Σχεδόν 75% των iPhone χρησιμοποιούνται εκτός ΗΠΑ


By
Posted on Monday January 10th, 2011 / 10:28

Σύμφωνα με έρευνα της comScore περίπου 15.4 εκατομμύρια iPhone χρησιμοποιούνται εντός ΗΠΑ καταλαμβάνοντας το 25% της αγοράς smartphone.

Γνωρίζουμε, επίσης, ότι έχουν πουληθεί συνολικά 75 εκατομμύρια iPhone από την έναρξη του προϊόντος με 17 εκατομμύρια κομμάτια να είναι παλιότερα από 2 χρόνια. Αν υποθέσουμε ότι από εκείνα τα iPhone τα μισά είναι σε χρήση ακόμα μιλάμε ότι παγκοσμίως χρησιμοποιούνται περίπου 66.5 εκατομμύρια συσκευές αυτή τη στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι το 23% των iPhone είναι σε χρήση εντός ΗΠΑ και το 77% εκτός.

Οι αριθμοί αυτοί υποστηρίζονται στο περίπου και από άλλες αναφορές που υποδεικνύουν χαμηλότερα ποσοστά. Ωστόσο, το γεγονός παραμένει ότι οι ΗΠΑ αποτελούν στην καλύτερη το 1/3 ή ακόμα και το 1/4 των συνολικών πωλήσεων iPhone παγκοσμίως, ποσοστό που μάλλον θα αλλάξει σύντομα με την είσοδο της Verizon στο παιχνίδι. Βέβαια, δεν πρέπει να υποτιμάμε και άλλες παγκόσμιες αγορές όπως αυτή της Κίνας που ίσως εξισορροπήσουν την επίδραση του Verizon iPhone.

[via]

Σχολιασμός στο forum: Σχεδόν 75% των iPhone χρησιμοποιούνται εκτός ΗΠΑ

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
One Response to “Σχεδόν 75% των iPhone χρησιμοποιούνται εκτός ΗΠΑ”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by iPhoneHellas. iPhoneHellas said: Σχεδόν 75% των iPhone χρησιμοποιούνται εκτός ΗΠΑ: Σύμφωνα με έρευνα της comScore περίπου 15.4… http://goo.gl/fb/HuPi5 […]