Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Σύγκριση Samsung Galaxy S2 με το iPhone 4s (Face off)


  • Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
110 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   eddy888

eddy888

    iPH Enthousiast

  • 550 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 24/10/2011 - 01:07

αν παρεις Samsung Galaxy S2..δεν υποστηριζονται ολες οι εφαρμογες για αυτο το κινητο..ειδικα τα παιχνιδια!!για παραδειγμα το dead space ενα πανεμορφο παιχνιδι δεν παιζει στον γαλαξια αξιας 600 ευρω και παιζει σε ενα κινητο που κοστιζει 200 ευρω οπως το huawei ideos τραγικο απλα!και θα βρεις πολλα αλλα τετοια παρομοια..και για να παιξεις ενα παιχνιδι και να το χαρεις πρεπει να κανεις root την συσκευη που ειναι κατι σαν το jailbreak και να κατεβασεις τουσ καταλληλους plug in για να σε παιξει το παιχνιδι..πρεπει να εισαι δηλαδη hacker για να παιξεις ενα απλο παιχνιδι!!!επισης υπαρχουν 100.000 εφαρμογες ολες το ιδιο με διαφορετικο ονομα οπως για παραδειγμα music players,task manager(αυτο για να κλεινεις τις εφαρμογες),και χιλιαδες αλλα παρομοια...!και ολα απλα φτωχα σε περιβαλλον χρησης..!!

εγω προτινω να δοκιμασεις ανδροιδ και αν δεν σαρεσει ξαναγυρνας σε αιφοουν Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   nickolaou

nickolaou

    iPH Contributor

  • 1.100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/10/2011 - 01:10

Σε ευχαριστω παρα πολυ βοη8ησες αρκετα..αυριο 8α παω σε ενα καταστημα να τα ξαναδω απο την αρχη(αν και αυτα που ειπες ειναι σοβαρα για επιλογη 4σ).Ειδομεν.

#33   eddy888

eddy888

    iPH Enthousiast

  • 550 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 24/10/2011 - 01:17

φυσικα ομως και εχει καλες εφαρμογες αλλα ειναι λιγες..μετρημενες δηλαδη! Αναρτημένη εικόνα
εγω προτινω να πας για 4s...και σου μιλαει επισης ενας πολυ fun των android..
η προιστορια μου με συσκευες
HTC HD2
HTC DESIRE HD
NEXUS S
LG OPTIMUS 2X
HTC SENSATION
SAMSUNG GALAXY S2.....

και ναι αν με ρωτησεις..
δεν ξαναγυρναω σε ανδροιδ...οχι μεχρι να σοβαρευτουν και να συμαζεψουν το μπαχαλο!
πιστος στην apple πλεον και στην ομορφια του απλου και ομορφου χωρις lags iOS!

#34   g4m1st3r1x

g4m1st3r1x

    iPH Member

  • 305 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 24/10/2011 - 02:21

και η μερκελ εφτιαξε την γερμανια και η ελλαδα πληρωνει την γερμανια..τι καλα θα ηταν να μην πληρωναμε !μονο που ο παπανδρεου δεν μπορει να κανει jailbreak την γερμανια και να παιρνουμε φραγκα σπασμενα χωρις να χρωσταμε απτα δανεικα που παιρνουμε..οποτε ας πληρωνουμε και τον παπανδρεου και την μερκελ..αλληλεγγυη!!φιλε μου..εντελως φιλικα!ΟΛΟς Ο ΚΟΣΜΟς ΚΛΕΒΕΙ!

