Ξεκίνησε η κυκλοφορία του iPhone 4 στις 17 νέες χώρες με ουρές και ελλείψεις διαθεσιμότητας


By
Posted on Friday July 30th, 2010 / 12:04

Το iPhone 4 κυκλοφορεί σήμερα, Παρασκευή 30 Ιουλίου σε 17 νέες χώρες και όπως ήταν αναμενόμενο οι ουρές αλλά και τα προβλήματα διαθεσιμότητας δεν έλειψαν από το πρόγραμμα.

Για τις τιμές του iPhone 4 ανά χώρα κυκλοφορίας σας ενημερώσαμε στο χτσινό μας δημοσίευμα (βλ. iPhone 4: Συγκριτικός πίνακας τιμών ανά τον κόσμο). Ας ρίξουμε μία γρήγορη ματιά με εικόνες και video στο πως υποδέχτηκαν 4 από τις νέες χώρες το iPhone 4:

Ιταλία (via):

Ισπανία (via):

Αυστρία (via):

Νέα ζηλανδία (via):

Μέχρι το μεσημέρι δεν υπήρχε καμία ενημέρωση από τον πάροχο (Vodafone) προς το κοινό σχετικά με την διαθεσιμότητα του iPhone 4.

Τελευταία στιγμή και αφού θεωρήθηκε ότι το iPhone 4 δεν θα κυκλοφορήσει σήμερα στην Νέα Ζηλανδία, εκπρόσωποι της Vodafone δηλώνουν ότι: “Το iPhone 4 θα διατεθεί μετά το μεσημέρι, μόνο σε όσους υπογράψουν διετές συμβόλαιο, δεν διατίθεται ως σκέτη συσκευή και οι online παραγγελίες θα ξεκινήσουν κάποια στιγμή στις επόμενες εβδομάδες”.

Στις 12:00 η Vodafone ενημερώνει με SMS όλους τους χρήστες iPhone ότι η διαθεσιμότητα του iPhone 4 είναι περιορισμένη.

Την συνέχεια την φαντάζεστε γιατί την ζήσατε και στην χώρα μας με την κυκλοφορία του iPhone 3GS… όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε.

Συζήτηση στο forum: Ξεκίνησε η κυκλοφορία του iPhone 4 στις 17 νέες χώρες. Ουρές και ελλείψεις διαθεσιμότητας.

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
2 Responses to “Ξεκίνησε η κυκλοφορία του iPhone 4 στις 17 νέες χώρες με ουρές και ελλείψεις διαθεσιμότητας”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by iPhoneHellas, iPhone Hellas. iPhone Hellas said: Ξεκίνησε η κυκλοφορία του iPhone 4 στις 17 νέες χώρες με ουρές και ελλείψεις διαθεσιμότητας: Το iPhone 4 κυκλοφορε… http://bit.ly/aJZHQ8 […]