Γιατί λείπει το Facebook από το Ping


By
Posted on Thursday September 2nd, 2010 / 19:07

Σύγχυση έχει προκαλέσει στους χρήστες η εμφάνιση της δυνατότητας διασύνδεσης με φίλους στο Facebook μέσα από το νέο κοινωνικό δίκτυο Ping της Apple που εγκαινιάστηκε χτες ως μέρος του νέου iTunes 10.

Η επιλογή αυτή εμφανίστηκε μόνο σε ορισμένους χρήστες ενώ αμέσως μετά εξαφανίστηκε χωρίς πολλοί να γνωρίζουν καν την ύπαρξή του. Το MacRumors, ωστόσο, δημοσιεύει μερικά screenshots που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Η απουσία της οποιασδήποτε συνεργασίας του Ping με άλλα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter, MySpace κτλπ) αποτελεί μεγάλη έκπληξη καθώς η αναζήτηση γνωστών/φίλων δεν είναι τόσο εύκολη ή πρακτική.

Η Kara του AllThingsD κατάφερε και συνομίλησε με τον Steve Jobs αμέσως μετά τη λήξη του event και σε ερώτηση που του απηύθυνε σχετικά με το θέμα έλαβε την απάντηση ότι οι όροι που ήθελε να επιβάλει το Facebook ήταν ιδιαίτερα καταπιεστικοί και τελικά δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν.

The reason, according to Jobs: Facebook wanted “onerous terms that we could not agree to.

Eμείς πιστεύουμε ότι μια τέτοια διασυνδεσιμότητα θα ήταν πολύ χρήσιμη αφού μέχρι στιγμής το Ping δεν φαίνεται να προσφέρει κάτι ιδιαίτερο.

Συζήτηση στο forum: Γιατί λείπει το Facebook από το Ping

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
Comments are closed.