την οικογενεια σου να βοηθας μονο...!μην πληρωνεις κανεναν γιατι ολοι θα σε "σκοτωσουν ετσι κ αλλιως!οπως..εσυ καποτε πληρωνοντας τους αυτους θα τους κανεις δισεκατομυριουχους κ εσυ θα μεινεις χωρις φραγκο στην τσεπη και θα τριγυρνας στους δρομους ψαχνοντας φαι..τι θα εχεισ να λες μετα??α ρε εκεινος που εφτιαξε το angry birds εξαιτιας μου εγινε εκατομυριουχοσ και γω ζω στον δρομο!!ετσι κ αλλιως και να μην πληρωσεις εκατομυρια εχουν αυτοι..καλυτερα τα λεφτα να τα δινεις στα παιδακια που πεινανε....!!γιατι αυτοι που φτιαχνουν τις εφαρμογες δεν τα χαριζουν στα παιδακια που πεινανε μαζι με ενα iphone 4 να παιζουν και να χαιρονται παιδικη ηλικια???γιατι κανουν αυτο ακριβως παιρνοντας λεφτα απο σενα η απο μενα και αυτοι τρωνε σε ρεστοραν απτην στιγμι που εγω θα πειναω και θα χαιρομαι που πληρωσα μια εφαρμογη ενος ανθρωπου που εχει ηδη φραγκα!μονο για διαφημισεις του angry birds εβαλαν εκατομυρια απτην τσεπη τους και λες να μην εχουν λεφτα??και θα πληρωνω και ενα παιχνιδι που πεταει πουλακια??αγορασα μονο το iphone 4 για να εχω να ασχολουμαι στην ελευθερη ωρα μου..απο κει και περα τιποτα αλλο δεν πληρωνω!

δεν σε παω κοντρα απλα σκεψου και καπως διαφορετικα για εμας που δεν πληρωνουμε εφαρμογες..εντελως φιλικα ολα αυτα :)



Να δω διαφορετικά αλλιώς εσένα που δεν πληρώνεται εφαρμογές και παιχνίδια? Τι λες ρε μεγάλε? Ποιος σου τα έμαθε αυτά? Τι σου φταίει ο κάθε Developer που του κλέβεις την εφαρμογή επειδή έχεις Jailbreak? Που κολλάει ο Παπανδρέου και ο κάθε Παπανδρέου ή η Merkel με έναν Developer που κλέβεις εσύ? Τι άλλο θα ακούσω δηλαδή για δικαιολογία ? Τα σκέφτεσαι αυτά που λες ? Το είπα και πιο πάνω... Πχ. Αν εγώ ήμουν το αφεντικό σου και μου πρόσφερες μια υπηρεσία θα σου άρεσε να μην σε πληρώνω? Και αν με ρώταγες γιατί θα σου απαντούσα ότι όπως κλέβει εμενα η Merkel ή ο Παπανδρέου θα κλέψω και εγώ εσένα και έτσι δεν θα σε πληρώσω? Σε τι κόσμο ζεις εσύ? Σεβασμός, συνάνθρωπος, ανθρωπιά, αξιοπρέπεια... Δεν σου λένε κάτι αυτές οι λέξεις? Δηλαδή σε κλέβει εσένα ο Παπανδρέου πρέπει να κλέψεις εσύ κάποιον άλλον? Οφθαλμός αντί οφθαλμού? Σοβαρευτείτε σας παρακαλώ πολύ !!! Είμαι παρα πολύ ανοιχτός σε απόψεις αλλα δεν μπορώ και να βλέπω τέτοια πράγματα... Είναι πραγματικά όχι πέρα του λογικού αλλα πέρα της αθλιότητας και της γυφτιάς... Δεν θα σου ζητήσω συγγνώμη αν σε πείραξε το λεξικό μου και ούτε θέλω να αποκτήσω καμια αντιπαράθεση... Αλλα αυτά που μου λες είναι ρεζιλίκια... Γνώμη μου κιόλας...

#35   eddy888

eddy888

    iPH Enthousiast

  • 550 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 24/10/2011 - 02:49

οχι φιλε..εν μερη εχεις δικιο σε αυτα που λες..!θα σου πω μονο ποιους θα πληρωσω...τους developers που το κανουν για εμας τζαμπα..τοτε θα του αφησω δωρεα...!και το εχω κανει πολλες φορες να αφησω δωρεα!γιατι αυτοι μονο σκεφτονται εμας πραγματικα σαν ανθρωποι με την καρδια τους και οσα θελει ο καθενας του αφηνει...!!εσυ αν θελεις πληρωνε τους ηδη εκατομυριουχους και μενα ασε με να αφηνω δωρεες!δηλαδη για παραδειγμα εσυ πληρωνε τον παπανδρεου με λιγα λογια κ μενα ασε με να ταιζω φτωχα παιδακια...!ναι σε αυτον τον κοσμο ζω...ειναι σαν να μου λες πως οι ποδοσφαιριστες που παιρνουν εκατομυρια κανουν κατι για τον κοσμο και συ πρεπει να πας να τους στηριξεις πληρονοντασ 20 ευρω για ενα ματς ωστε να παιξουν καλυτερα!απτο να μπω τζαμπα..να χαρω τζαμπα θεαμα ε ναι και να αφησω μια δωρεα!τελος παντων οπως ειπα ειμαι στον δικο μου κοσμο..φταιει που απλα μεγαλωσα δινοντας περισσοτερο δωρρες απτο να αγοραζω apps!

