Περιορισμός των συσκευών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο Cydia Store [UPDATED]


By
Posted on Wednesday December 22nd, 2010 / 17:10

Ο chpwn επιβεβαιώνει ότι υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των iOS συσκευών που μπορούν να συνδεθούν με έναν λογαριασμό χρήστη στο Cydia Store [via]. O αριθμός αυτός είναι τέσσερις (4) iOS συσκευές και αν αναλογιστούμε τον συνολικό αριθμό των συσκευών που υπάρχουν (9) είναι πολύ μικρός.

Η ύπαρξη ενός τέτοιου περιορισμού είναι πολύ λογική και σκοπό έχει να προστατεύσει το Store από τη διακίνηση εφαρμογών δωρεάν σε απεριόριστο αριθμό συσκευών. Την ίδια τακτική ακολουθεί και το App Store όπου μπορεί κανείς να κάνει authorize μέχρι και 5 συσκευές. Σε αντίθεση, όμως, με το App Store όπου είναι εφικτός ο επανακαθορισμός αυτών των πέντε συσκευών στο Cydia Store αυτό δεν επιτρέπεται. Ακόμα και με restore ο λογαριασμός του χρήστη στο Cydia Store παραμένει «δεμένος» με τη συσκευή, πιθανότατα γιατί συνδέεται με το UDID -τον μοναδικό αριθμό- αυτής.

Ας ελπίσουμε ότι ο saurik θα βρει μια λύση για αυτό το πρόβλημα σύντομα.

UPDATE: Στο App Store δεν υπάρχει αυτός ο περιορισμός. Ο κάθε χρήστης μπορεί χρησιμοποιώντας έναν λογαριασμό να εγκαταστήσει μια αγορασμένη εφαρμογή σε απεριόριστο αριθμό συσκευών. Ο αριθμός των 5 συσκευών αναφέρεται στον αριθμό των υπολογιστών που μπορούν να «δεθούν» με έναν λογαριασμό.

Σχολιασμός στο forum: Περιορισμός των συσκευών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο Cydia Store

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
One Response to “Περιορισμός των συσκευών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο Cydia Store [UPDATED]”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Souris Harris. Souris Harris said: Περιορισμός των συσκευών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο Cydia Store: http://goo.gl/fb/GRwXG #fb […]