Πόσο θα κοστίσει στην Apple το iPhone 4 Case Program;


By
Posted on Sunday July 25th, 2010 / 18:05

Όπως θα γνωρίζετε ήδη η Apple ξεκίνησε το πρόγραμμα παροχής δωρεάν θηκών με κάθε αγορά iPhone 4 μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη (βλ. iPhone 4 Free Case Program) ενώ παράλληλα ξεκίνησε και η επιστροφή χρημάτων για όσους είχαν ήδη αγοράσει μία.

Πόσο, όμως, θα κοστίσει στην Apple το “δωρεάν” πρόγραμμα θηκών για το iPhone 4;

Σύμφωνα με δηλώσεις του CFO της Apple, Peter Oppenheimer, κατά την συνομιλία για τα οικονομικά αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου του 2010 το κόστος ανέρχεται στα $175 εκατομμύρια. Σίγουρα σημαντικά χαμηλότερο ποσό από το $1,5 δις (σύμφωνα πάντα με εκτιμήσεις) σε ενδεχόμενη ανάκληση του iPhone 4 αλλά δεν είναι και αμελητέο.

Ειδικά, μάλιστα, όταν μιλάμε για $175 εύκολα εκατομμύρια που θα έβγαζε η Apple καθώς ήταν η μόνη εταιρεία που γνώριζε το design του iPhone 4 πριν κυκλοφορήσει και ήταν η μόνη εταιρεία που θα διέθετε θήκες στην αγορά τουλάχιστον για τις πρώτες εβδομάδες των πωλήσεων.

Συζήτηση στο forum: Πόσο θα κοστίσει στην Apple το iPhone 4 Case Program;

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook

Tags:
One Response to “Πόσο θα κοστίσει στην Apple το iPhone 4 Case Program;”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by iPhoneHellas, iPhone Hellas. iPhone Hellas said: Πόσο θα κοστίσει στην Apple το iPhone 4 Case Program;: Όπως θα γνωρίζετε ήδη η Apple ξεκίνησε το πρόγραμμα παροχής… http://bit.ly/biy3NU […]