οπως και να εχει καλο ειναι να στηριζουμε αυτους που πρεπει!

#36   g4m1st3r1x

g4m1st3r1x

    iPH Member

  • 305 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 24/10/2011 - 02:58

Δεν μπορώ να σε καταλάβω... Και εγώ κάνω Δωρεές και πολλές φορες από το paypal... Αλλα καλο θα ήταν να εκτιμάς την δουλειά του αλλου ο οποιος σε βοηθάει... Αυτό είναι που πρέπει να καταλάβεις !!! Όσα λεφτά και να έχει αυτός από το Angry Birds (που προανέφερες πιο πάνω) από την στιγμή που σου προσφέρει διασκέδαση το παιχνίδι που αυτός έφτιαξε πρέπει να το αγοράσεις...
Από την στιγμή που πωλείται και το χρειάζεσαι, έστω για ψυχαγωγία, καλο θα ήταν να το αγοράσεις !!! Τέλος πάντων !!!

#37   eddy888

eddy888

    iPH Enthousiast

  • 550 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 24/10/2011 - 03:11

ναι,φιλε μου καλα τα λες..αλλα θελω να σε πω..δηλαδη αυτος που εφτιαξε το jb και καποιοι κατεβαζουν σπασμενες εφαρμογες οπως εσυ κ εγω τζαμπα και χαιρομαστε το θεωρεις κακο??δεν θα επρεπε..εκει θελω να καταληξω..οτι αυτος που το εκανε το εκανε με την καρδια του για μας που δεν εχουμε λεφτα να αγορασουμε εφαρμογες ειτε να τις πληρωσουμε..!ο δικος του τροπος σκεψεις ειναι αυτος(αυτος που εβγαλε το jb) ας δωσω την ευκαιρια στα "φτωχα" παιδια που δεν εχουν λεφτα να αγορασουν να χαρουν παιχνιδια και αυτοι που εχουν ας πληρωνουν...και αυτος το εκανε με κοπο και ιδρωτα και δεν ζηταει φραγκα..οποιος θελει αφηνει δωρεα..!οποτε ουτε το δικο σου ειναι κακο ουτε αυτο που λεω και γω..!αλλα ενταξει οσο για το angry birds εβγαλε αρκετα εκατομμυρια..!στο android νομιζω το δινουν τζαμπα...σε ολες τις συσκευες!στα iphone γτ το εχουν επι πληρωμη??(η το αντιθετο δεν θυμαμαι..δηλαδη στο iphone τζαμπα και στο android πληρωνεις) γιατι αν ειναι στο iphone μονο που πληρωνεις τοτε εγω θα νιωσω κοροιδο και πως επειδη ειμαι μελος και κατοχοσ iphone εχω και τα λεφτα να πληρωνω angry birds!αυτο ειναι που δεν μαρεσει....!και προτιμω αυτους που δεν θα με κοροιδευουν Αναρτημένη εικόνα

τελος παντων..αυτη η συζητηση θελει ποτο και και αγκαλιες μετα.. Αναρτημένη εικόνα

γιατι στο κατω κατω ανθρωπος ειμαι κ ανθρωπος εισαι κ κουβεντα κανουμε!και χαιρομαι που ακουσα και την δικια σου γνωμη..!

Αναρτημένη εικόνα Αναρτημένη εικόνα

#38   Gfb3

Gfb3

    iPH Enthousiast

  • 474 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 24/10/2011 - 07:41

Τα "φτωχά" παιδιά δεν παίρνουν iphone. Ας πάρουν ένα φτηνό android με 100€ και ας παίζουν παιχνίδια με διαφημίσεις (γι'αυτό είναι δωρεάν τα angry birds εκει). Όποιος έχει 600€ για ένα iphone (ή ακόμα και 400 μεταχειρισμένο) μπορεί να δώσει 9-10€ να πάρει 10-12 παιχνιδάκια που του αρέσουν και να περνάει την ώρα του. Οποιος θέλει να τα κατεβάζει σπασμένα (οι περισσότεροι δηλαδη) ας το κάνει αλλά να μην προσπαθεί να πείσει τους υπόλοιπους ότι είναι και σωστό. Το παράνομο το βαφτίζουμε "δωρεάν" στην Ελλάδα και είμαστε εντάξει. "Δωρεάν" παιχνίδια, ταινίες, nova κτλ...

