Το HDR photo θα έρθει επίσημα και στο iPhone 3GS (!?)


By
Posted on Thursday September 30th, 2010 / 12:28

Οι χρήστες iPhone 4 το έχουν ήδη από την στιγμή που εγκατέστησαν το iOS 4.1 και το εκμεταλλεύονται σε κάθε ευκαιρία. Ο λόγος για το HDR ή αλλιώς High Dynamic Range (Υψηλό Δυναμικό Εύρος) το οποίο προστέθηκε ως επιπλέον χαρακτηριστικό στο iOS 4.1 και μόνο για το τελευταίο μοντέλο της Apple… τουλάχιστον προς το παρόν!

Σύμφωνα με νέα ευρήματα που ανακαλύφθηκαν από το 9to5mac στον τελευταίο SDK του iOS 4.2 φαίνεται πως η Apple ετοιμάζει την έλευση του HDR και στο iPhone 3GS!

Όπως παρατηρείτε στις παραπάνω εικόνες υπάρχουν 2 εικονίδια HDR μέσα στο τελευταίο SDK, ένα για την Retina display του iPhone 4 και ένα ακόμα για… απλές οθόνες (!?)

Η διαφορά των 2 εικονιδίων είναι εμφανής τόσο με γυμνό μάτι όσο και από το χαρακτηριστικό “@2x” το οποίο συνοδεύει όλα τα icons που προορίζονται για εμφάνιση στην Retina display του iPhone 4.

To iPhone 3GS είναι αυτή τη στιγμή το μοναδικό μοντέλο iPhone το οποίο διαθέτει τις hardware δυνατότητες για λήψη HDR φωτογραφιών.

Ποιά είναι η γνώμη σας; Θα δούμε το HDR στις φωτογραφίες του iPhone 3GS με την έλευση του iOS 4.2;

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
One Response to “Το HDR photo θα έρθει επίσημα και στο iPhone 3GS (!?)”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by iPhoneHellas, iPhone Hellas. iPhone Hellas said: Το HDR photo θα έρθει επίσημα και στο iPhone 3GS (!?): Οι χρήστες iPhone 4 το έχουν ήδη από την στιγμή που εγκατέσ… http://bit.ly/aSbQip […]