Συνδρομητικό store σύντομα και από την Google


By
Posted on Monday January 3rd, 2011 / 18:55

Δημοσίευμα της WSJ αναφέρει ότι η Google θα λανσάρει τη δικιά της πρόταση για την παροχή συνδρομητικού περιεχομένου στο Android με το δικό της “Digital Newsstand“, όπως φημολογείται και για την Apple εδώ και αρκετούς μήνες.

Oι φήμες για την Apple περιλαμβάνουν την έναρξη μιας νέας δυνατότητας για το iOS, αυτή της συνδρομής σε ψηφιακό περιεχόμενο περιοδικών ή εφημερίδων. Μάλιστα, η πρώτη εφαρμογή που θα υποστηρίζει αυτή τη δυνατότητα λέγεται ότι θα είναι η “Daily“, μια εφημερίδα αποκλειστικά για το iPad αποτέλεσμα της συνεργασίας Apple και News Corp. H έναρξη αυτής της υπηρεσίας αναμένεται αρκετά σύντομα, σύμφωνα με πληροφορίες.

H Google πριν λίγες μέρες παρουσίασε τον ανταγωνιστή του iBooks και iBookstore και αναμένεται να παρουσιάσει και τη δική της πρόταση στο θέμα των συνδρομών. Γενικότερα, αναμένουμε με ενδιαφέρον την υλοποίηση των συνδρομών για να δούμε και την επίδραση που θα έχει στις πωλήσεις περιοδικών και εφημερίδων στο App Store.

Σχολιασμός στο forum: Συνδρομητικό store σύντομα και από την Google

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook

Tags:
One Response to “Συνδρομητικό store σύντομα και από την Google”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Souris Harris. Souris Harris said: Συνδρομητικό store σύντομα και από την Google: Δημοσίευμα της WSJ αναφέρει ότι η Google θα… http://goo.gl/fb/1WMYk #fb […]