Το iPad στην 2η θέση των ερωτημάτων με τη μεγαλύτερη αύξηση για το έτος 2010


By
Posted on Saturday December 11th, 2010 / 12:11

O moderator thanasis του iPhoneHellas forum μας ενημερώνει σχετικά με τα αποτελέσματα του Google Zeitgeist 2010:

Η μηχανή αναζήτησης του Google αναμφισβήτητα αποτελεί το κύριο μέσο αναζήτησης πληροφοριών στον παγκόσμιο ιστό. Βάση της συνάθροισης δισεκατομμυρίων ερωτημάτων αναζήτησης που πληκτρολογήθηκαν στο Google αυτήν τη χρονιά, το Zeitgeist καταγράφει το πνεύμα του 2010 και εκτοξεύει το iPad στην δεύτερη θέση των ερωτημάτων με τη μεγαλύτερη αύξηση:

Όπως φαίνεται και από την παραπάνω εικόνα, το iPad κατακτά την δεύτερη θέση στις αναζητήσεις των χρηστών του διαδικτύου για το 2010,  βάση των επίσημων στατιστικών της Google σε παγκόσμια κλίμακα.

Παρακάτω το ίδιο γράφημα μας δείχνει την πορεία που ακολούθησαν οι χρήστες στις αναζητήσεις τους το 2010 μέχρι και τον Νοέμβριο, αναφορικά με το iPad:

Σχολιασμός στο forum: Το iPad κατατάσσεται δεύτερο σε αναζητησεις μέσω του Google Zeitgeist για το 2010

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
2 Responses to “Το iPad στην 2η θέση των ερωτημάτων με τη μεγαλύτερη αύξηση για το έτος 2010”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by iPhoneHellas, Panos Ser. Panos Ser said: iPad: 2o keyword σε αναζητήσεις για το έτος 2010 http://goo.gl/fb/kytt3 […]

  2. […] τη δεύτερη θέση που κατέκτησε η λέξη “ipad” στις αναζητήσεις της […]