#39   Noctis

Noctis

    iPH newbie

  • 10 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/10/2011 - 09:42

Παίδες...η αλήθεια είναι μία...έχοντας χρησιμοποιείσει και τα δύο...καταλήγω στην εξής γνώμη!
Το Galaxy S 2 είναι μακράν καλύτερο. Το Android μετά το 2.3 δε χρειάζεται καν task killer!
Είχα και τα δύο,ταυτόχρονα, και θα σας πω ποιο μου άρεσε περισσότερο και γιατί.
Galaxy...
1:πλήρως παραμετροποιησιμο χωρίς custom rom(δε μιλάω για roms μιλάω για αρχικές οθόνες, αλλαγή εφαρμογής sms, άλλο μενού κτλ)
2:Widgets,από μουσική, καιρό εως ότι μπορείς να φανταστείς...έχω ένα κύκλο που όταν πατάω πάνω του μου βγάζει σε κυκλική μορφή εφαρμογές (όποιες θέλω φυσικά)
3:ελευθερία χρήσης...χωρίς iTunes χωρίς τίποτα. Κινητό φλασάκι(το βάζεις παίζει παντού, σε όλα τα pc με ή χωρίς κάποιο ειδικό πρόγραμμα και του περνάς μέσα ότι θες)
4:Πλήρη υποστήριξη ό,τι αρχείου του ρίξεις μέσα! είτε αυτό είναι avi, mkv με υπότιτλους ξεχωριστά ή όχι, flv κτλ
5:Full Flash Support. Και ναι, παίζει ρόλο.
6: πολύ καλύτερες εφαρμογές από τη μαμά. Είτε αυτές είναι οι επαφές, είτε το Polaris Office, είτε το Youtube(που είναι 10 φορές καλύτερο στο Galaxy), Allshare(διαμοίραση αρχείων μέσω Wifi, γνωστό ως και DLNA), Kies Air κτλ
7: Πραγματικό Multi-tasking.
8: Καλύτερη γενικά εμπειρία ίντερνετ(για τη δική μου χρήση) πχ Βάζω ένα τραγούδι στο youtube σε ένα tab ανοίγω άλλο και στο Iphone σταματάει να παίζει. Στο Galaxy παίζει κανονικότατα. (δε ξέρω αν φταίω εγώ σε κάτι για αυτό)
9: Μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας, σε όλα εκτός τους σερφαρίσματος στο ίντερνετ.
10: Μεγαλύτερη-Καλύτερη οθόνη. Τα κοιτάω και τα δύο, και όχι παντόφλα δεν είναι το S2, και πλέον μου φαίνεται μικρό το Iphone ακόμη και για pinch to zoom
11: Καλύτερη κάμερα(από το 4, το 4s λένε ότι έχει καλύτερη, δε ξέρω δε τις έχω δει σε κόντρα)
12:Υποστήριξη κάρτας μνήμης! !!!!!!!!!!!!!!!! Πάρα πολύ σημαντικό για μένα
13:Αναφορές μηνυμάτων, ήχος κλήσεις, πολλαπλή διαγραφή επαφών, smart dialer κτλ

αυτή τη στιγμή δε μπορώ να σκεφτώ άλλα! οι εφαρμογές δε με ενδιαφέρουν τόσο και θας πω γιατί. από τις 500χ που χουν και τα δύο εγώ ζήτημα είναι να χρησιμοποιώ τις 100. οπότε προσωπικά δε με αγγίζει το θέμα, το θέμα είναι τι κάνει από μόνο του το κινητό. Όταν πήρα το Galaxy απελευθέρωσα τα χέρια μου. Ό,τι ήθελα να κάνω ήταν από μόνο του στο κινητό.
Στο iPhone πχ για Dlna έψαχνα...για Mkv και avi έψαχνα κτλ

Όσο για το jb στο iphone είναι απαραίτητο, ενώ το Galaxy το χω τόσους μήνες ούτε root το έκανα ούτε τίποτα.

