Τα προβλήματα με το λευκό iPhone 4 έχουν λυθεί (;)


By
Posted on Tuesday January 25th, 2011 / 20:55

Σύμφωνα με μια νέα αναφορά από το Macotakara η Apple έλυσε το πρόβλημα με το λευκό iPhone 4 (1, 2, 3, 4). Όπως θυμάστε το λευκό iPhone 4 έχει καθυστερήσει 2 φορές στο παρελθόν  με αναφορές να θέλουν το project να εγκαταλείπεται.

Ο πραγματικός λόγος δεν έχει γίνει γνωστός αλλά εικάζεται πως έχει σχέση με την κάμερα, το proximity sensor και την επίστρωση του χρώματος. Η σημερινή αναφορά επικεντρώνεται στο θέμα του χρώματος αναφέροντας ότι οι προηγούμενες τεχνικές παρήγαγαν μεγάλες ποσότητες ελαττωματικών προϊόντων με συνέπεια να κριθεί ακατάλληλο για μαζική παραγωγή.

Ωστόσο, ένα νέο υλικό επίστρωσης που αναπτύχθηκε στην Ιαπωνία βελτιώνει το πάχος των στρωμάτων του χρώματος με συνέπεια να καθιστά δυνατή την μαζική παραγωγή του μοντέλου. Ήδη σε πολλές χώρες και σε πολλά tracking συστήματα παρόχων έχουν εμφανιστεί αναφορές στο λευκό iPhone 4. Υπάρχει, μάλιστα, η περίπτωση η διάθεσή της λευκής έκδοσης να συμπέσει με την κυκλοφορία του Verizon iPhone 4 στις 10 Φεβρουαρίου εντείνοντας περισσότερο το ενδιαφέρον της παγκόσμιας αγοράς και σίγουρα δίνοντας μια ώθηση στις πωλήσεις της συσκευής.

Σχολιασμός στο forum: Τα προβλήματα με το λευκό iPhone 4 έχουν λυθεί (;)

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook

Tags:
2 Responses to “Τα προβλήματα με το λευκό iPhone 4 έχουν λυθεί (;)”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by iPhoneHellas, Souris Harris. Souris Harris said: Τα προβλήματα με το λευκό iPhone 4 έχουν λυθεί (;): Σύμφωνα με μια νέα αναφορά από το… http://goo.gl/fb/q0RNU […]

  2. […] αφού τα προβλήματα με το χρώμα έχουν λυθεί, όπως υποστήριζε πρόσφατη αναφορά. Οι δηλώσεις του Woz συνάδουν […]