Ραδιόφωνο [Greek developers]


By
Posted on Tuesday January 5th, 2010 / 10:46

Στα πλαίσια του “iPhone Greek dev promo” σας παρουσιάζουμε το Ραδιόφωνο:

“Το Ραδιόφωνο είναι η πρώτη εφαρμογή που σας προσφέρει τη δυνατότητα να ακούσετε ΟΛΑ τα μεγάλα ραδιόφωνα της Ελλάδας, καθώς και επιλεγμένους σταθμούς από το εξωτερικό, όπου φυσικά διαθέτετε σύνδεση στο Internet.

radio-iphone-appstore radio-iphone-favorites-appstore

Πρόκειται για μία καινοτόμα εφαρμογή που σας προσφέρει τις παρακάτω δυνατότητες:

- Την ώρα που απολαμβάνετε τον αγαπημένο σας σταθμό, μπορείτε να έχετε σερφάρετε στο Internet, χωρίς να βγείτε από την εφαρμογή.
– Υπάρχει διαθέσιμο microsite με πολλές χρήσιμες σελίδες αλλά και δυνατότητα για ελεύθερη πλοήγηση στις αγαπημένες σας σελίδες π.χ. Facebook.
– Σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ραδιόφωνα ανά κατηγορία ή περιοχή, να ψάξετε στη λίστα των ραδιοφώνων με διάφορα κριτήρια αναζήτησης, καθώς επίσης και να χρησιμοποιήσετε φίλτρα στην αναζήτηση.
– Για πρώτη φορά, μπορείτε να φιλτράρετε ραδιόφωνα κατευθείαν στην οθόνη αναπαραγωγής, μπορείτε να επιλέξετε από την αριστερή κυλιόμενη λίστα τα λογότυπα των φιλτραρισμένων σταθμών ή κάποιο από τα αγαπημένα σας και να αλλάξετε σταθμό χωρίς να βγείτε από την οθόνη αναπαραγωγής.
– Σας δίνεται η δυνατότητα να έχετε «αγαπημένα», «προσθήκη», «διαγραφή» ή «αναζήτηση» με το όνομα του σταθμού.
– Στην οθόνη αναπαραγωγής βλέπετε το logo του ραδιοφώνου, το όνομά του, την ποιότητα που εκπέμπει στο Internet, την περιοχή και την κατηγορία στην οποία ανήκει καθώς και πληροφορίες από το τραγούδι που παίζει εκείνη τη στιγμή (αν το υποστηρίζει ο σταθμός με metadata).

radio-iphone-category-appstore radio-iphone-timer-appstore

- Μπορείτε να στείλετε άμεσα e-mail στο ραδιόφωνο που ακούτε εκείνη τη στιγμή.
– Μπορείτε επίσης να καλέσετε τον ραδιοφωνικό σταθμό μέσα από την εφαρμογή (δε θα χρειαστεί ποτέ ξανά να ψάξετε τηλέφωνο για να λάβετε μέρος σε διαγωνισμό).
– Υπάρχει ειδική ενημέρωση και κυρίως σελίδα με ρυθμίσεις σχετικά με την ανανέωση των σταθμών.
– Έχετε την επιλογή να πείτε στην εφαρμογή «Να θυμάται» το τελευταίο ραδιόφωνο που ακούσατε, έτσι ώστε την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή να αρχίσει κατευθείαν η ακρόαση το συγκεκριμένου σταθμού!
– Υπάρχει η δυνατότητα να τερματίσει η εφαρμογή τη λειτουργία της σε χρόνο που έχετε ορίσει εσείς, έτσι ώστε να σας κρατά παρέα πριν κοιμηθείτε και να μην τελειώσει η μπαταρία από την ακρόαση (αν σας πάρει ο ύπνος…)
-Τέλος επιλέγοντας τη νότα στον player μπορείτε να συνεχίσετε να ακούτε το αγαπημένο σας ραδιόφωνο ενώ χρησιμοποιείτε συγχρόνως και κάποια άλλη εφαρμογή!”

[iTunes link – Τιμή: 2,39€]

Περισσότερες πληροφορίες για την εφαρμογή στο forum: Ραδιόφωνο@iPhonehellas.gr Forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags: ,
4 Responses to “Ραδιόφωνο [Greek developers]”

  1. […] Δείτε την νέα εφαρμογή της MacExperts L.T.D. εδώ: Ραδιόφωνο […]

  2. […] Το iPhoneHellas σε συνεργασία με την MacExperts L.T.D. χαρίζει 10 promo codes για την δημοφιλή εφαρμογή “Ραδιόφωνο“! […]

  3. […] Το iPhoneHellas σε συνεργασία με την MacExperts L.T.D. χαρίζει ακόμη 10 promo codes για την δημοφιλή εφαρμογή “Ραδιόφωνο“! […]

  4. […] Το iPhoneHellas σε συνεργασία με την MacExperts L.T.D. χαρίζει ακόμη 20 promo codes για την δημοφιλή εφαρμογή “Ραδιόφωνο“! […]