Ελληνικό πληκτρολόγιο στο iPad – iPad Greek Keyboard


By
Posted on Sunday July 4th, 2010 / 10:51

Οι κάτοχοι iPad (jailbroken) έχουν έναν ακόμη λόγο να χαμογελούν από σήμερα καθώς θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν ελληνικό πληκτρολόγιο (native) στην συσκευή τους!

Μέχρι σήμερα ο μόνος τρόπος για να χρησιμοποιήσει κανείς ελληνικό πληκτρολόγιο στο iPad ήταν είτε μέσω εφαρμογών του App store είτε μέσω web apps. Και στις 2 περιπτώσεις η χρηστικότητα τους ήταν ελάχιστη καθώς ο χρήστης αναγκάζονταν να ανοίγει νέες εφαρμογές, να γράφει το κείμενο, να το αντιγράφει και στη συνέχεια να το επικολλά εκεί που επιθυμούσε.

Όσο λοιπόν περιμένουμε το iOS 4 να έρθει και στο iPad, ώστε να υποστηριχθεί επίσημα το ελληνικό πληκτρολόγιο από την Apple, μπορούμε να εγκαταστήσουμε ένα ελληνικό πληκτρολόγιο στο iPad μέσω του Cydia store και της εφαρμογής “Hebrew and Greek Keyboards for the iPad” ($7,99).

Το πληκτρολόγιο είναι 100% native και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις εφαρμογές, όπως ακριβώς τα προ-εγκατεστημένα πληκτρολόγια του iPad!

Update: Οι χρήστες iPad που δεν έχουν jailbroken συσκευή θα πρέπει να περιμένουν την έλευση του iOS 4.2 το οποίο προσθέτει επίσημα το ελληνικό πληκτρολόγιο. Το iOS 4.2 αναμένεται το Νοέμβριο!

Περισσότερα στο forum: Ελληνικό Πληκτρολόγιο για το iPad

Thanks to Researcher

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
One Response to “Ελληνικό πληκτρολόγιο στο iPad – iPad Greek Keyboard”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by iPhoneHellas. iPhoneHellas said: Ελληνικό πληκτρολόγιο στο iPad – iPad Greek Keyboard: Οι κάτοχοι iPad (jailbroken) έχουν έναν… http://goo.gl/fb/fGVkd […]