!!!

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 30/04/2011 - 06:37


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες