Θήκη από ατσάλι για το iPhone 4


By
Posted on Wednesday August 11th, 2010 / 13:13

Μια θήκη για το iPhone 4 διαφορετική από τις άλλες παρουσίασε ο σχεδιαστής Ryan Glasgow. Η θήκη είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και υπόσχεται την μέγιστη προστασία για το iPhone σας, αρκεί να θέλετε να το μετατρέψετε σε κινητό της “Μεσαιωνικής εποχής” και δίνετε 70 ευρώ για κάτι τέτοιο.

Μέσα στα χαρακτηριστικά της θήκης είναι η ειδική ελαστική ζώνη για να τοποθετείτε τις πιστωτικές σας κάρτες. Επίσης υπάρχει το κατάλληλο κενό στην πρόσοψη για να βλέπετε τη γραμμή με την ώρα και την ημερομηνία, καθώς και το ποιός σας καλεί χωρίς να χρειαστεί να ανοίξετε την θήκη.

Ο ίδιος ο Glasgow αναφέρει ότι σε καμμία περίπτωση η θήκη του δεν επηρεάζει αρνητικά την απόδοση του iPhone 4 όσο αφορά την λήψη σήματος και είναι διατεθημένος να επιστρέψει τα χρήματα σε όποιον αγοραστή διαπιστώσει το αντίθετο.

[via]

Συζήτηση στο Forum: Θήκη από ατσάλι για το iPhone 4

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
One Response to “Θήκη από ατσάλι για το iPhone 4”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by iPhoneHellas, iPhone Hellas. iPhone Hellas said: Θήκη από ατσάλι για το iPhone 4: Μια θήκη για το iPhone 4 διαφορετική από τις άλλες παρουσίασε ο σχεδιαστής Ryan G… http://bit.ly/aWPrE3 […]