Τα σχέδια της Adobe για την ενσωμάτωση του Photoshop σε iPhone και iPad


By
Posted on Friday November 5th, 2010 / 23:19

Τους τελευταίους μήνες η Adobe αναθεωρεί τους τρόπους με τους οποίους το iPad και άλλες συσκευές μπορούν να ενσωματωθούν στη ροή εργασίας των χρηστών Photoshop λαμβάνοντας υπόψιν τις απαιτήσεις και προτιμήσεις τους. Την περασμένη βδομάδα κατά τη διάρκεια του Adobe MAX conference o Kevin Lynch, εκπρόσωπος της εταιρείας, παρουσίασε δύο demo του νέου εργαλείου content-aware σε ένα iPad και Galaxy Tab.

O John Nack, σημείωσε, επίσης, ότι οι σχεδιαστές της εταιρείας έχουν ήδη αρχίσει τα mockups για άλλα εργαλεία που θα επέτρεπαν στο iPhone και το iPad να λειτουργήσουν ως προέκταση του Photoshop που θα τρέχει σε έναν υπολογιστή.

Συνοπτικά, θα έχουμε:

groups of task-based tools & commands
– interactive, task-based tutorials

Ανάμεσα σε αυτές τις ιδέες (PDF) υπάρχουν σύνολα εργαλείων που είναι προσβάσιμα με το πάτημα στην οθόνη του iPhone, βοηθήματα που θα επιταχύνουν τη διαδικασία εκμάθησης και εφαρμογές για το iPad με τα πιο δημοφιλή εργαλεία για γρήγορη πρόσβαση ενώ παράλληλα θα επιτρέπεται και μια περιορισμένη μορφή επεξεργασίας εικόνων.

Όλα αυτά, όμως, αποτελούν μέχρι στιγμής concept σχεδιασμό αλλά η Adobe εμφανίζεται διατεθιμένη να εκμεταλλευτεί τη δυνατότητα multitouch για να ενισχύσει τη λειτουργικότητα του Photoshop χωρίς να θέλει να μεταφέρει την πλήρη εμπειρία του προγράμματος σε μια συσκευή που δεν έχει την απαραίτητη δύναμη, όπως ένας συμβατικός υπολογιστής.

[via]

Σχολιασμός στο forum: Τα σχέδια της Adobe για την ενσωμάτωση του Photoshop σε iPhone και iPad

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook

Tags:
One Response to “Τα σχέδια της Adobe για την ενσωμάτωση του Photoshop σε iPhone και iPad”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Souris Harris, iPhoneHellas and iPhone Hellas, Panos Ser. Panos Ser said: Τα σχέδια της Adobe για την ενσωμάτωση του Photoshop σε iPhone και iPad http://goo.gl/fb/dGpEI […]