Το bug με το ξυπνητήρι του iPhone χτύπησε και στην Ευρώπη


By
Posted on Monday November 1st, 2010 / 16:09

Το bug με το ξυπνητήρι του iPhone (iOS 4.1), όπου μετά την αλλαγή της χειμερινής ώρας ενεργοποιείται 1 ώρα αργότερα απ’ ότι έχει ρυθμιστεί, χτύπησε και στην Ευρώπη!

Το bug, το οποίο πρωτοεμφανίστηκε στην Αυστραλία και στη Νέα Ζηλανδία τον Σεπτέμβριο, αναμένεται να διορθωθεί με την κυκλοφορία του iOS 4.2 … Μέχρι τότε, απλά διαγράψτε και ξανά-εισάγετε τα νέα alarms χωρίς να ενεργοποιήσετε την επανάληψη ανά ημέρα, ώστε να αποφύγετε τις δυσάρεστες συνέπειες του bug… όπως την κατσάδα στο γραφείο.

Αν είστε εργαζόμενος και αποκοιμηθήκατε σήμερα, εκμεταλευτείτε την ευκαιρία και δείξτε το άρθρο στον εργοδότη σας (απαραίτητη προυπόθεση να είστε κάτοχος iPhone).

Update: Από τις 7 Νοεμβρίου και έπειτα, το bug δεν επηρεάζει την λειτουργία του ξυπνητηριού…

Συζήτηση στο forum: Πρόβλημα με ξυπνητήρι και αλλαγή ώρας

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
One Response to “Το bug με το ξυπνητήρι του iPhone χτύπησε και στην Ευρώπη”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by iPhoneHellas and Georgia Kaliva, Panos Ser. Panos Ser said: Το bug με το ξυπνητήρι του iPhone χτύπησε και στην Ευρώπη http://goo.gl/fb/p2TUa […]