Τελευταία επεξεργασία από: Noctis, 24/10/2011 - 09:45


#40   Eirini1988

Eirini1988

    iPH Addict

  • 613 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 24/10/2011 - 09:49

Διαβάζωντας τα παραπάνω αντιλαμβάνομαι οτι εχεις δοκιμασει και τις δυο συσκευές και 8α σε παρακαλούσα να μου πεις ποιο να διαλεξω .Απλως 8έλω να αναφέρω οτι χτες πουλησα το iphone 4 white που είχα για να αγοράσω το iphone 4 s ...ομως τώρα βλέπω και το galaxy s2 οτι ειναι καλο και 8α η8ελα την γνώμη σου (αλλα και των υπολοιπων) σχετικά με το ποιο να διαλέξω ...(Εγω πάντως που το ειδα το σ2 το μονο 8ετικο που βλέπω ειναι οτι εχει flash και ραδιο διοτι το ι4 δεν εχει.Ψστοσο το ι4 εχει καλυτερη ο8ονη και ειναι πιο μουρατο αλλα εχει πολλα κλειδωματα)..παρακαλω εσενα και οποιον αλλο 8ελει ας πει την γνωμη του και εν τελει πιο κινητο αξιζει συγκρινωντας ολα τα χαρακτηριστικα του ενος με το αλλο....

ο μονος λογος που δεν θελω το gs2, ειναι το android που σιχαινομαι, κ το μεγεθος του που ομως στην πλειοψηφια φανταζει ιδανικο. Σε ολα τ αλλα, πλην της ποιοτητας κατασκευης, υπερτερει του iphone 4s... Αν δε σε νοιαζει το hw, αν σιχαινεσαι το android, αν δε ζεις ανετα με το battery drain λογω κακογραμμενων εφαρμογων, τοτε το iphone ειναι μονοδρομος για σενα... Οπως κ για μενα! Φυσικα εν γνωση μου προτιμησα ενα υποδεεστερο κ ακριβοτερο τηλεφωνο απο το gs2, γιατι απλα δεν συμβιωνω με τα παραπανω... Ιδιως με το λειτουργικο.,.

Ακομα κ το τερας gs2, ερχεται η μερα που λιγωνει με το android (5-6 μερες χρησης χωρις reset).

Η αποφαση δικη σου.. :)


written on Tapatalk by my sexy iPad 2 

#41   nickolaou

nickolaou

    iPH Contributor

  • 1.100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/10/2011 - 09:58

Παίδες...η αλήθεια είναι μία...έχοντας χρησιμοποιείσει και τα δύο...καταλήγω στην εξής γνώμη!
Το Galaxy S 2 είναι μακράν καλύτερο. Το Android μετά το 2.3 δε χρειάζεται καν task killer!
Είχα και τα δύο,ταυτόχρονα, και θα σας πω ποιο μου άρεσε περισσότερο και γιατί.
Galaxy...
1:πλήρως παραμετροποιησιμο χωρίς custom rom(δε μιλάω για roms μιλάω για αρχικές οθόνες, αλλαγή εφαρμογής sms, άλλο μενού κτλ)
2:Widgets,από μουσική, καιρό εως ότι μπορείς να φανταστείς...έχω ένα κύκλο που όταν πατάω πάνω του μου βγάζει σε κυκλική μορφή εφαρμογές (όποιες θέλω φυσικά)
3:ελευθερία χρήσης...χωρίς iTunes χωρίς τίποτα. Κινητό φλασάκι(το βάζεις παίζει παντού, σε όλα τα pc με ή χωρίς κάποιο ειδικό πρόγραμμα και του περνάς μέσα ότι θες)
4:Πλήρη υποστήριξη ό,τι αρχείου του ρίξεις μέσα! είτε αυτό είναι avi, mkv με υπότιτλους ξεχωριστά ή όχι, flv κτλ
5:Full Flash Support. Και ναι, παίζει ρόλο.
6: πολύ καλύτερες εφαρμογές από τη μαμά. Είτε αυτές είναι οι επαφές, είτε το Polaris Office, είτε το Youtube(που είναι 10 φορές καλύτερο στο Galaxy), Allshare(διαμοίραση αρχείων μέσω Wifi, γνωστό ως και DLNA), Kies Air κτλ
7: Πραγματικό Multi-tasking.
8: Καλύτερη γενικά εμπειρία ίντερνετ(για τη δική μου χρήση) πχ Βάζω ένα τραγούδι στο youtube σε ένα tab ανοίγω άλλο και στο Iphone σταματάει να παίζει. Στο Galaxy παίζει κανονικότατα. (δε ξέρω αν φταίω εγώ σε κάτι για αυτό)
9: Μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας, σε όλα εκτός τους σερφαρίσματος στο ίντερνετ.
10: Μεγαλύτερη-Καλύτερη οθόνη. Τα κοιτάω και τα δύο, και όχι παντόφλα δεν είναι το S2, και πλέον μου φαίνεται μικρό το Iphone ακόμη και για pinch to zoom
11: Καλύτερη κάμερα(από το 4, το 4s λένε ότι έχει καλύτερη, δε ξέρω δε τις έχω δει σε κόντρα)
12:Υποστήριξη κάρτας μνήμης! !!!!!!!!!!!!!!!! Πάρα πολύ σημαντικό για μένα
13:Αναφορές μηνυμάτων, ήχος κλήσεις, πολλαπλή διαγραφή επαφών, smart dialer κτλ

