Νέα έκδοση του Fring επιτρέπει βιντεοκλήσεις μέσω 3G ανάμεσα στο iPhone 4 και σε Android-Nokia/Symbian S60


By
Posted on Friday July 9th, 2010 / 10:00

Η Apple επέτρεψε update της εφαρμογής fring η οποία προσθέτει την δυνατότητα βίντεο-κλήσης στο iPhone 4 μέσω του δικτύου 3G.

Επιπλέον, η νέα έκδοση του fring προσφέρει την δυνατότητα πραγματοποίησης βίντεο-κλήσεων ανάμεσα στο iPhone 4 και σε κινητά Android αλλά και Nokia/Symbian S60!

Να υπενθυμίσουμε ότι το FaceTime, η “επίσημη”εφαρμογή βιντεο-κλήσεων από την Apple, δεν επιτρέπει την διενέργεια βιντεο-κλήσεων μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας και η λειτουργία της περιορίζεται εντός δικτύου WiFi και μόνο προς/από iPhone 4.

Θα έχει ενδιαφέρον να παρατηρήσουμε ενδεχόμενη κίνηση της Apple… θα αφήσει το Fring ως έχει ή θα προβεί σε απαγόρευση της εφαρμογής; Ίσως βέβαια να δούμε και την απελευθέρωση του FaceTime από τα δεσμά του WiFi, ωστόσο αυτή η περίπτωση έχει τις λιγότερες πιθανότητες εμφάνισης.

[iTunes link – Τιμή: Δωρεάν]

Συζήτηση στο forum: Fring update brings video calling with front camera over 3G

Thanks to AnKi

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
One Response to “Νέα έκδοση του Fring επιτρέπει βιντεοκλήσεις μέσω 3G ανάμεσα στο iPhone 4 και σε Android-Nokia/Symbian S60”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by iPhoneHellas. iPhoneHellas said: Νέα έκδοση του Fring επιτρέπει βιντεοκλήσεις μέσω 3G [iPhone 4]: Η Apple επέτρεψε update της… http://goo.gl/fb/JzUZ6 […]