Νέο Google Earth για iPhone, iPad και iPod touch… με υποβρύχια τοπία!


By
Posted on Tuesday September 21st, 2010 / 13:43

Το Google Earth αναβαθμίστηκε και η τελευταία του έκδοση για το iOS (v3.2) σας προσφέρει πλέον την δυνατότητα να εξερευνήσετε τα υποβρύχια τοπία και πεδία στο iPhone, το iPad και το iPod touch.

Βουτήξτε κάτω από την επιφάνεια του Ωκεανού για να εξερευνήσετε υποβρύχια φαράγγια, ή ταξιδέψτε στο βαθύτερο σημείο του ωκεανού, το Mariana Trench. Καθώς θα βρίσκεστε στον ωκεανό, απλά ακουμπήστε την οθόνη με τα δύο δάχτυλα για να δείτε το πειβάλλον γύρω σας.

Η αναβαθμισμένη έκδοση περιλαμβάνει γηγενή υποστήριξη για την νέα οθόνη Retina, που σημαίνει ότι αν έχετε το iPhone 4 ή το νέο iPod Touch, θα απολαύσετε την περιήγηση σας σε κρυστάλλινη εικόνα.

[iTunes link – Τιμή: Δωρεάν]

Πληροφορίες περί χειρισμού του Google Earth στο iPhone μπορείτε να βρείτε εδώ: link

Thanks to thanasis

Συζήτηση στο forum: Νέο Google Earth για iPhone, iPad και iPod touch

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
One Response to “Νέο Google Earth για iPhone, iPad και iPod touch… με υποβρύχια τοπία!”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by iPhoneHellas, iPhone Hellas. iPhone Hellas said: Νέο Google Earth για iPhone, iPad και iPod touch… με υποβρύχια τοπία!: Το Google Earth αναβαθμίστηκε και η τελευτα… http://bit.ly/cgBxd7 […]