Εικασίες για την ανακοίνωση σχετικά με το iTunes


By
Posted on Tuesday November 16th, 2010 / 00:55

Μετά το μυστήριο μήνυμα στην επίσημη ιστοσελίδα της Apple για την αυριανή ανακοίνωση της Apple σχετικά με το iTunes, διάφορα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο έκαναν αμέσως την εμφάνισή τους.

Η αρχική σκέψη όλων μας αφορούσε την περιβόητη μετάβαση του iTunes στο cloud αλλά ο Peter Kafka αμφιβάλλει για κάτι τέτοιο και ‘μεις πιστεύουμε ότι μια ανακοίνωση αυτού του βεληνεκούς δεν θα γινόταν χωρίς κάποιο event και την ανάλογη παρουσίαση.

Μια δεύτερη πιθανότητα είναι η κυκλοφορία της iOS 4.2 έκδοσης για το iPhone, iPad και iPod touch, όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο δημοσίευμα. Ο τρόπος με τον οποίο η Apple το ανακοινώνει, όμως, μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είναι κάτι παραπάνω από μια απλή κυκλοφορία έκδοσης λειτουργικού του iOS.

To Consomac δημοσιεύει ότι βρήκε στα αρχεία του iTunes 10.1 αναφορά στο “iTunes Live Stream”, κάτι που δεν υπάρχει μέχρι στιγμής και ίσως αφορά μια νέα υπηρεσία streaming βασιζόμενη μάλιστα στο HTTP Live Streaming φορμάτ που εισήγαγε η Apple και χρησιμοποίησε για την αναμετάδοση των δύο τελευταίων της event.

Μια άλλη πιθανότητα που στηρίζει το Billboard είναι η διάθεση ολόκληρης της δισκογραφίας των Beatles στο iTunes Store τόσο σύμφωνα με διάφορα hints που έλαβε από υπεύθυνους αλλά και από κάποια άλλα στοιχεία, όπως η ομοιότητα του μότο της ανακοίνωσης με τους στίχους ενός τραγουδιού του McCartney αλλά και την ομοιότητα των ρολογιών με το εξώφυλλο του άλμπουμ “Help”

Όποια και αν είναι η ανακοίνωση, πάντως, υπάρχει ένας προβληματισμός σχετικά με το πού αναφέρεται και αν θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις χώρες, όπως η Ελλάδα. Και αυτό γιατί η Apple δεν έχει αναβαθμίσει όλες τις ιστοσελίδες των χωρών για την ανακοίνωση αυτή. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση απουσιάζει από την Ελλάδα, το Λουξεμβούργο και μερικές άλλες χώρες. Μπορεί αυτό να είναι κάποιο λάθος στην αναβάθμιση από μέρους της Apple αλλά μπορεί και να είναι επιτηδευμένο.

Αύριο στις 5, λοιπόν, θα δούμε τί έκπληξη μας επιφυλάσσει η Apple και ας ελπίσουμε η χώρα μας να περιλαμβάνεται σε αυτή.

Σχολιασμός στο forum: Εικασίες για την ανακοίνωση σχετικά με το iTunes

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
One Response to “Εικασίες για την ανακοίνωση σχετικά με το iTunes”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Souris Harris, iPhoneHellas and iPhone Hellas, Panos Ser. Panos Ser said: Εικασίες για την ανακοίνωση σχετικά με το iTunes http://goo.gl/fb/8Fbnt […]