Δοκιμή νέων προϊόντων από την Apple με την iOS 4.1


By
Posted on Friday August 20th, 2010 / 16:44

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Apple Insider η Apple δοκιμάζει την iOS 4.1 σε τρία νέα προϊόντα.

Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει από αρχεία στην τελευταία beta έκδοση της iOS 4.1 που περιέχει τρία νέα “Configuration Descriptors”.

Το πρώτο προϊόν είναι λογικά το επόμενης γενιάς iPod touch με κωδικό “iPod 4,1″ που υποδηλώνει ότι πρόκειται να δούμε μεγάλη αναβάθμιση στη συσκευή (FaceTime)

To δεύτερο προϊόν έχει κωδική ονομασία “iProd 2,1″ και εικάζεται ότι αναφέρεται στο επόμενης γενιάς iPad μιας και η λέξη “iProd” είχε χρησιμοποιηθεί και για το πρώτης γενιάς iPad.

To τρίτο προϊόν είναι άγνωστο προς το παρόν και αναφέρεται ως “unknownHardware”. Η συσκευή έχει τον μοναδικό κωδικό 20547 αλλά η περιγραφή δεν αναφέρει κάτι παραπάνω από “Unknown – Add device descriptor info for this device”

To τί μπορεί να είναι αυτό το νέο προϊόν κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει. Ωστόσο, μπορούμε να υποθέσουμε ότι ίσως πρόκειται για την φημολογούμενη μεγάλη αναβάθμιση στο Apple TViTV όπως φημολογείται ότι θα μετονομαστεί) που θα τρέχει μια ειδικά τροποποιημένη έκδοση του iOS.

Η Apple μας έχει συνηθίσει σε ένα ετήσιο iPod event κάθε Σεπτέμβρη. Σε αυτό το event θα παρουσιαστεί η νέα σειρά iPod και ίσως και το Apple TV.

Συζήτηση στο forum: Δοκιμή νέων προϊόντων από την Apple με την iOS 4.1

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook

Tags:
Comments are closed.