Το iPad ξεπέρασε το Google Android στο συνολικό μερίδιο χρήσης του διαδικτύου


By
Posted on Friday July 9th, 2010 / 17:40

Οι χρήστες iPad που περιηγούνται στο διαδίκτυο ξεπερνάνε τους αντίστοιχους χρήστες συσκευών με λειτουργικό Android, σύμφωνα με τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας!

Μόλις 3 μήνες μετά από την κυκλοφορία του, το iPad αντιπροσωπεύει το 0.17% της κίνησης στο διαδίκτυο, όπως μετρήθηκε από την Net Applications. Το συνολικό ποσοστό των συσκευών Android, είναι 0.14% ! Το iPod Touch ακολουθεί από πίσω με 0.12% .

Η ανάπτυξη του iPad είναι αρκετά γρήγορη: Ξεκινώντας από το 0.03% τον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας του – μόνο στην Αμερική, τριπλασίασε το ποσοστό του τον επόμενο μήνα αγγίζοντας το 0.09% και πλέον έφτασε στο 0.17%

Αν και τα iPad είναι λιγότερα από τις συσκευές Android, διαφαίνεται μία τάση των χρηστών του iPad να χρησιμοποιούν περισσότερο την συσκευή τους για πλοήγηση στο internet από ότι οι αντίστοιχοι χρήστες Android συσκευών.

[via netmarketshare]

Συζήτηση στο forum: iPad passes Google Android in total browser usage share
One Response to “Το iPad ξεπέρασε το Google Android στο συνολικό μερίδιο χρήσης του διαδικτύου”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by iPhoneHellas. iPhoneHellas said: Το iPad ξεπέρασε το Google Android στο συνολικό μερίδιο χρήσης του διαδικτύου: Οι χρήστες… http://goo.gl/fb/P1t8A […]