Το iPod Touch μετατρέπεται σε iPhone και πραγματοποιεί κλήσεις (!?)


By
Posted on Wednesday July 28th, 2010 / 15:29

Οι χρήστες iPod Touch μπορούν πλέον να ξεχάσουν το Skype και τις κλήσεις VoIP καθώς σε λίγο καιρό(?) θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν μία κανονική κάρτα SIM και να πραγματοποιήσουν κλήσεις!

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ότι μπορεί να επιτύχει η κινεζική εταιρία Yosion, με την νέα της θήκη Apple Peel 520.

Συγκεκριμένα, η θήκη διαθέτει ενσωματωμένο baseband chip της Infineon και εκτός από το να παρέχει τη δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων και αποστολής γραπτών μηνυμάτων, λειτουργεί και ως δευτερεύουσα μπαταρία 800mAh δίνοντας επιπλέον χρόνο 4.5 ώρες για κλήσεις και 120 ώρες αναμονής!

Σύμφωνα με τον κατασευαστή, το Apple Peel 520 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Κίνα αυτή την εβδομάδα με τιμή ~€60, ωστόσο μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ώστε να ενημερωθούμε για τα πλήρη χαρακτηριστικά αλλά και την συμβατότητα της θήκης με όλα τα μοντέλα iPod Touch (jailbroken ή μη).

Μέχρι να έχουμε περισσότερες πληροφορίες καλό θα ήταν να κρατάμε μικρό καλάθι…

[engadget via ΤuDoo]

Συζήτηση στο forum Apple Peel 520: Κάντε το iPod Touch… iPhone

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
One Response to “Το iPod Touch μετατρέπεται σε iPhone και πραγματοποιεί κλήσεις (!?)”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Λεωνίδας , iPhone Hellas. iPhone Hellas said: Το iPod Touch μετατρέπεται σε iPhone και πραγματοποιεί κλήσεις (!?): Οι χρήστες iPod Touch μπορούν πλέον να ξεχάσο… http://bit.ly/bGNCQ7 […]