Βιντεοκλήσεις μέσω Skype σύντομα στο iPhone


By
Posted on Friday December 24th, 2010 / 19:02

Η Skype ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό ότι στην επερχόμενη CES 2011 θα πραγματοποιήσει σημαντικές ανακοινώσεις σχετικά με τις βιντεοκλήσεις. Ένα νέο support document στο site της Skype [via] υποδηλώνει ότι το χαρακτηριστικό αυτό θα υποστηριχτεί σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση στην εφαρμογή Skype στο iPhone.

Μπορούμε να θεωρήσουμε βέβαιη την υποστήριξη αυτή στο iPhone αν και δεν έχει γίνει γνωστό αν θα ακολουθήσουν και άλλες πλατφόρμες (Symbian, Android, Windows Phone 7). Το N900 της Nokia, πάντως, υποστηρίζει ήδη τη δυνατότητα βιντεοκλήσεων.

Σύμφωνα με το support document οι βιντεοκλήσεις θα υποστηρίζονται μόνο από τα τρίτης και τέταρτης γενιάς iPhone και iPod touch και το iPad (αν και δεν υπάρχει ειδική έκδοση για το iPad). Οι κλήσεις θα μπορούν να γίνουν μεταξύ αυτών των συσκευών αλλά και με Windows ή Mac υπολογιστές μέσω Wi-Fi και 3G.

Σχολιασμός στο forum: Βιντεοκλήσεις μέσω Skype σύντομα στο iPhone

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
2 Responses to “Βιντεοκλήσεις μέσω Skype σύντομα στο iPhone”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by John Mirabitas and others. John Mirabitas said: RT @iPhoneHellas: Βιντεοκλήσεις μέσω Skype σύντομα στο iPhone: H Skype ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό ότι στην… http://goo.gl/fb/1vQgu […]

  2. […] αναβάθμιση αναμένονταν κατά τη διάρκεια της CES 2011 (βλ. Βιντεοκλήσεις μέσω Skype σύντομα στο iPhone), ωστόσο η εταιρεία μας εξέπληξε ευχάριστα δίνοντας το […]