αυτή τη στιγμή δε μπορώ να σκεφτώ άλλα! οι εφαρμογές δε με ενδιαφέρουν τόσο και θας πω γιατί. από τις 500χ που χουν και τα δύο εγώ ζήτημα είναι να χρησιμοποιώ τις 100. οπότε προσωπικά δε με αγγίζει το θέμα, το θέμα είναι τι κάνει από μόνο του το κινητό. Όταν πήρα το Galaxy απελευθέρωσα τα χέρια μου. Ό,τι ήθελα να κάνω ήταν από μόνο του στο κινητό.
Στο iPhone πχ για Dlna έψαχνα...για Mkv και avi έψαχνα κτλ

Όσο για το jb στο iphone είναι απαραίτητο, ενώ το Galaxy το χω τόσους μήνες ούτε root το έκανα ούτε τίποτα.

Διαβάζωντας τα παραπανω 8ελω μονο να σου κανω μια ερωτηση:Φίλος πιο πανω που εχει το galaxy s2 αναφέρει οτι εχει γενικα προβλημα συμβατοτητας το κινητο και ειδικότερα και στα games ..8α μπορουσες να μας πεις αν εχεις συναντησει και εσυ κατι παρομοιο και τι γνωμη εχεις για android συγκριτικα με ios???

#42   parafron4

parafron4

    iPH Elite Poster

  • 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 24/10/2011 - 10:07

Προσωπικα δεν μου εχει τυχει να μην ειναι συμβατο ενα παιχνιδι απο το μαρκετ...αυτα που θα σε δυσκολεψουν ειναι της gameloft αλλα και παλι με λιγο ψαξιμο θα βρεις την ακρη...το καλο με το s2 ειναι οτι μπορεις να τρεξεις και tegra games τα οποια απο γραφικα μαμανε(τσεκαρε στο youtube)

Και να πω γιαυτο που αναφερθηκε για τη μπαταρια οτι δεν ειναι θεμα μονο των κακογραμμενων εφαρμογων αλλα και λογο της gingerbread...με την ice cream νομιζω οτι θα βελτιωθουν πολλα...και το κυριοτερο οτι επιτελους θα εχουμε πληρη αξιοποιηση και των δυο πυρηνων...

#43   hackertom

hackertom

    iPH Contributor

  • 1.095 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 24/10/2011 - 10:17

Είναι ιδέα μου η το Siri έφαγε τάπα μπροστά σε αυτό του Salaxy S2..?

Είναι 2 η ώρα και του λέει να βάλει ξυπνητήρι σε μια ώρα, το GS2 βάζει σε μια ώρα ενώ το Siri έβαλε σε την επόμενη μέρα στις 3!!! :excl:

#44   pavlossss

pavlossss

    iPH Contributor

  • 1.454 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 24/10/2011 - 10:55

το siri ειναι beta ακομα μην το ξεχναμε αυτο. περα απο αυτο εμενα τα φωνητικα γενικα ειτε siri ειτε ψυρρη δεν μου λενε απολυτως τιποτα,χερια εχω μυαλο εχω τα κανω μονος μου.

#45   hackertom

hackertom

    iPH Contributor

  • 1.095 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 24/10/2011 - 10:59

Καλά σε αυτό έχει δίκιο, και να είχα το Siri λίγο θα έπαιζα μαζί του να δω πως δουλεύει και μετά θα το έτρωγε η μαρμάγκα και η σκόνη.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες