Το iPad κυκλοφορεί σε Ευρώπη, Ιαπωνία, Αυστραλία και Καναδά


By
Posted on Friday May 28th, 2010 / 13:53

Επίσημη πρώτη για το iPad σήμερα σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις, με πολλούς λάτρεις της συσκευής να ξενυχτούν έξω από εμπορικά πολυκαταστήματα ηλεκτρονικών ειδών, προκειμένου να προμηθευτούν πρώτοι το νέο iDevice της Apple.

Σχεδόν σε όλο τον πλανήτη δημιουργούνται ουρές προτεραιότητας, με τις χώρες στις οποίες έχουν μέχρι στιγμής συγκεντρωθεί τα μεγαλύτερα πλήθη να είναι η Ιαπωνία και η Αυστραλία.

Το iPad αναμένεται να φτάσει σήμερα στα ράφια των καταστημάτων της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ελβετίας, της Ισπανίας, της Βρετανίας και του Καναδά.

Στο κεντρικό κατάστημα της Apple στο Τόκιο, στην αγορά Ginza, περίπου 1.200 άνθρωποι έχουν από το πρωί σχηματίσει ουρές 800 μέτρων! Όταν μάλιστα χτύπησε το κουδούνι στην οροφή του πολυκαταστήματος Wako στις 8 το πρωί τοπική ώρα, το κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του, με ένα δυνατό χειροκρότημα και τα ουρλιαχτά των πελατών που ήταν ώρες σε ουρά αναμονής.

Μάλιστα, το συναρπασμένο πλήθος ήταν τόσο μεγάλο που η δημοτική αστυνομία ειδοποίησε την Apple να λάβει τα απαραίτητα μέτρα εκκαθάρισης του πεζοδρομίου, προκειμένου να διευκολύνεται η διέλευση των οχημάτων.

[via News247.gr]

Συζήτηση στο forum: iPad Released in Europe, Japan, Australia and Canada

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
One Response to “Το iPad κυκλοφορεί σε Ευρώπη, Ιαπωνία, Αυστραλία και Καναδά”

  1. […] iPhonehellas] Categories: Apple Tags: Apple, iPad, […]