Νέα iDevices από την Apple; [Rumors]


By
Posted on Thursday August 5th, 2010 / 11:49

Η ιστοσελίδα iLounge συγκέντρωσε τις πρόσφατες πληροφορίες που κατέχει για τα μελλοντικά σχέδια της Apple σχετικά με τις νέες συσκευές iOS.

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, το iLounge ισχυρίζεται ότι θα κυκλοφορήσουν νέα iPod, πιθανόν ένα touchscreen iPod Shuffle, ένα νέο iPad 7” στις αρχές του 2011, καθώς και το 5ης γενιάς iPhone τον Ιανουάριο (?).

iPhone: Το 5ης γενιάς iPhone υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο (?), για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του σήματος του iPhone 4. Βέβαια, δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν το νέο iPhone θα αποτελέσει ένα καινούργιο προϊόν ή απλά μία αναβάθμιση του υπάρχοντος. Εξάλλου, αναφέρεται ότι η θήκη επιδιόρθωσης του προβλήματος θα επανασχεδιαστεί και θα κατασκευαστεί εκ νέου από πυρίτιο, έτσι ώστε να είναι φθηνότερη για την εταιρία, ενώ υπάρχουν σκέψεις για εξ ‘αρχής αποστολή των iPhone 4 με ειδικές θήκες.

iPad: Έχει αναφερθεί η κυκλοφορία ενός νέου iPad 7” για τα τέλη του 2010 ή τις αρχές του 2011. Σε προηγούμενες αναφορές έχει σημειωθεί ότι η Apple σχεδιάζει τη δημιουργία μικρότερων iPad (5-7”).

iPod: Υπάρχουν φήμες για τρία νέα μοντέλα έτοιμα προς κυκλοφορία, με την Apple να φέρεται ότι θα τα παρουσιάσει σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιθεί το Σεπτέμβριο, όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Στα νέα μοντέλα περιλαμβάνονται ένα νέο iPod Touch, ένα iPod Nano και ένα iPod Shuffle. Ακόμη, σημειώνεται ότι η touchscreen οθόνη θα έχει μέγεθος 3”, αντί για 3.5”, αλλά με τα ίδια pixels.

Είμαστε πάρα πολύ επιφυλακτικοί με τις παραπάνω πληροφορίες, ωστόσο θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η ιστοσελίδα iLounge έχει προβεί σε σημαντικές και (το κυριότερο) έγκυρες αποκαλύψεις τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα, είχε αποκαλύψει το σχέδιο του 4ης γενιάς iPod Nano, καθώς και την ύπαρξη μεγαλύτερης οθόνης και κάμερας στο 5ης γενιάς iPod Nano, προτού καν επισημοποιηθεί η κυκλοφορία τους.

[Αναδημοσίευση από το Techgear via iLounge]

Συζήτηση στο forum: Νέα iDevices από την Apple;

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
One Response to “Νέα iDevices από την Apple; [Rumors]”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by iPhoneHellas, Chronis Karachalios. Chronis Karachalios said: RT @iPhoneHellas: Νέα iDevices από την Apple; [Rumors]: Η ιστοσελίδα iLounge συγκέντρωσε τις πρόσφατες… http://goo.gl/fb/MWIhL […]