Ανακοινώθηκε το iPhone 4 CDMA για την Verizon [UPDATED]


By
Posted on Tuesday January 11th, 2011 / 18:32

To περιμέναμε και τελικά πραγματοποιήθηκε. Το iPhone 4 ήρθε στο δίκτυο της Verizon υποστηρίζοντας το πρότυπο CDMA με την επίσημη διάθεση να ξεκινάει σε ένα μήνα από τώρα, στις 10 Φλεβάρη.

Τελικά τα σχέδια που διέρρευσαν τις προηγούμενες μέρες ανήκαν στη CDMA έκδοση του iPhone 4 του οποίου τα χαρακτηριστικά και οι δυνατότητες δεν διαφέρουν από το κανονικό GSM μοντέλο. Η τιμή του αρχίζει από τα $199 με διετές συμβόλαιο για το μοντέλο των 16GB με πακέτο δεδομένων με τις προπαραγγελίες για υπάρχοντες πελάτες να αρχίζουν στις 3 Φλεβάρη.

Δυστυχώς, δεν θα υποστηρίζει την τεχνολογία LTE, οπότε είναι πρακτικά άχρηστο για τους κατοίκους Ελλάδας. Προσοχή, παρατηρήστε ότι υπάρχει μια επιπλέον γραμμή πάνω από τα κουμπιά της έντασης για την κεραία που το ξεχωρίζει από την απλή GSM έκδοση. Tα CDMA κινητά, όπως και το νέο iPhone 4, δεν μπορούν να χρησιμοποιούν internet και φωνή ταυτόχρονα. Δηλαδή, δεν θα μπορούν οι χρήστες Verizon να σερφάρουν στο ίντερνετ ενώ βρίσκονται σε κλήση, όπως γίνεται στη GSM έκδοση.

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι, σύμφωνα με το FAQ στο site της Verizon, θα υπάρχει η δυνατότητα χρησιμοποίησης του iPhone 4 ως Wi-Fi hotspot, δυνατότητα που δεν προσφέρεται σε εμάς. Συγκεκριμένα, η δυνατότητα αυτή θα προέρχεται από την εφαρμογή της Verizon 3G Mobile Hotspot που θα έρχεται προεγκατεστημένη με τη CDMA έκδοση του iPhone 4.

Θα συνεχίσουμε να αναβαθμίζουμε το συγκεκριμένο δημοσίευμα με νέες λεπτομέρειες για το νέο CDMA iPhone.

UPDATE: Σύμφωνα με τα πρώτα hands-on δεν υπάρχει καμία προεγκατεστημένη εφαρμογή τηςVerizon. Η δυνατότητα hotspot αποτελεί tweak μέσα στις “Ρυθμίσεις” της συσκευής. Επίσης, το Verizon iPhone 4 τρέχει την έκδοση 4.2.5

Σχολιασμός στο forum: Ανακοινώθηκε το Verizon iPhone

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
2 Responses to “Ανακοινώθηκε το iPhone 4 CDMA για την Verizon [UPDATED]”

  1. […] απόηχο της ανακοίνωσης του iPhone 4 CDMA για την Verizon είχαμε την δημοσίευση του παρακάτω […]

  2. […] τη στιγμή στα χέρια μας είναι το μοντέλο iPhone3,1 ενώ το iPhone 4 CDMA που ανακοινώθηκε προχτές στην Verizon είναι το iPhone3.2. Η […]