Λύθηκε το κενό ασφαλείας στο FaceTime για Mac


By
Posted on Friday October 22nd, 2010 / 12:47

To FaceTime για Mac που η Apple έδωσε σε beta μορφή παρουσιάζει ένα σημαντικό κενό ασφαλείας, το οποίο μπορεί να αποκαλύψει το Apple ID σας.

Κατά την είσοδο σας στο FaceTime μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες του λογαριασμού που έχει δοθεί, όπως το username, ID, ημερομηνία γέννησης καθώς και η μυστική ερώτηση και απάντηση για την ανάκτηση του κωδικού. Όμως, κατά την έξοδο από το πρόγραμμα μπορεί οποιοσδήποτε άλλος να εισέλθει ακόμα και με άλλα στοιχεία και να έχει πρόσβαση σε όλες τις προηγούμενες πληροφορίες του προσωπικού σας λογαριασμού.

H Apple προέβη γρήγορα στο να διορθώσει το πρόβλημα απενεργοποιώντας ουσιαστικά την επιλογή “View Account” που δημιουργούσε το πρόβλημα. Πατώντας τώρα πάνω στο κουμπί αυτό το πρόγραμμα μας πετάει πίσω στις ρυθμίσεις χωρίς να αποκαλυφθεί καμία πληροφορία.

Συζήτηση στο forum: Λύθηκε το κενό ασφαλείας στο FaceTime για Mac

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook

Tags:
One Response to “Λύθηκε το κενό ασφαλείας στο FaceTime για Mac”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Souris Harris, iPhoneHellas. iPhoneHellas said: Λύθηκε το κενό ασφαλείας στο FaceTime για Mac: To FaceTime για Mac που η Apple έδωσε σε beta… http://goo.gl/fb/FkhPi […]