Το Apple TV θα τρέχει iOS. Καλώς ήρθες στην οικογένεια!


By
Posted on Friday September 17th, 2010 / 12:25

Οι φήμες επαληθεύτηκαν! Το Apple TV θα τρέχει iOS!

Μέσα στο πρόσφατο iOS 4.2 beta 1 και συγκεκριμένα στο USB device configuration list, ανακαλύφθηκαν αναφορές στο AppleTV2,1 το οποίο όπως όλα δείχνουν θα τρέχει τελικά iOS.

Τι σημαίνει αυτό;

Η κοινότητα του Jailbreak θα έχει έναν ακόμη στόχο και το Apple TV θα έχει τις προοπτικές να γίνει ένα πολύ καλύτερο Streaming Media Center ξεπερνώντας τους περιορισμούς της Apple.

Το κατά πόσο θα μπορέσει να αξιοποιηθεί ένα jailbroken Apple TV για apps και games του App store παραμένει άγνωστο καθώς το διαθέσιμο onboard storage αναμένεται να είναι ελάχιστο.

Αναμένουμε λοιπόν την κυκλοφορία του νέου Apple TV στα τέλη Σεπτεμβρίου, το άνοιγμα του από το iFixit ώστε να δούμε τα κρυμένα σωθικά του και φυσικά την κίνηση της Jailbreak community.

Ο Οκτώβριος αναμένεται HOT

Συζήτηση στο forum: Το Apple TV θα τρέχει iOS

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
2 Responses to “Το Apple TV θα τρέχει iOS. Καλώς ήρθες στην οικογένεια!”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by iPhoneHellas, Antonis Lilis, iPhone Hellas, Georgia, Georgia and others. Georgia said: RT @iphonehellas: Το Apple TV θα τρέχει iOS. Καλώς ήρθες στην οικογένεια!: Οι φήμες επαληθεύτηκαν! Το Apple TV… http://goo.gl/fb/iYakm […]

  2. […] με την πιθανότητα εμφάνισης εφαρμογών του App store για το AppleTV κάνουν την εμφάνιση […]